TARJA TURUNEN - Klippremier: Feliz Navidad

Ma jelenik meg a dal vendégénekesekkel teli jótékonysági verziója

2017. december 8. (péntek) 09:06 | utoljára módosítva: 2017. december 8. (péntek) 09:08

A mai napon egy különleges jótékonysági kislemezzel jelentkezik Tarja Turunen, az ex-Nightwish énekesnő. Az Irma hurrikán által szeptemberben letarolt Barbuda (Karib-szigetek) lakóit megsegíteni kívánó akcióhoz Tarja a Feliz Navidad dal egy vendégénekesekkel teli új verzióját dal adja ki. A nóta bevételeit az énekesnő kiadója, az EarMusic meg is duplázza majd, hogy még nagyobb legyen a segítség.

A Feliz Navidad dal nagylemezes szólóverziójához készült klip már meg is érkezett.
 A kislemezes dalban Tarja mellett Michael Monroe (Hanoi Rocks), Doro, Tony Kakko (Sonata Arctica), Elize Ryd (Amaranthe), Marko Saaresto (Poets Of The Fall), Timo Kotipelto (Stratovarius), Simone Simons (Epica), Cristina Scabbia (Lacuna Coil), Joe Lynn Turner (Ex-Rainbow, Malmsteen stb.), Floor Jansen (Nightwish), Hansi Kürsch (Blind Guardian) és Sharon den Adel (Within Temptation) lesz hallható.

A Feliz Navidad című karácsonyi dal feldolgozásának eredeti verziója Tarja nemrég kiadott karácsonyi lemezén hallható. A szólóverzió friss videoklipje...TARJA - Feliz Navidad (a 2017-es From Spirits and Ghosts albumhoz)

(


 


Tarja Turunen:

"Barbuda egy apró Karib-tengeri sziget, amit az Irma, az eddig regisztrált legnagyobb erősségű hurrikán szeptemberben valósággal letarolt. Az épületek és járművek 90 százaléka megsemmisült a szigeten, így ma ez a terület egy csaknem teljesen elhagyott katasztrófa-sújtotta zóna. Az 1500 lakos szinte mindegyikét áttelepítették a szomszédos Antiqua szigetére. A helyreállítási munkálatok hónapokat vesznek majd igénybe, ha nem éveket.

 Antiquán van egy házam, most már jó pár éve. Vannak ott barátaim is, de ennél sokkal fontosabb, hogy a saját szemeimmel láttam, hogyan élnek a helyiek és mennyire felkészületlenül érte őket ez a hatalmas pusztítás.

Épp befejeztem a From Spirits And Ghosts című téli albumon felvételét Antiquán, amikor megérkezett a hurrikán. Maximálisan karácsonyi hangulatban voltam akkor és azonnal az jutott eszembe, hogy a barbudai embereknek mennyire komor Karácsonya lesz idén és a következő években. Mindenképpen reményt szerettem volna nyújtani nekik a jövőt illetően.


 Szóval ez egy tökéletes alkalom volt, hogy megkeressem néhány kedves barátomat és megkérjem őket, hogy segítsenek ebben a jótlékonysági akcióban, A Feliz Navidad dal új, speciális változatából származó összes bevételt a barbudai károsultak kapják meg, sőt, a kiadóm egy ugyanekkora összeget még hozzá is tesz majd. Amikor eljön majd az ideje, személyesen fogom felügyelni, hogy a pénz a megfelelő kezekbe kerüljön.

Szívem legmélyéről jövő köszönetem az összes barátomnak, aki segített a dal elkészítésében! Számomra megtisztteletés, hogy részt vettek ebben az akcióban. A hangotok reményt fog adni és el is jut majd az emberekhez!

 Mindannyitokra szükség van ahhoz, hogy ennek a jótékonysági projektnek a híre eljusson a rajongókhoz és a zeneszerető emberekhez. Itt az ideje, hogy összefogjunk egy nemes ügy érdekében. Kedves rajongók, nagyon remélem, hogy összefogásunkkal eredményt, változást tudunk elérni. Ha nem szoktál zenéket letölteni vagy vinyleket vásárolni, a segítséged akkor is jól jön most. Ezúttal tedd meg ezt a barbudai emberekért!

Kérlek, hogy osszátok majd meg ezt a dalt a barátaitokkal és rokonaitokkal, és kérjétek meg őket, hogy ők is tegyék ugyanezt.

Szívünk legmélyéről kívánunk nektek Boldog Karácsonyt!"


A Feliz Navidad dal speciális verziója december 8.-ától lesz letölthető vagy streamelhető.

A Tarja
"Official Store for a dark Christmas" oldalon a különleges, 1000 példányos kislemez is megvásárolható lesz.

 
Side A
1. Feliz Navidad (Barbuda Relief And Recovery Charity verzió)
Side B
2. Feliz Navidad (albumverzió)
 

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
WOLFHEART - Gyilkos új dal a márciusi EP-ről: Hereditary
2021. március 2. (kedd) 18:27

Skull Soldiers címmel egy 4 tételes és 2 új dalt tartalmazó EP-vel jelentkezik március 5-én a melodikus death metalt különlegesen fagyos hangulattal kísérő finn Wolfheart. A címadó dalt, amelyben egy vendégénekes is hallható, Petro az ukrán Wolfanger zenekarból, már korábban bemutattuk, most pedig a Hereditary nótával is lehet ismerkedni. Tuomas Saukkonen, a Wolfheart frontembere: "Zeneileg a Hereditary egész másmilyen, mint a Skull Soldiers. Az az egyik leginkább death metal-orientált nóta, amit valaha írtam, a Hereditary viszont egy jóval dallamosabb, akár heroikusnak is mondható nóta. Itt is a háború sötét, komor tematikája jelenik meg, mégpedig az a tény, hogy egy válságos vagy szorult helyzetben bárkiből lehet gyilkos, az a gyűlölet mindnyájunkban ott szunnyad." Az új EP két friss dala is a Téli Háborúhoz kapcsolódik, amely a csapat tavalyi Wolves Of Karelia lemezének fő témáját adta. A Skull Soldiers dal arról a...

HELLOWEEN - Ilyen lesz az epikus új daluk, a Skyfall
HELLOWEEN - Ilyen lesz az epikus új daluk, a Skyfall

Még pont egy hónap van hátra, mire megismerhetjük a Skyfall című új Helloween dalt, de a beharangozóját már most közzétették. Egy epikus Kai Hansen-szerzeménnyel, egy Skyfall...

HEALIN' SCARS - Dalpremier a budapesti zenekartól: Lélekharang
HEALIN' SCARS - Dalpremier a budapesti zenekartól: Lélekharang

Lélekharang címmel egy új dallal jelentkezett a Healin' Scars, egy 2017-ben alakult budapesti modern hard rock zenekar "A bandánk 2017-ben alakult és rá egy évre készítettük el a...

PABLO AND THE ESCOBARS - Itt van az új hazai banda teljes első EP-je: Play With My Blues
PABLO AND THE ESCOBARS - Itt van az új hazai banda teljes első EP-je: Play With My Blues

Play With My Blues címmel még január végén mutattunk be egy klippel kísért EP-előzetes dalt egy új hazai blues-rock bandától, a tavaly alakult Pablo and the Escobars-tól. Most már a...

SZIJÁRTÓ ZSOLT - Nyáron jön a második lemez, dalpremier: Túl ezer halálon
SZIJÁRTÓ ZSOLT - Nyáron jön a második lemez, dalpremier: Túl ezer halálon

Nyárra várható Szijártó Zsolt második szólóalbuma, a 2019-es Stoppos a galaxisban lemez utódjáról már itt is van az első dal. Hallgasd meg Túl ezer halálon nótát! "Sziasztok!...

A DAL 2021 - Közönségszavazatokkal döntőbe jutott a Mudfield
A DAL 2021 - Közönségszavazatokkal döntőbe jutott a Mudfield

Tegnap este A Dal 2021 első elődöntőjéből a közönségszavazatoknak köszönhetően a döntőbe jutott a szeghalmi Mudfield. Ezúttal akusztikus verzióban hangzottak el a A Dalba nevezett...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS