METALLICA - Így nem nagyon lesz újabb közös produkció Lady Gagával

Az áprilisi Hammerben alapos Lars Ulrich interjút is találsz

2017. április 12. (szerda) 14:56

Nagy port kavart az idei Grammy Díjkiosztón a Metallica és Lady Gaga duettje, de az is, hogy Lars Ulrich dobos az előadás után további közös munkát is vizionált. De mindenki megnyugodhat, mert egy chilei lapnak nyilatkozva James Hetfield így beszélt arról, hogy lát-e esélyt további együttműködésre Lady Gagával:

"Engem ez nem érdekel. De csupán arról, hogy ott voltam vele, kaptam egy másfajta energiát. Ugyanúgy átlépi a korlátokat, mint mi."

 Az áprilisi HammerWorld magazin Lars Ulrich címlappal és egy alapos, 3 oldalas interjúval kapható az újságosoknál.


  

Interjúnkban Lars Ulrich így beszélt a Gagás produkcióról:

Provokáció volt vagy egy ügyes marketinghúzás?

„Valójában egyik sem. Igazán nem jellemző ránk, hogy összeborulunk másokkal. Ha valakivel együtt dolgozunk, annak mindig megvan a maga miértje. Elég válogatósak vagyunk ezen a téren. A Grammy köztudottan szereti az ilyen közös előadásokat. Amikor felmerült, hogy újra felléphetnénk a díjkiosztón és mi nem mondtunk azonnal nemet, szinte rögtön jött a kérdés, hogy kivel közösködnénk.

Fogalmunk sem volt róla, de amikor elkezdtünk egymás között agyalni ezen, annyit azért kisütöttünk, hogy mindenképpen valamelyik új dalt akarjuk előadni, és ha már valakivel duettezni kell, akkor legyen valami izgalmas női előadó. De ennél tovább nem jutottunk.

Pár órával később pedig teljesen véletlenül összefutottunk Gagával. Az ilyen dolgoknál az a legjobb, ha természetesen történnek, és mi ezt egy jelnek vettük. Gagát már régóta ismerjük és tudjuk, hogy ténylegesen metal rajongó. De nem úgy, hogy valamelyik sznob butikban megveszi a trendi vintage pólót, mint mostanában annyian. Tényleg szereti ezt a zenét, a régi bandákat is. Hatalmas Judas Priest rajongó például, az az egyik legnagyobb kedvence.

Én biztos voltam benne, hogy egy ilyen duett csakis jól sülhet el. Volt egy próbánk is, és a hangja nagyon passzolt Jameséhez. Összesen talán háromszor nyomtuk el a dalt a próbák során. És minden tökéletes volt. Az már nem a mi hibánk, hogy a netes közvetítésnél elcsesztek valamit. És azt is megértem, aki szerint a vonagló lányok nem passzoltak hozzánk. Ebben van igazság, de ez nem rajtunk múlt. És ez most nem mentegetőzés, pusztán a tényeket mondom.

Egy ilyen eseménynél külön szakértők dolgoznak azon, hogy minél jobban eladható legyen a produkció, mert ha a nézők nem kapcsolnak el, akkor nagyobb a reklámbevétel. Ez színtiszta üzlet, és nem a mi üzletünk. Mi csak azért vállalunk felelősséget, hogy Gagával duetteztünk, mert az valóban a mi döntésünk volt. És azt nem is bántuk meg. Ahogy ő sem..."

A teljes interjút megtalálod az áprilisi HammerWorld magazinban.

 


Friss Metallica TV videók:

 

Hammer TV

 
HAMMERFALL - Itt az első dal a 2022-es albumról: Hammer Of Dawn
2021. december 1. (szerda) 06:01

2022 elején jelenik meg az új Hammerfall album, a 2019-es Dominion lemez utódja, az első előzetes dallal azonban már lehet ismerkedni. A Hammer Of Dawn nóta hivatalos klipje ma délután érkezik majd. Az új anyagot Fredrik Nordströmmel rögzítették a Castle Black stúdióban, az ének felvétele pedig Jacob Hansennel folyt a dániai Hansen stúdióban.   www.facebook.com/hammerfall   HAMMERFALL - Hammer Of Dawn (a 2022-es album előzeteseként)    

GOJIRA - A következő lemez újra keményebb lesz?
GOJIRA - A következő lemez újra keményebb lesz?

A 2022 elején startoló Európa-turné keretében Budapestre is eljön majd a Gojira. Az áprilisban megjelent Fortitude lemezük még a pandémia előtt íródott, Joe Duplantier frontember pedig...

AD INFINITUM - Klip született a zenekar kedvenc dalához: Inferno
AD INFINITUM - Klip született a zenekar kedvenc dalához: Inferno

Chapter I: Monarchy címmel még 2020 tavaszán jött ki a debütáló albuma annak a szimfo-metal csapatnak, az Ad Infinitumnak, amely eredetileg a Rage Of Light éléről ismert svájci...

NEW HORIZON - Himnikus északi power metal Erikkel és Jonával a H.E.A.T.-ből: We Unite
NEW HORIZON - Himnikus északi power metal Erikkel és Jonával a H.E.A.T.-ből: We Unite

Egy New Horizon névre hallgató új power metal projektben fogott össze a H.E.A.T. billentyűse/dalszerzője, a multihangszeres Jona Tee, valamint a csapatból egy éve távozó Erik Grönwall...

THREE DAYS GRACE - Klippel az első dal a májusi albumról: So Called Life
THREE DAYS GRACE - Klippel az első dal a májusi albumról: So Called Life

Explosions címmel május 6-án jelenik meg a kanadai Three Days Grace hetedik albuma, a 2018-as Outsider lemez utódja, első előzetesként pedig már lehet ismerkedni a So Called Life dalukkal....

RUDÁN JOE - Jön az új album, szöveges videóval a harmadik dal: Egy új világ reggelén
RUDÁN JOE - Jön az új album, szöveges videóval a harmadik dal: Egy új világ reggelén

Feketén fehéren címmel érkezik Rudán Joe új albuma december 3-án. A korábban többek között a Pokolgép, a P. Mobil és a Dinamit élén álló legendás énekes új lemezén 12 friss...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS