DEPRESSZIÓ - Videópremier a novemberi koncertfilmből: Én azt üvöltöm

Pénteken jelenik meg a DVD/Blu-ray, aznap indul az őszi-téli turné

2016. október 30. (vasárnap) 15:47 | utoljára módosítva: 2017. január 18. (szerda) 14:01

Pár nap múlva, november 4-én jelenik meg a Depresszió 15 éves jubileumi koncertjének felvétele DVD és Blu-ray formátumokban. A csapat honlapján - depressziomusic.hu - előrendelhető 20 dalos koncertfilm negyedik előzeteseként máris megnézheted az Én azt üvöltöm dal felvételét.

"Csütörtök éjfélig tudjátok dedikált ajándékposzterrel és exkluzív pólóval előrendelni a születésnapi koncert felvételét tartalmazó Blu-ray-t és DVD-t a honlapunkon. Pénteken jelenik meg a kiadvány, és aznap indul az őszi-téli turné is. Üvöltsetek velünk a nyitóhétvége koncertjein!" 

 www.facebook.com/depressziomusic


A teltházas születésnapi bulit megörökítő felvételről az alábbiakat mondta Halász Ferenc énekes/gitáros:


"Természetes, hogy egy ilyen kaliberű koncertet dokumentál egy zenekar, de fontos volt számunkra, hogy ne csak egy hagyományos koncertfelvétel szülessen, hanem egy igazi koncertfilm.

Azzal a célkitűzéssel vágtunk bele az anyag elkészítésébe, hogy ez legyen a legjobb minőségű élő anyagunk, ami a lehető legjobban visszaadja a bulijaink hangulatát.

Úgy érezzük, hogy a képért felelős Pixel Film, valamint a hanganyagot készítő SongSong Production munkájának köszönhetően ezt maximálisan sikerült megvalósítani. Abból kifolyólag, hogy én is gyűjtő vagyok, egy régi vágyam teljesül most a Blu-ray kiadvány megjelentetésével. Mivel drágák az előállítás költségei, ezért nagyon ritka, hogy hazai kiadvány (pláne zenei) ebben a formátumban jelenik meg, de a kiadónkkal közösen úgy éreztük, hogy megérdemel ennyi törődést az, aki prémium minőségben szeretné élvezni az előadásunkat.


Természetesen, a DVD változatot sem hanyagoltuk el, és igyekeztünk mindent belepréselni, amit a formátum lehetővé tesz. A kiadvány közvetlenül tőlünk is előrendelhető a honlapunkon, ami azért fontos számunkra, mert ez is egy kézzel fogható kapcsolatot biztosít köztünk és a közönségünk között."
HANG:
Mindkét formátumra nagy felbontású LPCM Stereo hang került (48Khz / 24 bit)

KÉP: Mind a két formátumon 16:9-es képernyőre optimailzált szélesvásznú (2.35:1) változat található. Természetesen, a Blu-ray változatban jelentősen nagyobb felbontású képpel.

A 20 dalt, valamint 3 extra kisfilmet tartalmazó korongok mellé egy speciális pólót is beszerezhettek, amit csak az előrendelőknek tettünk elérhetővé. A megrendelés során több csomagból is választhattok.

Minden előrendelőnek küldünk egy dedikált posztert, a legnagyobb csomagot választó gyűjtőket pedig egy zenekari pass-tartóval ajándékozzuk meg.

Köszönjük, ha az eredeti példány megvásárlásával támogatjátok az új és a további Depresszió kiadványok elkészülését!"DEPRESSZIÓ - Én azt üvöltöm (a 2016-os 15 éves Jubileumi Koncert DVD előzetese)
DEPRESSZIÓ - Még 1X (a 2016-os 15 éves Jubileumi Koncert DVD előzetese)
DEPRESSZIÓ - Kezdjük el! (a 2016-os 15 éves Jubileumi Koncert DVD előzetese)
DEPRESSZIÓ - Védem az igazam (a 2016-os 15 éves Jubileumi Koncert DVD előzetese)A koncertfilm a Media Marktban, és egyéb boltokban is kapható lesz (terjesztési lista hamarosan). A DVD Hammer Specialként az újságárusoknál is beszerezhető lesz majd országszerte, ajándék poszterrel.
Addig is, az előrendelést javasoljuk. A koncertfilm már előrendelhető tőlünk a honlapunkra kattintva:

depressziomusic.hu

 

"A 20 dalt és 3 extra kisfilmet tartalmazó kiadvány két féle borítóval lesz kapható. Mind a két formátumra nagy felbontású LPCM Stereo hang került (48Khz / 24 bit), valamint 16:9-es képernyőre optimailzált szélesvásznú (2.35:1) kép.

A kiadványhoz turné is kapcsolódik, ami a megjelenés napján indul Veresegyházán.

Ezt követően Pécsett, Miskolcon, Debrecenben, Szombathelyen, Győrben, Hatvanban, Kecskeméten, Tatabányán és Csallóközcsütörtökön lép fel a zenekar az őszi-téli szezonban.

A turné legnagyobb koncertjére december 17-én kerül sor a budapesti Barba Negrában. A turné vendége a Nova Prospect lesz."

Őszi-téli turnédátumok: 
www.facebook.com/depressziomusic/events 
 A Cseh Tamás Program és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.
DEPRESSZIÓ - 15 éves Jubileumi Koncert DVD/Blue Ray
(11/04 - Hammer)

01. Intro
02. Ma éjjel
03. Még 1x
04. Én azt üvöltöm
05. Kezdjük el!
06. A mi forrdalamunk
07. Tagadás
08. Tűzön és vízen át
09. Sokkold a rendszert!
10. Néha
11. Itt az én időm
12. A legjobb ellenfél
13. Védem az igazam
14. Hagyjatok bízni!
15. Éjszaka, egyedül
16. Jön a reggel
17. Te vagy a szerem
18. Csak a zene
19. Lásd! (Amit neked szántak)
20. Nem akarok elszakadni

Extra kisfilmek:
- A kezdés pillanatai
- Színpadépítés
- Soundcheck

 

Hammer TV

 
ESKIMO CALLBOY - Pumpálj velük keményen! Új dal és videoklip: We Got The Moves
2021. december 3. (péntek) 18:41

A We Got The Moves című nyári bulihimnuszt - és persze a felejthetetlen Hypa Hypát - most egy új klipes dallal igyekszik megfejelni a Ruhr-vidéki electrocore sikerzenekar, az Eskimo Callboy. Kevin Ratajczak énekes: "Ez barátaink, egy hihetetlen utazás kezdetét jelenti a testetek és a lelketek számára! Hallgassátok meg az új dalunkat, tegyétek a napi rutinotok részévé, és érezzétek, ahogy testileg és lelkileg is fejlődni fogtok! Pumpáljátok hangosan, pumpáljátok keményen, érezzétek át az igazi Eskimo Callboy testkultúra szellemét!" Január 12-én a Barba Negrában játszanak, ha minden jól megy... A buli persze már rég teltházas, de ha nagyon akarsz pumpálni velük, talán eladó jegyet még találsz az esemény oldalán.   www.facebook.com/eskimocallboy  

DYNAZTY - Itt a második dal a svédek tavasszal érkező új albumáról: Power Of Will
DYNAZTY - Itt a második dal a svédek tavasszal érkező új albumáról: Power Of Will

2022 április 8-án jelenik meg a modern melodikus metalt játszó svéd Dynazty nyolcadik albuma, a tavalyi The Dark Delight lemez utódja, második előzetesként pedig már itt is van...

SCYTHICON - Az új hazai death metal banda második dala: Whitehell
SCYTHICON - Az új hazai death metal banda második dala: Whitehell

Az még nyári hír volt, hogy befejezte első lemezének munkálatait a Scythicon zenekar, és be is mutattuk a Casus Belli lemez első előzetes dalát, a The Future Tomorrowt, most pedig itt a...

AMORPHIS - Hivatalos klippel a februári lemez első dala: The Moon
AMORPHIS - Hivatalos klippel a februári lemez első dala: The Moon

Halo címmel február 11-én jelenik meg az új Amorphis album, a 2018-as Queen Of Time lemez utódja, a finnek tizennegyedik albumának első előzeteseként pedig már lehet is barátkozni a The...

BLIND GUARDIAN - Ősszel jön az új album, videoklippel egy friss szám: Deliver Us From Evil
BLIND GUARDIAN - Ősszel jön az új album, videoklippel egy friss szám: Deliver Us From Evil

Még a nyáron írtunk arról, hogy befejezte új albumának munkálatait a Blind Guardian, most pedig már itt is van egy vadonatúj daluk, a Deliver Us From Evil. Ez az új szám ízelítő a...

FIT FOR AN AUTOPSY - Januárban érkezik az új album, klippel a harmadik dal: In Shadows
FIT FOR AN AUTOPSY - Januárban érkezik az új album, klippel a harmadik dal: In Shadows

Tavaly februárban, még a pandémia-őrület előtt Budapesten is bemutatta ötödik lemezét az amerikai deathcore fogat, a Fit For An Autopsy. A 2019-es The Sea Of Tragic Beasts lemez...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS