ASPHALT HORSEMEN - Már a Brotherhood album fele meghallgatható

November 4-én lemezbemutató koncert a Dürerben

2016. október 30. (vasárnap) 11:07 | utoljára módosítva: 2017. január 18. (szerda) 14:08

Már hat előzetes dal meghallgatható a southern rocker Asphalt Horsemen Brotherhood címmel hamarosan megjelenő második albumáról, a 2014-es bemutatkozó lemez folytatásáról. A 12 dalos új anyagot november 4-én mutatják be a Dürer Kertben, ahol a CD is megvásárolható lesz.

"Nem bíztunk semmit a véletlenre, a lemezt Hidasi Barnabással vettük fel, aki nem egy hazai és külföldi produkcióban vett már részt, pl. Tankcsapda, Magma Rise, Turbo, Depresszió stb." - Lőrincz Károly énekes.
  

www.facebook.com/asphalthorsemen


A lemezbemutató a Dürer Kertben lesz november 4-én.


A buli Facebook oldalaASPHALT HORSEMEN - Down In The Dirt (a 2016-os Brotherhood albumról)
ASPHALT HORSEMEN - Thank You (a 2016-os Brotherhood albumról)
ASPHALT HORSEMEN - Wicked Woman (a 2016-os Brotherhood albumról)
ASPHALT HORSEMEN - My Old Town (a 2016-os Brotherhood albumról)
ASPHALT HORSEMEN - Mill Of Grief (a 2016-os Brotherhood albumról)


"Elkészült az első videónk a Brotherhood albumhoz! Külön köszönet Zsolti Rottennek a munkájáért! Tanulgassátok a szöveget, és ne felejtsétek el, hogy jövő pénteken - november 4-én - lemezbemutató koncert a Dürerben!”ASPHALT HORSEMEN - Seize The Day (szöveges videó a 2016-os Brotherhood albumhoz)

 

"12 vadonatúj dal szerepel majd az új anyagon, amit a Grund Records gondoz. A dalcímek mindenféle sorrend nélkül: Down In The Dirt, Thank You, Seize The Day, The Sacrifice, Old Town, Wicked Woman, Lies, Mill Of Grief, Brotherhood, Doctor Tease, December, Connected.

Ami a zenei világot illeti, haladunk az első lemezünk által kitaposott ösvényen, azaz tökös, hamisítatlan rockmuzsika ez, enyhe southern-ízzel... azaz ASPHALT-osan szól a cucc!

A munkálatok még tavaszal kezdődtek  a törökbálinti SuperSize stúdióban, ahol a dob- és basszusfelvételek zajlottak egy igazi veterán, Lakatos Gábor vezényletével, majd Hatvanban folytatódott a munka a gitár és az ének felvételekkel, Szolnoki Bertold stúdiójában.

 Az utóbbi fázisban nagyon sok segítséget kaptunk Szőke 'Szösző' Gábortól (The Joystix), aki keményen részt vett a stúdiómelóban, s több dalszöveg is az ő nevéhez fűződik. Sőt, még a lemezen is játszik! (Amíg mi pöcsöltünk egy csomó időt az anyaggal, a The Joystix felvett egy komplett lemezt, és meg is jelentette... Na, ez a különbség a punk rock és a southern rock között... Az idősík...)

Vendégeink most is voltak, igaz, nem olyan nagy számban, mint az első korongon. A vokálok terén a csajok segítettek nekünk, azaz Pocsai Kriszta és Varga Lilla, továbbá egy régi gödöllői cimbora, Végh Miklós szájharmonikázott pár dalban.

Hamarosan már előzetest is tudunk mutatni az anyagból! Türelem, rózsa stb.!

Most pedig kemény próbák zajlanak a lemezbemutató koncertre, ami a Dürer Kertben lesz november 4-én, és ahová sikerült elhívnunk finn cimboráinkat, a Graydance zenekart. Mindenkit szeretettel várunk! Lesz dedikálás, póló... Ott is és mindenütt!"


A Cseh Tamás Program és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.


Hammer TV

 
ESKIMO CALLBOY - Pumpálj velük keményen! Új dal és videoklip: Pump It
2021. december 3. (péntek) 18:41

A We Got The Moves című nyári bulihimnuszt - és persze a felejthetetlen Hypa Hypát - most egy új klipes dallal igyekszik megfejelni a Ruhr-vidéki electrocore sikerzenekar, az Eskimo Callboy. Kevin Ratajczak énekes: "Ez barátaink, egy hihetetlen utazás kezdetét jelenti a testetek és a lelketek számára! Hallgassátok meg az új dalunkat, tegyétek a napi rutinotok részévé, és érezzétek, ahogy testileg és lelkileg is fejlődni fogtok! Pumpáljátok hangosan, pumpáljátok keményen, érezzétek át az igazi Eskimo Callboy testkultúra szellemét!" Január 12-én a Barba Negrában játszanak, ha minden jól megy... A buli persze már rég teltházas, de ha nagyon akarsz pumpálni velük, talán eladó jegyet még találsz az esemény oldalán.   www.facebook.com/eskimocallboy  

DYNAZTY - Itt a második dal a svédek tavasszal érkező új albumáról: Power Of Will
DYNAZTY - Itt a második dal a svédek tavasszal érkező új albumáról: Power Of Will

2022 április 8-án jelenik meg a modern melodikus metalt játszó svéd Dynazty nyolcadik albuma, a tavalyi The Dark Delight lemez utódja, második előzetesként pedig már itt is van...

SCYTHICON - Az új hazai death metal banda második dala: Whitehell
SCYTHICON - Az új hazai death metal banda második dala: Whitehell

Az még nyári hír volt, hogy befejezte első lemezének munkálatait a Scythicon zenekar, és be is mutattuk a Casus Belli lemez első előzetes dalát, a The Future Tomorrowt, most pedig itt a...

AMORPHIS - Hivatalos klippel a februári lemez első dala: The Moon
AMORPHIS - Hivatalos klippel a februári lemez első dala: The Moon

Halo címmel február 11-én jelenik meg az új Amorphis album, a 2018-as Queen Of Time lemez utódja, a finnek tizennegyedik albumának első előzeteseként pedig már lehet is barátkozni a The...

BLIND GUARDIAN - Ősszel jön az új album, videoklippel egy friss szám: Deliver Us From Evil
BLIND GUARDIAN - Ősszel jön az új album, videoklippel egy friss szám: Deliver Us From Evil

Még a nyáron írtunk arról, hogy befejezte új albumának munkálatait a Blind Guardian, most pedig már itt is van egy vadonatúj daluk, a Deliver Us From Evil. Ez az új szám ízelítő a...

FIT FOR AN AUTOPSY - Januárban érkezik az új album, klippel a harmadik dal: In Shadows
FIT FOR AN AUTOPSY - Januárban érkezik az új album, klippel a harmadik dal: In Shadows

Tavaly februárban, még a pandémia-őrület előtt Budapesten is bemutatta ötödik lemezét az amerikai deathcore fogat, a Fit For An Autopsy. A 2019-es The Sea Of Tragic Beasts lemez...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS