AVENGED SEVENFOLD - Már holnap kijön az új album, van cím, borító, dallista!

Februárban bécsi koncert a Disturbed zenekarral

2016. október 27. (csütörtök) 08:08 | utoljára módosítva: 2017. január 9. (hétfő) 09:28

Meglepetés: az új Avenged Sevenfold lemez már holnap megjelenik. A 71 perces anyag a The Stage címet viseli, és máris megnézheted a borítóját, de van dallista is.

2017 elején lesz az Avenged Sevenfold Európa-turnéja, a Disturbed lesz a különleges vendégük, a Chevelle a nyitócsapat, és ugyan magyar koncertről ezúttal sincs szó, Bécsben el lehet majd csípni a három bandát. Az időpont február 23., a helyszín a Stadthalle.

 
A koncert Facebook oldalaAVENGED SEVENFOLD - The Stage (a 2016-os The Stage albumhoz)A banda egyik gitárosa, Zacky Vengeance arról beszélt egy amerikai rádiónak adott interjújában, hogy egy fiatal bandának milyen hozzáállásra van szüksége manapság.

"Ami szerintem a legfontosabb: ha szeretsz zenélni, akkor azért zenélj, mert szereted csinálni.

És ha megvan benned az a tűz, hogy nekivágj, beülj a mikrobuszba a barátaiddal, hogy átvezesd az éjszakát azért, hogy aztán senki ne legyen a színpad előtt, és ezt azért teszed, mert igazán szereted csinálni, akkor ne hagyd abba!

Hogy őszinte legyek, mi egy üvöltözős punk rock/hardcore metal bandaként kezdtük, és nem is az volt a szándékunk, hogy eljussunk oda, ahová végül eljutottunk. Nem volt mestertervünk, semmi ilyesmi, mindössze valóban szerettük csinálni és kitartóak voltunk.

És minden egyes alkalommal, amikor mentünk a kisbusszal és aztán a helyszínen kiderült, hogy a bulit visszamondták, nem hagytuk el magunkat, ahogy akkor sem, ha csak öten álltak a színpad előtt. Akkor annak az öt embernek tettük ki a lelkünket. Kitartóak voltunk, nagyon kitartóak. És visszanézve, mert azóta már 17 év eltelt, annyi minden történt az évek során.

 Továbbra is nagyon hiszek a zenében. Ez nálam független a kiadóktól. Független attól is, hogy milyenek ma a CD-eladások. Én azt mondom, hogy ha szereted a zenét, tarts ki mellette, mert sosem tudhatod előre, mi fog történni. Ami a technikai fejlődést illeti, minden a feje tetejére állhat egy vagy két éven belül, szóval sosem tudhatod, merrefelé kell haladni.

És az egyértelmű, hogy ma minden más, mint annak idején, amikor bekerülhettél az MTV-ve és szinte azonnal tele tudtad pakolni az arénákat, satöbbi. Szóval manapság a bandáknak sokkal keményebben kell dolgozniuk. De tudod, én hiszek ebben."

 


 AVENGED SEVENFOLD - The Stage
(10/28 - Capitol)

01. The Stage (8:32)
02. Paradigm (4:19)
03. Sunny Disposition (6:41)
04. God Damn (3:42)
05. Creating God (5:35)
06. Angels (5:41)
07. Simulation (5:31)
08. Higher (6:29)
09. Roman Sky (5:00)
10. Fermi Paradox (6:31)
11. Exist (15:39) 

Hammer TV

 
HAMMERFALL - Itt az első dal a 2022-es albumról: Hammer Of Dawn
2021. december 1. (szerda) 06:01

2022 elején jelenik meg az új Hammerfall album, a 2019-es Dominion lemez utódja, az első előzetes dallal azonban már lehet ismerkedni. A Hammer Of Dawn nóta hivatalos klipje ma délután érkezik majd. Az új anyagot Fredrik Nordströmmel rögzítették a Castle Black stúdióban, az ének felvétele pedig Jacob Hansennel folyt a dániai Hansen stúdióban.   www.facebook.com/hammerfall   HAMMERFALL - Hammer Of Dawn (a 2022-es album előzeteseként)    

GOJIRA - A következő lemez újra keményebb lesz?
GOJIRA - A következő lemez újra keményebb lesz?

A 2022 elején startoló Európa-turné keretében Budapestre is eljön majd a Gojira. Az áprilisban megjelent Fortitude lemezük még a pandémia előtt íródott, Joe Duplantier frontember pedig...

AD INFINITUM - Klip született a zenekar kedvenc dalához: Inferno
AD INFINITUM - Klip született a zenekar kedvenc dalához: Inferno

Chapter I: Monarchy címmel még 2020 tavaszán jött ki a debütáló albuma annak a szimfo-metal csapatnak, az Ad Infinitumnak, amely eredetileg a Rage Of Light éléről ismert svájci...

NEW HORIZON - Himnikus északi power metal Erikkel és Jonával a H.E.A.T.-ből: We Unite
NEW HORIZON - Himnikus északi power metal Erikkel és Jonával a H.E.A.T.-ből: We Unite

Egy New Horizon névre hallgató új power metal projektben fogott össze a H.E.A.T. billentyűse/dalszerzője, a multihangszeres Jona Tee, valamint a csapatból egy éve távozó Erik Grönwall...

THREE DAYS GRACE - Klippel az első dal a májusi albumról: So Called Life
THREE DAYS GRACE - Klippel az első dal a májusi albumról: So Called Life

Explosions címmel május 6-án jelenik meg a kanadai Three Days Grace hetedik albuma, a 2018-as Outsider lemez utódja, első előzetesként pedig már lehet ismerkedni a So Called Life dalukkal....

RUDÁN JOE - Jön az új album, szöveges videóval a harmadik dal: Egy új világ reggelén
RUDÁN JOE - Jön az új album, szöveges videóval a harmadik dal: Egy új világ reggelén

Feketén fehéren címmel érkezik Rudán Joe új albuma december 3-án. A korábban többek között a Pokolgép, a P. Mobil és a Dinamit élén álló legendás énekes új lemezén 12 friss...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS