ASPHALT HORSEMEN - Szöveges videóval az első új dal: Seize The Day

November 4-én lemezbemutató koncert a Dürerben

2016. október 24. (hétfő) 18:34 | utoljára módosítva: 2017. január 18. (szerda) 14:09

Brotherhood címmel jelenik meg nagyon hamarosan a southern rocker Asphalt Horsemen második albuma, a 2014-es bemutatkozó lemez folytatása. A 12 dalos új anyagról máris megismerkedhetsz az első dallal.

"Nem bíztunk semmit a véletlenre, a lemezt Hidasi Barnabássalvettük fel, aki nem egy hazai és külföldi produkcióban vett már részt, pl. Tankcsapda, Magma Rise, Turbo, Depresszió stb." - Lőrincz Károly énekes.
  

www.facebook.com/asphalthorsemen


A lemezbemutató a Dürer Kertben lesz november 4-én.

A buli Facebook oldala


"Elkészült az első videónk a Brotherhood albumhoz! Külön köszönet Zsolti Rottennek a munkájáért! Tanulgassátok a szöveget, és ne felejtsétek el, hogy jövő pénteken - november 4-én - lemezbemutató koncert a Dürerben!”

ASPHALT HORSEMEN - Seize The Day (szöveges videó a 2016-os Brotherhood albumhoz)

 

"12 vadonatúj dal szerepel majd az új anyagon, amit a Grund Records gondoz. A dalcímek mindenféle sorrend nélkül: Down In The Dirt, Thank You, Seize The Day, The Sacrifice, Old Town, Wicked Woman, Lies, Mill Of Grief, Brotherhood, Doctor Tease, December, Connected.

Ami a zenei világot illeti, haladunk az első lemezünk által kitaposott ösvényen, azaz tökös, hamisítatlan rockmuzsika ez, enyhe southern-ízzel... azaz ASPHALT-osan szól a cucc!

A munkálatok még tavaszal kezdődtek  a törökbálinti SuperSize stúdióban, ahol a dob- és basszusfelvételek zajlottak egy igazi veterán, Lakatos Gábor vezényletével, majd Hatvanban folytatódott a munka a gitár és az ének felvételekkel, Szolnoki Bertold stúdiójában.

 Az utóbbi fázisban nagyon sok segítséget kaptunk Szőke 'Szösző' Gábortól (The Joystix), aki keményen részt vett a stúdiómelóban, s több dalszöveg is az ő nevéhez fűződik. Sőt, még a lemezen is játszik! (Amíg mi pöcsöltünk egy csomó időt az anyaggal, a The Joystix felvett egy komplett lemezt, és meg is jelentette... Na, ez a különbség a punk rock és a southern rock között... Az idősík...)

Vendégeink most is voltak, igaz, nem olyan nagy számban, mint az első korongon. A vokálok terén a csajok segítettek nekünk, azaz Pocsai Kriszta és Varga Lilla, továbbá egy régi gödöllői cimbora, Végh Miklós szájharmonikázott pár dalban.

Hamarosan már előzetest is tudunk mutatni az anyagból! Türelem, rózsa stb.!

Most pedig kemény próbák zajlanak a lemezbemutató koncertre, ami a Dürer Kertben lesz november 4-én, és ahová sikerült elhívnunk finn cimboráinkat, a Graydance zenekart. Mindenkit szeretettel várunk! Lesz dedikálás, póló... Ott is és mindenütt!"


A Cseh Tamás Program és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.


Hammer TV

 
GOJIRA - A következő lemez újra keményebb lesz?
2021. november 30. (kedd) 09:40

A 2022 elején startoló Európa-turné keretében Budapestre is eljön majd a Gojira. Az áprilisban megjelent Fortitude lemezük még a pandémia előtt íródott, Joe Duplantier frontember pedig már az utódjáról is szót ejtett a Revolvernek. "Mario totál be van pörögve - mondta a tesójáról, a Gojira dobosáról. - Éjjel-nappal nyomatja nekem az új dobtémáit, én meg mindig azt mondom neki: 'Várj, várj, várj csak, hadd emésszem már meg, amit legutóbb megnézegettünk'. A Fortitude iránti amolyan tiszteletből most még nem akarok egy új albumra gondolni, hiszen hamarosan Európa-turnéra indulunk, és az lesz az egyik legnagyobb turné, amit valaha is csináltunk. Szóval nagyon arra koncentrálok most. Egy dolgot azonban el kell mondanom. Bármennyire is értékelem a dallamokat és a Gojirán belül az új hangzások meg az új hangszínek felfedezését, a szívem mélyén ma is death metalos vagyok, ahogy Mario is. És miután összehoztuk ezt az...

AD INFINITUM - Klip született a zenekar kedvenc dalához: Inferno
AD INFINITUM - Klip született a zenekar kedvenc dalához: Inferno

Chapter I: Monarchy címmel még 2020 tavaszán jött ki a debütáló albuma annak a szimfo-metal csapatnak, az Ad Infinitumnak, amely eredetileg a Rage Of Light éléről ismert svájci...

NEW HORIZON - Himnikus északi power metal Erikkel és Jonával a H.E.A.T.-ből: We Unite
NEW HORIZON - Himnikus északi power metal Erikkel és Jonával a H.E.A.T.-ből: We Unite

Egy New Horizon névre hallgató új power metal projektben fogott össze a H.E.A.T. billentyűse/dalszerzője, a multihangszeres Jona Tee, valamint a csapatból egy éve távozó Erik Grönwall...

THREE DAYS GRACE - Klippel az első dal a májusi albumról: So Called Life
THREE DAYS GRACE - Klippel az első dal a májusi albumról: So Called Life

Explosions címmel május 6-án jelenik meg a kanadai Three Days Grace hetedik albuma, a 2018-as Outsider lemez utódja, első előzetesként pedig már lehet ismerkedni a So Called Life dalukkal....

RUDÁN JOE - Jön az új album, szöveges videóval a harmadik dal: Egy új világ reggelén
RUDÁN JOE - Jön az új album, szöveges videóval a harmadik dal: Egy új világ reggelén

Feketén fehéren címmel érkezik Rudán Joe új albuma december 3-án. A korábban többek között a Pokolgép, a P. Mobil és a Dinamit élén álló legendás énekes új lemezén 12 friss...

LORDS OF BLACK - Klippremier a Rainbow énekes csapatától: Maker Of Nothingness
LORDS OF BLACK - Klippremier a Rainbow énekes csapatától: Maker Of Nothingness

Új videoklip érkezett a Ronnie Romero énekes (Rainbow, Sunstorm, Vandenberg, The Ferrymen stb.) vezette Lords Of Black ötödik albumához, a múlt hónapban kiadott Alchemy Of Souls - Part...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS