DEPRESSZIÓ - Videópremier a novemberi koncertfilmből: Még 1X

Előrendelés a csapat honlapján lehetséges

2016. október 23. (vasárnap) 14:39 | utoljára módosítva: 2016. október 23. (vasárnap) 14:45

November 4-én jelenik meg a Depresszió 15 éves jubileumi koncertjének felvétele DVD és Blu-ray formátumokban. A csapat honlapján - depressziomusic.hu - előrendelhető 20 dalos koncertfilm harmadik előzeteseként máris megnézheted a Még 1X dal felvételét.

 www.facebook.com/depressziomusic


A teltházas születésnapi bulit megörökítő felvételről az alábbiakat mondta Halász Ferenc énekes/gitáros:


"Természetes, hogy egy ilyen kaliberű koncertet dokumentál egy zenekar, de fontos volt számunkra, hogy ne csak egy hagyományos koncertfelvétel szülessen, hanem egy igazi koncertfilm.

Azzal a célkitűzéssel vágtunk bele az anyag elkészítésébe, hogy ez legyen a legjobb minőségű élő anyagunk, ami a lehető legjobban visszaadja a bulijaink hangulatát.

Úgy érezzük, hogy a képért felelős Pixel Film, valamint a hanganyagot készítő SongSong Production munkájának köszönhetően ezt maximálisan sikerült megvalósítani. Abból kifolyólag, hogy én is gyűjtő vagyok, egy régi vágyam teljesül most a Blu-ray kiadvány megjelentetésével. Mivel drágák az előállítás költségei, ezért nagyon ritka, hogy hazai kiadvány (pláne zenei) ebben a formátumban jelenik meg, de a kiadónkkal közösen úgy éreztük, hogy megérdemel ennyi törődést az, aki prémium minőségben szeretné élvezni az előadásunkat.


Természetesen, a DVD változatot sem hanyagoltuk el, és igyekeztünk mindent belepréselni, amit a formátum lehetővé tesz. A kiadvány közvetlenül tőlünk is előrendelhető a honlapunkon, ami azért fontos számunkra, mert ez is egy kézzel fogható kapcsolatot biztosít köztünk és a közönségünk között."
HANG:
Mindkét formátumra nagy felbontású LPCM Stereo hang került (48Khz / 24 bit)

KÉP: Mind a két formátumon 16:9-es képernyőre optimailzált szélesvásznú (2.35:1) változat található. Természetesen, a Blu-ray változatban jelentősen nagyobb felbontású képpel.

A 20 dalt, valamint 3 extra kisfilmet tartalmazó korongok mellé egy speciális pólót is beszerezhettek, amit csak az előrendelőknek tettünk elérhetővé. A megrendelés során több csomagból is választhattok.

Minden előrendelőnek küldünk egy dedikált posztert, a legnagyobb csomagot választó gyűjtőket pedig egy zenekari pass-tartóval ajándékozzuk meg.

Köszönjük, ha az eredeti példány megvásárlásával támogatjátok az új és a további Depresszió kiadványok elkészülését!"DEPRESSZIÓ - Még 1X (a 2016-os 15 éves Jubileumi Koncert DVD előzetese)
DEPRESSZIÓ - Kezdjük el! (a 2016-os 15 éves Jubileumi Koncert DVD előzetese)
DEPRESSZIÓ - Védem az igazam (a 2016-os 15 éves Jubileumi Koncert DVD előzetese)A koncertfilm a Media Marktban, és egyéb boltokban is kapható lesz (terjesztési lista hamarosan). A DVD Hammer Specialként az újságárusoknál is beszerezhető lesz majd országszerte, ajándék poszterrel.
Addig is, az előrendelést javasoljuk. A koncertfilm már előrendelhető tőlünk a honlapunkra kattintva:

depressziomusic.hu

 

"A 20 dalt és 3 extra kisfilmet tartalmazó kiadvány két féle borítóval lesz kapható. Mind a két formátumra nagy felbontású LPCM Stereo hang került (48Khz / 24 bit), valamint 16:9-es képernyőre optimailzált szélesvásznú (2.35:1) kép.

A kiadványhoz turné is kapcsolódik, ami a megjelenés napján indul Veresegyházán.

Ezt követően Pécsett, Miskolcon, Debrecenben, Szombathelyen, Győrben, Hatvanban, Kecskeméten, Tatabányán és Csallóközcsütörtökön lép fel a zenekar az őszi-téli szezonban.

A turné legnagyobb koncertjére december 17-én kerül sor a budapesti Barba Negrában. A turné vendége a Nova Prospect lesz."

Őszi-téli turnédátumok: 
www.facebook.com/depressziomusic/events 
 


DEPRESSZIÓ - 15 éves Jubileumi Koncert DVD/Blue Ray
(11/04 - Hammer)

01. Intro
02. Ma éjjel
03. Még 1x
04. Én azt üvöltöm
05. Kezdjük el!
06. A mi forrdalamunk
07. Tagadás
08. Tűzön és vízen át
09. Sokkold a rendszert!
10. Néha
11. Itt az én időm
12. A legjobb ellenfél
13. Védem az igazam
14. Hagyjatok bízni!
15. Éjszaka, egyedül
16. Jön a reggel
17. Te vagy a szerem
18. Csak a zene
19. Lásd! (Amit neked szántak)
20. Nem akarok elszakadni

Extra kisfilmek:
- A kezdés pillanatai
- Színpadépítés
- Soundcheck

 

Hammer TV

 
TEN - Premier a dallamrocker bandától, az első dal a februári lemezről: Fearless
2021. december 6. (hétfő) 17:02

Here Be Monsters címmel február 18-án jelenik meg a Gary Hughes vezette brit dallamrocker Ten új albuma, a 2018-as Illuminati lemez utódja, első előzetesként pedig a Fearless dallal lehet ismerkedni. A Ten nem is egy, hanem két új albumot készített el a világjárvány okozta kényszerpihenő miatt, de a két lemez között nincs kapcsolat, a Here Be Monsters tehát nem amolyan első rész, hanem egy önálló anyag. A producer maga Gary Hughes volt, a keverést és a maszterelést pedig Dennis Ward végezte, akivel már a 2011-es Stormwarning lemez óta együtt dolgoznak.   www.facebook.com/TenOfficial TEN: Gary Hughes - ének Dann Rosingana - gitár Steve Grocott - gitá Steve McKenna - basszusgitár Darrel Treece-Birch - billentyűs hangszerek + Markus Kullman - dobok (vendég)   TEN - Fearless (a 2022-as Here Be Monsters albumról) TEN - Here Be Monsters (02/18 - Frontiers) 01. Fearless...

OMEGA - 78 éves korában elhunyt a legendás énekes, Kóbor János
OMEGA - 78 éves korában elhunyt a legendás énekes, Kóbor János

78 éves korában rövid betegség után meghalt Kóbor János, Mecky, az Omega frontembere, adta hírül a zenekar. Az énekes pár héttel ezelőtt került kórházba. "Rajongók milliói...

P. MOBIL - A Fábry-show vendégei voltak, nézd meg a videót!
P. MOBIL - A Fábry-show vendégei voltak, nézd meg a videót!

Csütörtökön a Fábry-show vendége volt a P. Mobil, ahol a készülő nagylemezről, a Nyugodjál meg-ről a második előzetes dalt - Nagyon nagy a baj - élőben is előadták. Előtte pedig...

COMEBACK KID - Új dal és klip a Gojira frontemberével: Crossed
COMEBACK KID - Új dal és klip a Gojira frontemberével: Crossed

Heavy Steps címmel január 21-én jelenik meg a melodikus hardcore vonalas kanadai Comeback Kid hetedik albuma, a 2017-es Outsider lemez utódja, harmadik előzetesként pedig azzal a klippel...

TONY MARTIN - Az ex-Sabbath énekes első új dala: As The World Burns
TONY MARTIN - Az ex-Sabbath énekes első új dala: As The World Burns

Thorns címmel január 14-én jelenik meg az ex-Black Sabbath énekes, Tony Martin új albuma, első előzetesként pedig a szöveges videóval kísért As The World Burns dallal lehet ismerkedni....

ESKIMO CALLBOY - Pumpálj velük keményen! Új dal és videoklip: Pump It
ESKIMO CALLBOY - Pumpálj velük keményen! Új dal és videoklip: Pump It

A We Got The Moves című nyári bulihimnuszt - és persze a felejthetetlen Hypa Hypát - most egy új klipes dallal igyekszik megfejelni a Ruhr-vidéki electrocore sikerzenekar, az Eskimo Callboy....

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS