ASKING ALEXANDRIA - Az ukrán énekesnek annyi, Danny Worsnop visszatért

Október 25-én már startol is az amerikai turné

2016. október 23. (vasárnap) 08:17 | utoljára módosítva: 2016. október 23. (vasárnap) 08:24

Az utóbbi egy-két hétben csak pletykákat és híreszteléseket lehetett hallani arról, hogy az Asking Alexandria megvált a 2015 elején csatasorba állított ukrán énekesétől, Denis Stofftól, és hogy visszatért az eredeti énekesük, Danny Worsnop, ez azonban most már tény.

Mivel Danny új bandája, a We Are Harlot nem robbantott nagyot a lemezével, és a nélküle készített Asking Alexandria album, az idén márciusban kiadott The Black sem lett igazán méltó folytatása a 2013-as lemeznek, ez valahol várható volt. Már a bűnbak is megvan: Denis Stoff.

 Ben Bruce gitáros szerint az ukrán énekes megszakította a kapcsolatot a csapattal a legutóbbi turné óta (amelyen egyébként Bruce nem vett részt a kislánya születése miatt). A gitáros azt mondja, hogy Stoffnak az USA-ba kellett volna repülnie egy videóforgatásra, de inkább Ukrajnában maradt, és csak egy rövid üzenetet küldött: "Addig nem létezik az Asking Alexandria, amíg nem kapom meg, ami jár nekem."


Denis Stoff egyelőre nem kommentálta a történteket, az azonban biztos, hogy amióta az egymást korábban előszeretettel gyalázó Danny Worsnop és Ben Bruce kibékült, sokan arra tippeltek, hogy már nem lehet annyira nagyon távoli a Stoffnál jóval karizmatikusabb, bár a színpadon hangilag gyengébb Worsnop visszatérése.

Az új amerikai turné október 25-én startol, így a bejelentés időzítése is érthető. 


Jövő márciusban tehát az igazi Asking Alexandriát nézhetjük meg
a Dürer Kertben - Danny Worsnoppal a banda élén. (Hacsak nem történik megint valami...)


A We Are Harlot állítólag továbbra is létezik, Danny szerint lesz második album is, előbb azonban a country rock vonalas szólóalbumát fogja kiadni, a The Long Road Home című lemez 2017 februárjában lát majd napvilágot, az első kislemezdal, a Mexico pedig november elsején jelenik meg.


Ben Bruce gitáros Danny visszatéréséről:


"Mind ismeritek az összes pletykát és őrült találgatást a netről és a közösségi médiából - és hogy egyenesen a lényegre térjek: megváltunk Denistől.

Számos oka van ennek, és a legtöbbjéről most nem fogok szót ejteni részletesen.

Nem rúgtuk ki Denist a bandából, ő egyszerűen nem állt többé szóba velünk. A Send Me Home dalhoz megpróbáltunk egy videóforgatást összehozni. Úgy tűnt, hogy minden rendben is van, de Denis nem válaszolt nekünk többé. Egy csomó sms-t küldtem neki, egy rakás emailt is, de semmi válasz. Eléggé össze is zavart minket ezzel.

Egy üzenetet azonban kaptam tőle, ami valahogy így szólt: 'Addig nem létezik az Asking Alexandria, amíg nem kapom meg, ami jár nekem'. Itt elvesztettem a fonalat. Mondhatni, eléggé cserben hagyott minket.

Elsődlegesen azért kezdtük el ezt a bandát, mert öten a legjobb barátok voltunk, akik szerettek együtt lenni. Ez volt az oka a csapat beindításának és ezért folytatjuk ezt a bandát.

Az utóbbi néhány hónapban helyrehoztuk a kapcsolatunkat Dannyvel. Szívás volt, ami a múltban lezajlott, fájt nekünk. Én is mondtam dolgokat, Danny is, végeredményben azonban egy évtizeden át a legjobb barátok voltunk. Éppen ezért ez a mostani döntés a helyes. A kör bezárult, ott vagyunk, ahonnan elindultunk.

Amint lehet, közöljük veletek az összes részletet, amikor mindenki velem lehet, és mind elmondhatják, hogy mit is éreznek.

Amikor Denis csatlakozott a zenekarhoz, a szakmából és a rajongók közül is voltak olyanok, akik elmondtak nekünk bizonyos dolgokat Denis múltjáról, sok figyelmeztetést kaptunk. És bizony nem zörög a haraszt... mi ezt a magunk kárán tanultuk meg."Már Danny Worsnop is kiadott egy közleményt a visszatéréséről:

"...Két héttel ezelőtt kaptam egy kérdést, ami arról szólt, hogy hajlandó lennék-e turnézni a korábbi bandámmal, az Asking Alexandriával. A hamarosan induló 10 Years In The Black turnéról volt szó. Ne feledjük, hogy az alkalmi 'Hé haver, hogy vagy mostanság?' sms-eken túl, Ben Bruce és jómagam nem beszéltünk a kiválásom óta. De a banda többi tagjával sem beszéltem, egyáltalán nem.

Egy hosszú héten át latolgattam a döntést, próbáltam kitalálni, hogy mi lenne a helyes. A The Long Road Home albumom kiadás előtt ll, és természetesen nálam az van most fókuszban, de dolgozom az új We Are Harlot lemezen is, közben pedig próbálok annyi színészi munkát felhajtani, amennyi csak lehetséges.

Végül eljött a döntés ideje. Az utóbbi egy évben nem koncerteztem, nem turnéztam, hogy megtalálja önmagam (megjátszósan fogalmazva) és hogy átértékeljem az életemet (egy klisé), ami sikerült is. Szóval, most, csaknem két év után, újra turnézni fogok az Asking Alexandriával..."
 


Hammer TV

 
ESKIMO CALLBOY - Pumpálj velük keményen! Új dal és videoklip: Pump It
2021. december 3. (péntek) 18:41

A We Got The Moves című nyári bulihimnuszt - és persze a felejthetetlen Hypa Hypát - most egy új klipes dallal igyekszik megfejelni a Ruhr-vidéki electrocore sikerzenekar, az Eskimo Callboy. Kevin Ratajczak énekes: "Ez barátaink, egy hihetetlen utazás kezdetét jelenti a testetek és a lelketek számára! Hallgassátok meg az új dalunkat, tegyétek a napi rutinotok részévé, és érezzétek, ahogy testileg és lelkileg is fejlődni fogtok! Pumpáljátok hangosan, pumpáljátok keményen, érezzétek át az igazi Eskimo Callboy testkultúra szellemét!" Január 12-én a Barba Negrában játszanak, ha minden jól megy... A buli persze már rég teltházas, de ha nagyon akarsz pumpálni velük, talán eladó jegyet még találsz az esemény oldalán.   www.facebook.com/eskimocallboy  

DYNAZTY - Itt a második dal a svédek tavasszal érkező új albumáról: Power Of Will
DYNAZTY - Itt a második dal a svédek tavasszal érkező új albumáról: Power Of Will

2022 április 8-án jelenik meg a modern melodikus metalt játszó svéd Dynazty nyolcadik albuma, a tavalyi The Dark Delight lemez utódja, második előzetesként pedig már itt is van...

SCYTHICON - Az új hazai death metal banda második dala: Whitehell
SCYTHICON - Az új hazai death metal banda második dala: Whitehell

Az még nyári hír volt, hogy befejezte első lemezének munkálatait a Scythicon zenekar, és be is mutattuk a Casus Belli lemez első előzetes dalát, a The Future Tomorrowt, most pedig itt a...

AMORPHIS - Hivatalos klippel a februári lemez első dala: The Moon
AMORPHIS - Hivatalos klippel a februári lemez első dala: The Moon

Halo címmel február 11-én jelenik meg az új Amorphis album, a 2018-as Queen Of Time lemez utódja, a finnek tizennegyedik albumának első előzeteseként pedig már lehet is barátkozni a The...

BLIND GUARDIAN - Ősszel jön az új album, videoklippel egy friss szám: Deliver Us From Evil
BLIND GUARDIAN - Ősszel jön az új album, videoklippel egy friss szám: Deliver Us From Evil

Még a nyáron írtunk arról, hogy befejezte új albumának munkálatait a Blind Guardian, most pedig már itt is van egy vadonatúj daluk, a Deliver Us From Evil. Ez az új szám ízelítő a...

FIT FOR AN AUTOPSY - Januárban érkezik az új album, klippel a harmadik dal: In Shadows
FIT FOR AN AUTOPSY - Januárban érkezik az új album, klippel a harmadik dal: In Shadows

Tavaly februárban, még a pandémia-őrület előtt Budapesten is bemutatta ötödik lemezét az amerikai deathcore fogat, a Fit For An Autopsy. A 2019-es The Sea Of Tragic Beasts lemez...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS