BARBA NEGRA - Itt a klubszezon, koncertek betöltve

A Barba Negra Music Club októberi programkínálata

2016. október 5. (szerda) 18:55

Szimfonikus metal, szülinapi rock koncertek és a beatbox mestere is a Barba Negrába csábít október első felében. A Kamelot a Haven lemezbemutató turnéval érkezik Budapestre, 'írületes' bulival ünnepli a 8. születésnapját a Firkin, közös Birthday party-ra hív a Hollywood Rose és a KISS Forever Band, az ausztrál Dub FX pedig a legújabb albumával a hóna alatt érkezik a klubba. És ha ez még nem lenne elég, a Junkies is őrületbe kerget, megtáncoltat és szerelembe taszít mindenkit egy este leforgása alatt.

 
"Születésnapokból nem lesz hiány az őszi klubszezonban! Magasba emeljük a söröskorsókat október 7-én, hiszen egy 'írületes' buli vár ránk a Firkinnel a Barba Negra Music Clubban! A 2008-ban alapított zenekart egy féktelen estén köszöntjük a 8. születésnapjuk alkalmából, és hajnalig tombolhatunk az ír kocsmafolk és punkzene legőrültebb dalaira. A számos fesztivált és külföldi turnét is megjárt együttes neve garantálja az energikus kelta hangulatot és a vég nélküli táncos mulatságot.

A különleges estére extra vendégfellépők is érkeznek: Jenny Bracey (énekes), Jimmy Mack Moore (bendzsós), Köteles Leander (énekes - Leander Kills) és Szabó 'Szög' Gergely (billentyűs - Dalriada).

Az elő-bemelegítő talpalávalót a ZságbaMacska zenekar fogja szolgáltatni. Fergeteges zsúrra készülhetünk tehát október 7-én a Barba Negrában, a jelszó pedig mi más lehetne, mint 'Keep on Firkin'!
 Facebook oldal
 'Mi van veled? Semmi?' - a rockerek már tudják is, hogy miről beszélünk, hiszen október 8-án végre újra belevethetjük magunkat egy zúzós Junkies koncertbe. Magyarország egyik kedvenc punk/rock zenekara augusztusban még a Prosecturával szedte szét a Track deszkáit, most az AWS és a Fullstop formációkkal kiegészülve érkeznek a Barba Negra Music Clubba, hogy egy felejthetetlen bulival ajándékozzanak meg minket.

Ez lesz az az este, ami után nehéz lesz felébredni: táncoltat, őrületbe kerget, kijózanít, szerelembe taszít és felráz. Pont olyan lesz, mint amilyennek egy Junkies koncertnek lennie kell. Készen álltok? Gyülekező: október 8. 20:00!
 Facebook oldal
 Október 13-án a szimfonikus fémzene amerikai mestere, a Kamelot koncertezik a Barba Negrában. A tavaly kiadott Haven lemezükkel érkeznek hozzánk. Thomas Youngblood gitáros a következőképpen fogalmazott az albummal kapcsolatban:

'A Haven lemezen kitapintható az a nyugtalanító érzés, hogy a világ megőrül körülöttünk, egy hatalmas szürke felhő gomolyog a fejünk felett. A mi feladatunk, hogy megtaláljuk a dolgok napos oldalát, egy olyan lemezzel, amely sötét, melankolikus és felemelő pillanatokat egyaránt kínál a hallgatónak egy megrendült világban.'

Egyszerre lesz jelen a komor melankólia és az erőteljes metal, de a lelkesítő dallamok sem fognak hiányozni: monumentális metal erő fogja uralni az étert. Az est vendégeként fellép a szimfonikus és a modern metalt vegyítő német Aeverium, és a prog metalos norvég Withem is.
 Facebook oldal
 "Közös születésnapi megabulira hív október 14-én hazánk két kiemelkedő tribute formációja, a Hollywood Rose és a KISS Forever Band. Mindkét zenekar külön-külön is őrületes hangulatú koncerteket szokott adni, hát még mi lesz akkor, amikor együttesen vágják magukat ünneplőbe, és mindent beleadva tolják majd a minőségi rockzenét.

Az energiák hatványozódnak, egymás után tombolhatunk a Guns N’ Roses és a KISS dalokra, a zúzda és az őrültség erre az estére nem csak legális, de erősen ajánlott is. A különleges estéhez még limitált pólót is gyártatnak a srácok, így nem csak elménkben, hanem testünkön cipelve is hazavihetünk majd egy adagot az élményből.
Dupla születésnapi show-ra felkészülni: október 14. Barba Negra! Gyertek!Facebook oldal
 
"Október 15-én a Thinking Clear című új albumával érkezik a beatboxer Dub FX a Barba Negrába, s nemrég megtudtuk, hogy nem csak Magyarországért, de a népzenénkért is oda van. Az ausztrál előadó már 8. alkalommal koncertezik hazánkban, s a jegyek nagy részét már hónapokkal ezelőtt elkapkodták a rajongók, már alig maradt pár szabad jegy.

Saját elmondása szerint majdnem annyian szeretik Magyarországon, mint Amerikában, ő pedig legalább ennyire rajong a fővárosunkért, a népzenénkért és a cimbalomért. Utóbbi egyben a kedvenc hangszere is, amit utcai cigányzenészek révén ismert meg, és ahogy ő fogalmazott: 'Ősi örökségünkkel kapcsol össze minket, talán ezért szeretjük a hangját annyira'. Még az is elképzelhető, hogy következő lemezén a cimbalom és a magyar népzenei motívumok is szerepet kapnak, de ne szaladjunk ennyire előre, mert október 15-én a Thinking Clear korong dalait hallhatjuk élőben a Barba Negra Music Clubban!" 
 Facebook oldal
 www.facebook.com/BARBA.NEGRA.HUNGARY


 

 

Hammer TV

 
TEN - Premier a dallamrocker bandától, az első dal a februári lemezről: Fearless
2021. december 6. (hétfő) 17:02

Here Be Monsters címmel február 18-án jelenik meg a Gary Hughes vezette brit dallamrocker Ten új albuma, a 2018-as Illuminati lemez utódja, első előzetesként pedig a Fearless dallal lehet ismerkedni. A Ten nem is egy, hanem két új albumot készített el a világjárvány okozta kényszerpihenő miatt, de a két lemez között nincs kapcsolat, a Here Be Monsters tehát nem amolyan első rész, hanem egy önálló anyag. A producer maga Gary Hughes volt, a keverést és a maszterelést pedig Dennis Ward végezte, akivel már a 2011-es Stormwarning lemez óta együtt dolgoznak.   www.facebook.com/TenOfficial TEN: Gary Hughes - ének Dann Rosingana - gitár Steve Grocott - gitá Steve McKenna - basszusgitár Darrel Treece-Birch - billentyűs hangszerek + Markus Kullman - dobok (vendég)   TEN - Fearless (a 2022-as Here Be Monsters albumról) TEN - Here Be Monsters (02/18 - Frontiers) 01. Fearless...

OMEGA - 78 éves korában elhunyt a legendás énekes, Kóbor János
OMEGA - 78 éves korában elhunyt a legendás énekes, Kóbor János

78 éves korában rövid betegség után meghalt Kóbor János, Mecky, az Omega frontembere, adta hírül a zenekar. Az énekes pár héttel ezelőtt került kórházba. "Rajongók milliói...

P. MOBIL - A Fábry-show vendégei voltak, nézd meg a videót!
P. MOBIL - A Fábry-show vendégei voltak, nézd meg a videót!

Csütörtökön a Fábry-show vendége volt a P. Mobil, ahol a készülő nagylemezről, a Nyugodjál meg-ről a második előzetes dalt - Nagyon nagy a baj - élőben is előadták. Előtte pedig...

COMEBACK KID - Új dal és klip a Gojira frontemberével: Crossed
COMEBACK KID - Új dal és klip a Gojira frontemberével: Crossed

Heavy Steps címmel január 21-én jelenik meg a melodikus hardcore vonalas kanadai Comeback Kid hetedik albuma, a 2017-es Outsider lemez utódja, harmadik előzetesként pedig azzal a klippel...

TONY MARTIN - Az ex-Sabbath énekes első új dala: As The World Burns
TONY MARTIN - Az ex-Sabbath énekes első új dala: As The World Burns

Thorns címmel január 14-én jelenik meg az ex-Black Sabbath énekes, Tony Martin új albuma, első előzetesként pedig a szöveges videóval kísért As The World Burns dallal lehet ismerkedni....

ESKIMO CALLBOY - Pumpálj velük keményen! Új dal és videoklip: Pump It
ESKIMO CALLBOY - Pumpálj velük keményen! Új dal és videoklip: Pump It

A We Got The Moves című nyári bulihimnuszt - és persze a felejthetetlen Hypa Hypát - most egy új klipes dallal igyekszik megfejelni a Ruhr-vidéki electrocore sikerzenekar, az Eskimo Callboy....

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS