SLAYER - Kerry King szerint bizonytalan a banda jövője

Tom Araya a nyugdíjba vonulással viccelődött pár hónapja

2016. augusztus 4. (csütörtök) 15:28

A Slayer gitárosa, Kerry King úgy nyilatkozott az EMP Rock Invasionnek adott friss videóinterjúban, hogy a banda jövője "nagyon homályos", egészen pontosan azt mondta Kerry, hogy Tom Araya (fogalmazása) "nagyon komályos".


A basszer/énekes ugyanis pár hónapja úgy fogalmazott egy interjú során, hogy 35 év után egyre nehezebb és nehezebb számára, hogy elinduljon egy turnéra, otthon hagyva a családját. Tom Araya az áprilisi beszélgetés során még a nyugdíjba vonulással is viccelődött.

Tom ezt mondta pár hónapja egy következő Slayer lemezzel kapcsolatos kérdésre válaszolva:


"Nem is tudom, erről most még korai bármit is mondani. 35 éve nyomjuk, itt az ideje felvenni a nyugdíjat! (nevet)

Majd komolyabban így folytatta: "Hálás vagyok, hogy kib...ottul itt voltunk 35 éven át, ez egy igazán hosszú idő. Amikor elkezdtük, minden óriási volt, mert olyankor fiatal vagy és legyőzhetetlen. Aztán családos ember lettem és kemény volt oda meg vissza repkedni.

Most ott tartunk, hogy hazarepülhetek, amikor csak akarok és így több időt tölthetek a családommal. Amikor a gyerekek felnőttek, erre nem volt módom. Most, hogy már mind idősebbek és érettebbek... A lényeg, hogy egyre nehezebb és nehezebb visszatérni a turnézáshoz. 35 év hosszú idő..."


A friss videóinterjúban a fenti Araya idézetekkel kapcsolatban így fogalmazott Kerry King:


"Tom nagyon ködös, ő már csak ilyen. Nem tudom, talán szereti a zsebében tartani a kártyalapjait, vagy ilyesmi.

Szóval, nincs válaszom erre. Otthon félretettem egy csomó feladatot, mert nem tudom, hogy két év múlva lesz-e mit csinálnom.

Én dolgozni fogok, remélhetőleg a Slayerben. Mi mást is csinálnék? Ahogy kijöttem a középsuliból, kib...ottul mentünk is turnézni.

Nem látni még a végét, legalábbis számomra nem! Különösen nem egy ilyen jó lemez (Repentless album) után.


Kerry az interjúban arra is kitért, hogy az évek során nem igazán változott a Slayer hangzása, stílusa, kiemelve, hogy a fejlődés vagy a komoly változtatás egyszerűen nem érdekli.

"Csak a saját hőseimen agyalva, mint a Judas Priest és az AC/DC. Az AC/DC 40 éven át ugyanazt a lemezt készítette el újra és éppen ez az, amiért szeretjük őket.

Szóval, én nem látom értelmét a fejlesztésnek. Ha csinálunk is ilyet, talán egy nótát, ami kicsit kísérletezősebb, ez lenne a kísérlezetés a Slayernél. Mert nem akarom, hogy a Slayer bármi más legyen, mint az, ami. Nem akarok terjeszkedni, mások rajongóira hajtani.

Ha nem tetszik, amilyenek vagyunk, megb...hatod magad. Mert én ezt élvezem, akárcsak a rajongóink."


Arra a felvetésre, hogy van-e újabb 35 év a Slayerben, King ezt mondta:


"Erről fogalmam sincs. Én egy-két lemezre fogadnék."

 


SLAYER - Kerry King interjú - EMP Rock Invasion


 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
HÉTKÖZNAPI CSALÓDÁSOK - "Sírva vigadunk József Attilával...", új klip született: Dúdoló
2020. november 30. (hétfő) 07:36

Csókol Attila címmel jelent meg a hónap elején a Hétköznapi Csalódások új albuma - József Attila versek megzenésítésével. A friss klipjük a Dúdoló dalhoz született meg. "Itt az első klip az új lemezhez! Sírva vigadunk József Attilával és minden olyan emberrel, aki a társadalom perifériájára szorult és esélye sincs onnan feljebb kapaszkodni. Nézd és dúdold velünk a Dúdolót, a nyomorgók dalát!" Az idén éppen 30 éves punk rockerek a 2006-os Én, József Attila itt vagyok folytatásaképp újból egy teljes albumot szenteltek József Attila versek megzenésítésének. A friss anyagon több vendég is hallgató, énekel Kálmán Kata (Perfect Symmetry) és Tamás Éva (Tamás Éva Játéktára), brácsán játszik Martos G. Csongor (Hangerdő Társulat, Boja), nagybőgőn Kerekes Kornél (Kacaj, Boja), illetve hegedűn Katona Bálint (Kacaj, Four Keys).   www.facebook.com/hetkoznapicsalodasok "József Attila...

CADAVER - Újdonság a Megadeth dobosával feltámadt norvég death brigádtól
CADAVER - Újdonság a Megadeth dobosával feltámadt norvég death brigádtól

Új szöveges videóval jelentkezett az 1988-ban alakult norvég death metal brigád Cadaver. Az alapító/gitáros Neddo (Anders Odden) mellé még 2014-ben sorakozott fel Dirk Verbeuren dobos...

HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is
HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is

Megjelent és végig is hallgatható a Hatebreed nyolcadik nagylemeze, a Weight Of The False Self. Eredetileg májusban jött volna ki az új lemez, amit Chris Zeuss Harris producerrel (Rob...

SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom
SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom

Phil Anselmo blackes, extrém metalos projektje, a Scour tegnap adta ki a három részből álló EP-sorozatának harmadik darabját, a Blacket. A 6 tételes EP-t végig is hallgathatod, a Doom...

VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction
VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction

Már dolgozik a 2018-as The Wake album folytatásának dalain a kanadai Voivod, a mai napon viszont egy koncertlemezzel jelentkeztek. A Lost Machine - Live című anyagot máris...

VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones
VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones

Rewind, Replay, Rebound: Live In Deutschland címmel egy koncertanyaggal jelentkezett a Volbeat, nézd meg a legfrissebb élő videójukat, a Sorry Sack Of Bones felvételét - Stuttgartból....

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS