BARBA NEGRA TRACK - AB/CD, Mobilmánia Vikidállal, Póka-Tátrai Regeneráció...

A fesztiválszezon közepén is zajlik az élet a Trackben

2016. július 12. (kedd) 11:39

A fesztiválszezon beköszöntével sem áll meg az élet a fővárosban, sőt, minden napra jut egy-egy ígéretes koncert-élmény, elég csak elzarándokolni a Duna mellett, a Rákóczi híd lábánál lévő oázisba, a Barba Negra Trackbe, ahol a héten nem lesz egy olyan este sem, hogy élőzene nélkül maradnánk.

 "Zenei időutazásra hív a MEN In The Box formáció, de a legnagyobb AC/DC és Uriah Heep slágerekre tombolhatunk az AB/CD és a Heep Freedom zenekar jóvoltából. De a Trackben debütál Póka Egon és Tátrai Tibor új zenekara a Póka-Tátrai Regeneráció, önfeledt bulizásra csábít a Kelemen Kabátban, az ősi rockot hozza el nekünk a Mobilmánia és Vikidál Gyula, de érkezik a Magna Cum Laude is, hogy vidám nyári, búfelejtő koncertjével minden felleget eloszlasson az égről és lelkünkről.
Szellem a dobozból, avagy MEN In The Box a Trackben

A MEN In The Box bulija nem csak egy szokványos koncert lesz július 12-én a fővárosi éjszakában, hanem egy olyan este, amikor zenei szeánszon idézzük meg a Seattle város grunge-ban fürdő világát, egy misztikus éjszaka, ahol életre keltjük Layne Staley-t és az Alice In Chains zenekart. Utazásunk vezetőit, a tribute banda tagjait érdemes bemutatni, hiszen olyan magyar művészekről van szó, akiket nem csak az Alice In Chains iránti rajongás, de szoros barátság is összetart. Kovács Tamás (Powertrip, Németh-Kovács Akusztik, Ko-Ver), Németh Szabolcs (Németh-Kovács Akusztik), Vilkó (Action, Ganxsta Zolee és a Kartel), Luki (Hollywood Rose) és Bánfalvi Sanyi (Neck Sprain, Magma Rise, Ákos) a Barba Negra Track színpadán fogja feleleveníteni a legnagyobb kedvenceket.

Létezés, nem létezés, az élet nagy kérdései, a féltve őrzött, sokszor ki nem mondott gondolatok, rázva, nem keverve. És ha ez még nem lenne elég, a Grunge Electric Sopron vendégzenekar társaságában lépnek majd színpadra. Egy füstös, rockos, jólesően melankolikus bulira készülhetünk, vendég zenészekkel és legendás dalokkal, találkozó július 12-én a Barba Negra Trackben!


MEN In The Box
2016. július 12. - Barba Negra Track - Budapest - Neumann János u. 2.
Vendég: Grunge Electric, Sopron
18.00 - kapunyitás, jegyárak: - 1499 Ft - elővételben - 1999 Ft - helyszínen
Jegyvásárlás -
katt ide!

 Perzselő rock and roll este a Trackben

Megkínálhatunk egy AC/DC és Uriah Heep csomagajánlattal? Akkor gyere te is július 13-án a Barba Negra Trackbe és zúzzuk szét a képzeletbeli falakat és üvöltsük együtt kedvenc slágereinket bele a pesti éjszakába! A két legendás zenekar megannyi slágereit eleveníti fel a két hazai brigád ezen az estén. A Heep Freedom és az AB/CD legénysége is már több mint egy évtizede hódol kedvencei előtt, s szórakoztatja a nagyérdeműt. Koncertjeik utánozhatatlan hangulata, a zenei pezsgés minden alkalommal magával ragadja a közönséget. A rock and roll este további vendége lesz Kiss Endi a Hooligans zenekarból. Add át te is magad az érzésnek és tombolj a rock legendák himnuszaira!


AB/CD, Heep Freedom
2016. július 13., Barba Negra Track - Bp., Neumann János u. 2.
Vendég: Kiss Endi (Hooligans)
18.00 - kapunyitás
19.10 - Heep Freedom, Uriah Heep Tribute Band
20.30 - AB/CD
Jegyár: 1999 Ft
Jegyvásárlás -
katt ide!

 Póka - Tátrai Regeneráció a Trackben


Póka Egon Benedek és Tátrai Tibor munkássága mindenki számára nyilvánvaló: olyat alkottak ők, ami egy korszakot határozott meg, közelebb hozta a szabadságot az emberekhez, a zenéjük, alkotásaik a mai napig a legjobbak között szerepelnek - hatásuk érezhető a zenei élet minden szegmensében, s dalaiknak köszönhetően ezrek döntöttek úgy, hogy hangszert vesznek a kezükbe. Július 14-én a Barba Negra Track színpadán debütálnak új zenekarukkal, hogy egy felejthetetlen estével ajándékozzák meg rajongóikat. Egy új kezdet ez, amely a Regeneráció nevet kapta.

A banda tagjai:
Póka Egon – basszusgitár
Tátrai Tibor – gitár
Baricz Gergő – ének
Tornóczky Ferenc – gitár
Szakadáti Mátyás – dobokMire lehet majd számítani július 14-én a Trackben? Nosztalgia, örömzene vagy épp új dalok?


'Hangerőre. De lesz minden, minden, amit szeretünk: a mi kedvenceink másoktól, mások kedvencei tőlünk. Örömzenélés mindenképpen, valamennyire nosztalgia is. Ma már elvétve lehet hallani azokat a dalokat, amik elindítottak akár minket is a zenélés felé - Cream, Hendrix, Zeppelin. Azt pedig bátran kijelenhetem, hogy a banda minden tagja imádja hallgatni és játszani a dalokat, ráadásul elég jók is vagyunk benne, szóval a közönség se lesz szomorú. De lesz újdonság az öregeknek és a fiataloknak egyaránt. Senki ne számítson öreges maszatolásra, ez kérlek kőkemény rock’n’roll lesz, a legjava.'


Póka-Tátrai Regeneráció
2016. július 14., Barba Negra Track - Bp., Neumann János u. 2.
Vendég: Szekeres András és zenekara
18.00 - kapunyitás
Jegyár: 2990 Ft
Jegyvásárlás -
katt ide!

Kelemen Kabátban megyünk a Trackbe...

A Kelemen Kabátban 2011-ben bombaként robbant be Nyári dallam című slágerével és azóta már rengeteg nagy bulit, teltházas koncertet tudhat a háta mögött. A csapat óriási hévvel készül minden egyes fellépésére, de a július 15-i Trackes bulira még egy adag extrát rápakolnak majd a srácok.

'Sok látványos színpadi elemmel készülünk, amik máshol még nem voltak láthatóak. Zeneileg - hangzásilag pedig az idei nyár legerősebb koncertje várható, sok-sok próba és technikai felkészülés előzi meg ezt a bulit.' – fejti ki Boldi.

Előttük két vendégzenekar fogja a hangulatot megalapozni: a SuperStereo és az Egy Másik Zenekar.

'A SuperStereós Laskai Viktorral az idei Nagy-Szín-Pad során barátkoztam össze, egy jó hangulatú élő - elektronikus zenekaruk van ütős slágerekkel. Az Egy Másik Zenekart A Dal című műsorból ismerjük, jó dalaik vannak, hangulatában nagyon illenek ehhez az estéhez.' – teszi hozzá Boldi.

Nyári gyerekek a Balaton parton, azaz, a Duna parton, egész pontosan a Barba Negra Trackben július 15-én végig bulizzuk az estét, készüljetek!

Kelemen Kabátban
2016. július 15. - Barba Negra Track - Bp., Neumann János u. 2.
Vendég: Superstereo, Egy Másik Zenekar
18.00 – kapunyitás
Jegyárak: 1999 Ft a készlet erejéig, utána 2499 Ft
Jegyvásárlás -
katt ide!
 


Mániákus este a csillagos ég alatt - Mobilmánia & Vikidál Gyula a Trackben

Július 16-án a Barba Negra Trackben újra egy színpadon áll majd Vikidál Gyula és a Mobilmánia. Az ős-hard rock ereje találkozik és ütközik össze az ifjonti lázadó energiákkal, hogy együtt robbanva egy különleges atmoszférát hozzon létre. Zeffer Andrásék tapasztalata, színpadi rutinja, és zenei alázata az első bálozó koncert-látogatót is magával ragadja. Mindez Vikidál Gyulával kiegészülve pedig a non-plus ultra.

Ez lesz az az este, ahol az Ördög elbukik és a fénypokol, hangvihar, és tűzeső után mindannyian megérkezünk, és együvé leszünk. Csatlakozol? Akkor szombaton várunk a Trackben!


Mobilmánia & Vikidál Gyula
2016. július 16. - Barba Negra Track - Bp., Neumann János u. 2.
Vendég: Donászy Tibor és Hornyák Péter (ex-Ossian) 
+ Zeffer András és a RockBand
18.00 - kapunyitás
Jegyárak: 1999 Ft a készlet erejéig, utána 2499 Ft
Jegyvásárlás - katt ide!


MOBILMÁNIA - Fénypokol (a teljes album)  Tájról tájra, majd a Barba Negra Trackbe érkezik a Magna Cum Laude

Július 17-én, vasárnap a Magna Cum Laude egy igazi nyár esti búfelejtő koncertet ad a Barba Negra Trackben.

Sok-sok feledhetetlen pillanat köthető már a zenekarhoz, akik az örök érvényű, életigenlő, ám néhol keserédes dalaikkal hozzájárultak már boldogsághoz, ünnepléshez, és néha még a felejtéshez is. Énekeltek már nekünk vidám Pálinka dalt, Vidéki sanzont és újra színezték hangulatunk, minden egyes koncertet ünnepé varázsoltak, hogy aztán hálás szívvel bandukolva hazafelé csak azt várjuk, hogy mikor mehetünk újra Magna Cum Laude koncertre. Mert minden egyes alkalommal feltölt, felemel, újrarendez, kívül, belül, mert jól esik testnek-léleknek. Tehát bulizni, pálinkázni vágyók, irány a Barba Negra Track és hallgassuk Mező Misiék dalait a csillagos ég alatt! Az est vendége a Roy & Ádám Trió lesz."


Magna Cum Laude

2016. július 17. - Barba Negra Track - Bp., Neumann János u. 2.
Vendég: Roy & Ádám Trió
18.00 - kapunyitás
Jegyárak: 2490 Ft a készlet erejéig, utána 2990 Ft
Jegyvásárlás -
katt ide! 

Hammer TV

 
BENEATH THE VOID - Új dal az egykori Kill With Hate-től: Rebellion
2021. május 12. (szerda) 08:30

Az még a múlt hónapban derült ki, hogy nevet változtatott a brutális death metal vonalat képviselő budapesti Kill With Hate. Már Beneath The Voidként folytatják a zúzást egy progosabb, technikásabb irányban, a régóta készülő második lemez pedig ...Into Oblivion címmel jön ki június 11-én a Metal.hu-nál. A sci-fi konceptalbum második előzeteseként már meg is hallgatható a Rebellion című dal. Olt Ákos gitáros: "A lemezen szereplők közül a Rebelliont kezdtem írni legkorábban, még 2013-ban, egyből a Voices lemez után. Ennek ellenére csak pár év fiókban porosodás, egy húrral mélyülés, egy EP és tagcsere után, 2016-ban sikerült végleges formát ölteni. A korábbi dalaimhoz képest egyértelműbb, dalközpontúbb szerkezete van, s ezek jó alapot szolgáltak Patrikék énektémáihoz. Ha valaki felfedezni véli benne a Black Dahlia Murder alig érezhető hatását, az természetesen csak a véletlen műve, és nem is...

K.K.'S PRIEST - Klippel az első dal K.K. Downing és Ripper Owens új bandájától
K.K.'S PRIEST - Klippel az első dal K.K. Downing és Ripper Owens új bandájától

Sermons Of The Sinner címmel augusztus 20-ra várható a debütáló albuma annak az új bandának, a K.K.'s Priestnek, amit az exJudas Priest gitáros az utóbbi években hozott össze Tim...

VAN CANTO - Klipes Amon Amarth átirat a szájgitáros zenekartól: Raise Your Horns
VAN CANTO - Klipes Amon Amarth átirat a szájgitáros zenekartól: Raise Your Horns

To The Power Of Eight címmel június 4-én jelenik meg a metalt gitárok nélkül, 'a capella' formában játszó Van Canto zenekar nyolcadik albuma, a 2018-as Trust In Rust lemez utódja,...

CRYPTA - Dalpremier a Nervosából kilépett lányok új death metal bandájától: Starvation
CRYPTA - Dalpremier a Nervosából kilépett lányok új death metal bandájától: Starvation

Fernanda Lira basszer/énekesnő és Luana Dametto dobos egy éve szállt ki a brazil thrasher Nervosából, nem sokkal később pedig be is jelentették az új csapatukat. A Crypta névre...

TIMO TOLKKI'S AVALON - Új dal és klip a júniusi albumról: The Fire And The Sinner
TIMO TOLKKI'S AVALON - Új dal és klip a júniusi albumról: The Fire And The Sinner

The Enigma Birth címmel június 18-án lát majd napvilágot az egykori Stratovarius vezér, a gitáros Timo Tolkki 2012-ben elindított Avalon projektjének negyedik albuma. A 2019-es Return To...

SABATON - Hivatalos klip a meglepetés dalhoz: Defence Of Moscow
SABATON - Hivatalos klip a meglepetés dalhoz: Defence Of Moscow

Defence Of Moscow címmel pár napja egy új felvétellel jelentkezett a csatametalos svéd Sabaton, most pedig már a nóta hivatalos klipje is megérkezett. "Május 9-ét Oroszországban a...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS