BARBA NEGRA TRACK - Huligánok, dzsunkák és a thrash-kreátor

"Tavaszból nyárba vetjük magunkat a Barba Negra Trackben"

2016. május 27. (péntek) 15:55

Ma este a Hooligans játszik a Barba Negra Trackben, vendég a Dorothy, de a következő időszakban is lesz még jó néhány nagy buli a budai szabadtéri helyszínen, június 4-én például a Kreator, a Moby Dick és az Ektomorf csap majd oda rendesen.

 www.facebook.com/barbanegratrack


"Tavaszból nyárba vetjük magunkat a Barba Negra Trackben.

Végre a hőmérő higanyszála is nyarat jelez, nemsokára a naptárunkat is átfordíthatjuk a következő hónapra, és ezzel a lendülettel belevethetjük magunkat a Track-szezon kellős közepébe! Szabad ég alatti fesztiválérzés, jubileumok a javából, hosszú nappalokat követő áttáncolt éjszakák egész sora vár ránk.

A Barba Negra Trackben a Hooligans, a Bikini, a Junkies, Ganxsta Zolee és a Kartel, valamint a Kreator gondoskodik a nyár méltó köszöntéséről. Az idén 5 éves Barba Negra számos feledhetetlen pillanatot és meglepetést tartogat, ünneplésre felkészülni!

 Jubileumi pezsgés a Hooligans zenekarral a Barba Negra Trackben


Húsz éve játszanak nekünk Hooligansként, de a tagok zeneszeretete és első koncertjeik is egészen régre, az iskolapadot koptatós időkig nyúlnak vissza. Tartalmas és lendületes két évtizedet tudhatnak maguk mögött a fiúk, pop-rock stílust képviselő dalaikkal gyakran meg sem álltak a slágerlisták éléig, és nem egyszer tripla platinalemezzel jutalmazta őket a közönség. Mindennek megkoronázására, a rajongó Királylányok és királyfik legnagyobb örömére a Barba Negra Trackben ajándékoznak meg minket május 27-én a jubileumi 'Viszlát Budapest', az Aréna koncert előtti utolsó budapesti koncerttel, beleadva apait-anyait, hiszen novemberig már nem bukkan fel a fővárosban a zenekar.

A napokban megjelent Apám című érzelmes dalukat júniusban új album is követi majd, így hát bőven lesz mit várni a Hooligans háza táján. Ünnepeljetek velünk a kerek évfordulós szabadtéri bulin, és kiáltsuk együtt az éjszakába, hogy 'az összes dolog az életemben, minden jó és szép, tartson örökké'!

HOOLIGANS
május 27.

Barba Negra Track - Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

Kapunyitás: 18.00, vendég: Dorothy
Jegyárak: 2 499 Ft elővételben, a helyszínen 2 999 Ft
Jegyvásárlás

 Indul a Bikini- és fagyi-szezon a Barba Negra Trackben

Erre a bikini-szezonra elég lesz csak a hangotokkal és a táncoslábakkal edzeni! Nem kell aggódni azokon a kérdéseken sem, hogy ki ad helyet maga mellett, és ki visz majd haza, hiszen a május 28-i koncerten minden magától értetődik majd, és a rajongótábor egyként örülhet a nosztalgiát ébresztő daloknak. Az előző két alkalommal a Barba Negra Music Clubban tombolhatott a közönség a Bikini együttes slágereire, az idei harmadik bulit pedig már szabadtéren tartjuk, és a Barba Negra Trackben ragad minket magával az utánozhatatlan hangulat.

Egy este, ahol több generáció gyűlik össze a közönség sorai között, de összekötik őket az ismerős dallamok és a felhőtlen szórakozás élménye. Ha kimaradtatok a farsangi és áprilisi mulatságból, vagy ha a duplázók, netán triplázók közé tartoztok, egyaránt ott a helyetek a szombati Trackes éjszakában!

BIKINI
május 28.

Barba Negra Track - Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

Kapunyitás: 18.00
Jegyárak: 2 499 Ft
Jegyvásárlás

 Vár ránk a mámor a Junkies zenekarral a Barba Negra Trackben

A mámoros este apropója nem más, mint a Junkies SX7 albumának 15 éves jubileuma. A zenekar ötödik stúdióalbuma nagy áttörést jelentett akkoriban, az SX7 lemezt 2002-ben Arany Zsiráf díjra (későbbi Fonogram-díj) jelölték. Június 2-án a Barba Negra Trackben teljes egészében elhangzik az album, de természetesen ezenkívül is hallhatunk majd dalokat, ráadásul közönségszavazatok alapján!

Az este különleges vendége lesz az Alice In Chains Tribute zenekaraként ismert, grunge stílust képviselő Men In The Box zenekar, de további vendégfellépők is érkeznek a hangulat fokozására. Egy május elején elcsípett nyilatkozat szerint 'velünk lesz Ganxsta Zolee, gondolom nem találjátok ki, mit nyomunk közösen. Tarján Zsófi, a Honeybeast üdvöskéje szuper számot választott, egyelőre maradjon titok. Oravecz Kristófnak, a Paddy and the Rats énekesének is határozott elképzelése van arról, hogy mit szeretne velünk közösen előadni, nem akadályozzuk meg benne. Szendrey Zsolt Károlynak, még nem szóltunk, de innen is üzenjük, hogy jó lenne, ha jönne. Legvégül, de nem utolsó sorban velünk lesz az egész koncert ideje alatt hangzást vastagítani Takács Vilkó, a zenekar tiszteletbeli tagja'.


A 15 éve megjelent album méltó jubileumára számíthatnak tehát a rajongók a punk-rocktól visszhangzó csütörtöki – de korántsem hétköznapi - Trackes éjszakán.

JUNKIES
június 2.

Barba Negra Track - Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

Kapunyitás: 18.00, különleges vendég: Men In The Box
Jegyárak: 1 499 Ft / 1 999 Ft elővételben a készlet erejéig, utána 2 499 Ft
Jegyvásárlás

Ganxsta-rappel szurkolunk a Barba Negra Trackben

Ganxsta Zolee és a Kartel sport iránti rajongását senkinek sem kell bemutatni, így aztán nem meglepő, hogy a 2016-os Labdarúgó Európa-Bajnokság is megihlette őket. A június 3-i koncertet követően már csak egy hét lesz hátra a kezdőrúgásig, ennek apropóján a Barba Negra Trackes koncerten hallhatják a rajongók először élőben a Lotfi Begivel készített, A franciák felé című számot.

Június első pénteki bulija számos meglepetést tartogat. Az este folyamán fellépő vendégek listája folyamatosan bővül, de biztosan köztük tudhatjuk már Szekeres Andrást a Junkies-ból, Kovács Krisztiánt a Fish! zenekarból, és Lofti Begit is.Aggodalomra semmi ok, ha a kedvenc zenekarod koncertje és a foci EB kihagyhatatlan meccse egybeesik. Június 10. és július 10. között nem kell dilemmába esned, hiszen a Barba Negra Trackben megteheted, hogy élvezd a zenét, koncert közben a pult mellől szurkolj, és egyszerre hódolhass mindkét szenvedélyednek! Zene és sport, rajongók és szurkolók. A Barba Negra Trackben 2in1 élményben részesülhetsz!GANXSTA ZOLEE ÉS A KARTEL
június 3.

Barba Negra Track - Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

Kapunyitás: 18.00
Jegyárak: 1 999 Ft elővételben a készlet erejéig, utána 2 499 Ft
Jegyvásárlás

  Metalest a Barba Negra Trackben


Exkluzív koncerttel érkezik június 4-én a Barba Negra Trackbe a német thrash metal banda, a Kreator, akiknek fellépése elé két színpadon zajló mini-fesztivál szerveződött. Rajtuk kívül ugyanis hat zenekar gondoskodik majd a maratoni zúzásról, és hozza hangulatba a közönséget.

Az ózdi székhelyű Remorse, az amerikai turnéjáról nemrég visszatért Ektomorf és az idén 35 éves jubileumot ünneplő Moby Dick a nagyszínpad deszkáit rezegteti a Kreator műsora előtt.

A kisszínpadnál a komáromi thrasher Vesztegzár, a sludge metalos német Mantar, valamint a szimfonikus black/death metalt játszó Christian Epidemic koncertjére tombolhatnak a rajongók. Készüljetek, mert nem mindennapi hétzárásra számíthatunk!


KREATOR - EKTOMORF - MOBY DICK...
június 4.

Barba Negra Track - Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

Kapunyitás: 16:00

Nagyszínpad
16:00-16:30 Remorse
17:00-18:00 Ektomorf
18:40-19:50 Moby Dick
20:30-22:00 Kreator

Kisszínpad
16:30-17:00 Vesztegzár
18:00-18:40 Christian Epidemic
19:50-20:30 Mantar

Jegyárak: 4 999 Ft elővételben május 31-ig, utána 5 999 Ft

Jegyvásárlás 


 

Hammer TV

 
DAWN OF SOLACE - Új dal és klip a Wolfheart főnökétől: Skyline
2021. szeptember 25. (szombat) 11:12

14 év után adta ki második albumát 2020 elején a Dawn Of Solace, a Wolfheart-főnök Tuomas Saukkonen szólóprojektje, de a folytatásra nem kell ennyit várni. A sötét hangulatú, melankolikus doom vonalat képviselő Dawn Of Solace harmadik albuma november 12-én jön majd ki Flames Of Perdition címmel, második előzetesként pedig itt a klippel kísért Skyline dal. A Skyline dalban a Kaunis Kuolematon frontembere, Mikko Heikkilä közreműködik. "Biztos vagyok abban, hogy valamilyen szinten mindenki ismeri azt a súlyos érzést, amely minden nappal csak növekedni látszik. A hajnal előtti sötétség olyan, mint egy menedék, egy ideig még elrejt a káosz elől, aztán a hajnal felgyújtja a 'skyline'-t és visszaránt a hideg fehér fénybe."   www.facebook.com/dawnofsolace DAWN OF SOLACE - Skyline (a 2021-es Flames Of Perdition albumhoz) DAWN OF SOLACE - White Noise (a 2021-es Flames Of Perdition albumhoz)...

EMIGRATE - Két albumelőzetes dal a Rammstein gitárosától
EMIGRATE - Két albumelőzetes dal a Rammstein gitárosától

The Persistence Of Memory címmel november 5-én érkezik az új lemez a Rammstein gitárosának Emigrate projektjétől. Richard Z. Kruspe másik bandájának legutóbbi albuma a 2018-as A Million...

NORTHTALE - Az első albumelőzetes dal az új énekessel: Only Human
NORTHTALE - Az első albumelőzetes dal az új énekessel: Only Human

Itt az első Northtale dal az új énekessel! A power metal bandában az ex-Twilight Force énekes, Christian Eriksson utódja a brazil Guilherme Hirose (Traumer) lett, a november 12-én...

THE DARKNESS - Novemberben jön az új album, friss dal és klip: Jussy's Girl
THE DARKNESS - Novemberben jön az új album, friss dal és klip: Jussy's Girl

Motorheart címmel november 19-én jelenik meg a Justin Hawkins énekes vezette brit hard rocker The Darkness hetedik albuma, harmadik előzetesként pedig a videóval kísért Jussy's Girl dallal...

THE ANSWER LIES IN THE BLACK VOID - Album és friss klip, atmoszférikus doom a magyar/holland duótól
THE ANSWER LIES IN THE BLACK VOID - Album és friss klip, atmoszférikus doom a magyar/holland duótól

Horváth Martina énekesnőt ismerheted a Niburtából, a Ghymesből, a Thy Catafalque lemezeiről is, de az Agregator egyik dalában is vendégeskedettt, a legfrissebb formciója pedig egy...

PARADOX - Albumpremier a thrash veteránoktól: Heresy II - End Of A Legend
PARADOX - Albumpremier a thrash veteránoktól: Heresy II - End Of A Legend

Megjelent és végig is hallgatható a komplex thrash/power vonalas Paradox új albuma, a Heresy II. Charly Steinhauer a Heresy II - End Of A Legend című konceptanyagot Christian Münzner...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS