BARBA NEGRA TRACK - Szombaton Depresszió, ma PUF, és a további májusi programok

Szombaton a Track Terrace-on Circle II Circle koncert!

2016. május 13. (péntek) 11:55 | utoljára módosítva: 2017. január 18. (szerda) 14:33

Májusi programok a Barba Negra Trackben.


"A májusi eső aranyat ér, hát még egy jó buli a fővárosi éjszakában, a Barba Negra Trackben, ahol a szabad ég alatt élvezhetjük a rock, punk fenegyerekek koncertjeit. Az őrületes Track-nyitó koncertsorozat után eljött az idő, hogy teljes mellbedobással beindítsuk a nyarat, felforrósítsuk az éjszakákat és átadjuk magunkat a zenei eufóriának.

Ebben segítségünkre lesz a Pál Utcai Fiúk, a Depresszió, a Subscribe és az Alvin és a Mókusok, és ez még csak a kezdet. Az 5 éves Barba Negra a Track koncertjeivel hozza el nekünk idén is a nyarat!


www.facebook.com/barbanegratrack

 Péntek 13., Pál Utcai Fiúk, Track – Mi lesz itt?


Ha meghalljuk a Pál Utcai Fiúk nevet nemcsak az iskolai kötelező olvasmány jut eszünkbe, hanem kis hazánk másik, bár nem irodalmi, hanem könnyűzenei vonatkozásban kiemelkedő zenekara is egyből beugrik. Hogy kik ők? Honnan indultak és hová érkeznek?  - úgy véljük a 30 éves pályafutásuk alatt a nagyközönségnek már sikerrel bemutatkoztak, nem véletlen tudhatják magukénak 'Magyarország egyik legnépszerűbb underground zenekara' címet, de aki mégsem ismerné a szigetszentmiklósi bandát, azoknak üzenjük, hogy itt az ideje, hogy eltöltsenek egy estét a srácokkal.

És ha már lúd, akkor legyen kövér, vessük bele magunkat a budapesti éjszakába, szabadtéren, a csillagos ég alatt szólnak majd a kedvenc PUF dalok, de ez még nem minden, hiszen a koncert dátum, a péntek 13-a is sejteti, hogy különleges estében lesz részünk.

Találkozzunk a grundon, azaz a Track-ben, május 13-án és indulhat az éjszakát betöltő rock and roll buli. Készüljetek!

 Pál Utcai Fiúk
2016. május 13. péntek
Barba Negra Track - Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

Menetrend:
18.00 Kapunyitás
19.00 Twentees
20.30 Pál Utcai Fiúk


Jegyárak: 2 499 Ft
Jegyvásárlás - katt!
Facebook eseményDepresszió söpör végig a Barba Negra Track deszkáin

Öthónapnyi kihagyás után játssza első fővárosi koncertjét a Depresszió zenekar, akik december 19-én a 15 éves jubileumi koncerttel búcsúztak egy rövid időre a budapesti közönségtől. Persze a kisebb pihenő alatt sem lustálkodtak a fiúk, sőt, nagyon is nagy munkába voltak, koncert DVD-jüket készítették, de ahogyan az lenni szokott, most kiszabadulnak a négy fal közül, hogy újra bevegyék az országot.

Hogy mennyire tele vannak energiával, amit a közönségnek szánnak, az kiderül május 14-én a Barba Negra Trackben, ahol őrületes 'depressziós hullám' fog végigsöpörni a rajongók legnagyobb örömére. Az estét pedig kettő, igen csak jól hangoskodó banda nyitja majd. Először a Nova Prospect fog játszani, majd a Strong Deformity fogja felforrósítani a hangulatot.

Szóval, pesti fenegyerekek, lehet készülni, mert most hétvégén lecsapnak Halász Feriék, és az biztos, hogy amíg érezzük a nyakunkat, vagy egy kis energiát magunkban, nem hagynak nyugton minket.

 DEPRESSZIÓ
2016. május 14.
Barba Negra Track - Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

Menetrend:
18.00 Kapunyitás
18:40 Nova Prospect
19:30 Strong Deformity
20.30 Depresszió


Jegyárak: 2 500 Ft
Jegyvásárlás - katt!
Facebook eseményRATM buli a Subscribe-bal a Barba Negra Trackben

Mi kell egy ütős rock koncerthez? Vegyünk 5 zeneszerető srácot, akiknél a közös nevező, a RATM, azaz a Rage Against The Machine, és akik bírják szuflával, hogy őrületes bulikat csapjanak, akik beleadnak apait-anyait, mert szenvedélyük a zenélés. Igen, ők a Subscribe, akik szigetes fellépésükkel energiabombaként robbantak a köztudatba és koncertjeikkel rajongók ezreit hódították meg.

A srácok május 20-án a Barba Negra Track színpadára érkeznek, hogy energiájukkal és legendás gitárszólóikkal szétzúzzák a Track deszkáit. Vad, nyárindító bulira felkészülni, vigyázz, kész!

 Rage Against The Machine Tribute by Subscribe
2016. május 20.
Barba Negra Track - Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

Menetrend:
18.00 Kapunyitás


Jegyárak: 2 000 Ft – a készlet erejéig, utána 2 500 Ft
Jegyvásárlás - katt!
Facebook esemény
Alvin és a Mókusok klippremier élőben a Trackben

Május 21-én nem akármilyen bulira készül az Alvin és a Mókusok zenekar, a Barba Negra Track színpadán élőben adják majd elő az Erdőtől a fát című dalukhoz készült új klipjüket. A megszokott punk őrület és a hajnalig tartó tombolás garantált, a banda már nagyban készül erre a különleges estre, így már csak rajtunk a sor, hogy táncos lábainkat és hangszálainkat bemelegítsük.

'Eseményteli év volt eddig az idei! Klipeket forgattunk, elkezdtük a tavaszi turnét, melynek dublini és londoni állomási is volt a magyar helyszínek mellett és még most fog elkezdődni a nyári fesztivál turné. Új dalokkal stúdiózunk, amiket ősszel hallhattok és láthattok majd!

Nagyon készülünk a budapesti koncertre! Frissítjük a programot és élőben mutatjuk be többek között az Erdőtől a fát című új klipünket! Vendégünk a Szükségállapot zenekar lesz, akik 19.25-kor kezdenek, gyertek időben!' – rockerek, punkok és mindenki, aki szereti Alvinékat tessék eleget tenni a fenti kérésnek, hiszen ez lesz az az este, amiről tuti, hogy nem akarunk majd lemaradni.

 ALVIN ÉS A MÓKUSOK
2016. május 21.
Barba Negra Track - Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

Menetrend:
19.25 - Szükségállapot
20.20 - Alvin és a Mókusok


Jegyárak: 2 000 Ft elővételben, a helyszínen 2 500 Ft
Jegyvásárlás - katt!
Facebook esemény

 A Cseh Tamás Program és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával. 

Hammer TV

 
DAWN OF SOLACE - Új dal és klip a Wolfheart főnökétől: Skyline
2021. szeptember 25. (szombat) 11:12

14 év után adta ki második albumát 2020 elején a Dawn Of Solace, a Wolfheart-főnök Tuomas Saukkonen szólóprojektje, de a folytatásra nem kell ennyit várni. A sötét hangulatú, melankolikus doom vonalat képviselő Dawn Of Solace harmadik albuma november 12-én jön majd ki Flames Of Perdition címmel, második előzetesként pedig itt a klippel kísért Skyline dal. A Skyline dalban a Kaunis Kuolematon frontembere, Mikko Heikkilä közreműködik. "Biztos vagyok abban, hogy valamilyen szinten mindenki ismeri azt a súlyos érzést, amely minden nappal csak növekedni látszik. A hajnal előtti sötétség olyan, mint egy menedék, egy ideig még elrejt a káosz elől, aztán a hajnal felgyújtja a 'skyline'-t és visszaránt a hideg fehér fénybe."   www.facebook.com/dawnofsolace DAWN OF SOLACE - Skyline (a 2021-es Flames Of Perdition albumhoz) DAWN OF SOLACE - White Noise (a 2021-es Flames Of Perdition albumhoz)...

EMIGRATE - Két albumelőzetes dal a Rammstein gitárosától
EMIGRATE - Két albumelőzetes dal a Rammstein gitárosától

The Persistence Of Memory címmel november 5-én érkezik az új lemez a Rammstein gitárosának Emigrate projektjétől. Richard Z. Kruspe másik bandájának legutóbbi albuma a 2018-as A Million...

NORTHTALE - Az első albumelőzetes dal az új énekessel: Only Human
NORTHTALE - Az első albumelőzetes dal az új énekessel: Only Human

Itt az első Northtale dal az új énekessel! A power metal bandában az ex-Twilight Force énekes, Christian Eriksson utódja a brazil Guilherme Hirose (Traumer) lett, a november 12-én...

THE DARKNESS - Novemberben jön az új album, friss dal és klip: Jussy's Girl
THE DARKNESS - Novemberben jön az új album, friss dal és klip: Jussy's Girl

Motorheart címmel november 19-én jelenik meg a Justin Hawkins énekes vezette brit hard rocker The Darkness hetedik albuma, harmadik előzetesként pedig a videóval kísért Jussy's Girl dallal...

THE ANSWER LIES IN THE BLACK VOID - Album és friss klip, atmoszférikus doom a magyar/holland duótól
THE ANSWER LIES IN THE BLACK VOID - Album és friss klip, atmoszférikus doom a magyar/holland duótól

Horváth Martina énekesnőt ismerheted a Niburtából, a Ghymesből, a Thy Catafalque lemezeiről is, de az Agregator egyik dalában is vendégeskedettt, a legfrissebb formciója pedig egy...

PARADOX - Albumpremier a thrash veteránoktól: Heresy II - End Of A Legend
PARADOX - Albumpremier a thrash veteránoktól: Heresy II - End Of A Legend

Megjelent és végig is hallgatható a komplex thrash/power vonalas Paradox új albuma, a Heresy II. Charly Steinhauer a Heresy II - End Of A Legend című konceptanyagot Christian Münzner...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS