GUNS N' ROSES - Úgy fest, hogy Steven Adler dobos is felsorakozott

Várható egy komoly hivatalos bejelentés, Adler szerint

2016. március 28. (hétfő) 18:01

Miközben Axl Rose az AC/DC-vel próbált Atlantában, a saját csapatában is zajlanak az események, bár hivatalosan csupán annak a 21 amerikai városnak a nevét tették közzé, ahol a nyár folyamán fellép majd az újjáalakult csapat.


Összesen tehát már 27 állomásos a turné. Pontos dátumai még csak a korábban közzétett hat bulinak vannak, de várhatóan július táján lesznek az újabb amerikai koncertek. Az alábbi városokban:

Atlanta, Boston, Chicago, Cincinnati, Dallas, Detroit, Houston, Kansas City, Nashville, New Orleans, New York, Orlando, Philadelphia, Phoenix, Pittsburgh, San Diego, San Francisco, Seattle, St. Louis, Toronto, Washington, D.C..


Ennél is érdekesebb azonban, hogy az eredeti Guns dobos Steven Adler szólócsapatának énekese, Jacob Bunton lényegében elismerte, hogy Steven is csatlakozik a Guns N' Roses-hoz az újjáalakuló turnén. Azt persze nem tudni, hogy vendégként, beugró jelleggel, vagy másképp. Mindenesetre a KEG Management főnökét, Keith Neddót tájékoztatta erről a fejleményről, ahogy ez az alábbi képernyőfotón látszik.

Adler mostanság pedig úgy fest, ahogy a mellékelt fotón látszik. A képet ő maga posztolta nem olyan régen, és ugyancsak Steven Adler volt az, aki lemondta az április 1-jére a hollywoodi Whiskey A Go Go klubba meghirdetett koncertjét, egyúttal azt is hozzátéve, hogy hamarosan komoly bejelentéssel áll elő.


De vannak hírek - igaz, nem hivatalosak - a klasszikus felállás ötödik tagjáról, Izzy Stradlin gitárosról is. Róla azt híresztelik, hogy egyértelműen benne volt a pakliban a csatlakozása az újjáalakuló turnéhoz, de a tárgyalások rendesen meglassultak, mivel Izzy többet akar vendégszereplésnél, és anyagilag is szeretne jobban járni. Állítólag több tízezer dollárt ígértek neki azért, hogy 2-3 dalban vendégeskedjen, ahogy az már korábban is megtörtént.


Stradlin még februárban létrehozott egy Twitter-profilt magának, ahová a következő szöveget tette ki:


"Jelenleg az a helyzet, hogy nem veszek részt az áprilisi GN'R bulikban. Továbbá, írtam új témákat, de mostanában nem voltam stúdióban és nem is írtam együtt senkivel a GN'R srácok közül."

 


 

Hammer TV

 
HAMMERFALL - Itt az első dal a 2022-es albumról: Hammer Of Dawn
2021. december 1. (szerda) 06:01

2022 elején jelenik meg az új Hammerfall album, a 2019-es Dominion lemez utódja, az első előzetes dallal azonban már lehet ismerkedni. A Hammer Of Dawn nóta hivatalos klipje ma délután érkezik majd. Az új anyagot Fredrik Nordströmmel rögzítették a Castle Black stúdióban, az ének felvétele pedig Jacob Hansennel folyt a dániai Hansen stúdióban.   www.facebook.com/hammerfall   HAMMERFALL - Hammer Of Dawn (a 2022-es album előzeteseként)    

GOJIRA - A következő lemez újra keményebb lesz?
GOJIRA - A következő lemez újra keményebb lesz?

A 2022 elején startoló Európa-turné keretében Budapestre is eljön majd a Gojira. Az áprilisban megjelent Fortitude lemezük még a pandémia előtt íródott, Joe Duplantier frontember pedig...

AD INFINITUM - Klip született a zenekar kedvenc dalához: Inferno
AD INFINITUM - Klip született a zenekar kedvenc dalához: Inferno

Chapter I: Monarchy címmel még 2020 tavaszán jött ki a debütáló albuma annak a szimfo-metal csapatnak, az Ad Infinitumnak, amely eredetileg a Rage Of Light éléről ismert svájci...

NEW HORIZON - Himnikus északi power metal Erikkel és Jonával a H.E.A.T.-ből: We Unite
NEW HORIZON - Himnikus északi power metal Erikkel és Jonával a H.E.A.T.-ből: We Unite

Egy New Horizon névre hallgató új power metal projektben fogott össze a H.E.A.T. billentyűse/dalszerzője, a multihangszeres Jona Tee, valamint a csapatból egy éve távozó Erik Grönwall...

THREE DAYS GRACE - Klippel az első dal a májusi albumról: So Called Life
THREE DAYS GRACE - Klippel az első dal a májusi albumról: So Called Life

Explosions címmel május 6-án jelenik meg a kanadai Three Days Grace hetedik albuma, a 2018-as Outsider lemez utódja, első előzetesként pedig már lehet ismerkedni a So Called Life dalukkal....

RUDÁN JOE - Jön az új album, szöveges videóval a harmadik dal: Egy új világ reggelén
RUDÁN JOE - Jön az új album, szöveges videóval a harmadik dal: Egy új világ reggelén

Feketén fehéren címmel érkezik Rudán Joe új albuma december 3-án. A korábban többek között a Pokolgép, a P. Mobil és a Dinamit élén álló legendás énekes új lemezén 12 friss...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS