LUMBERJACK COMMANDO - Klippremier: Mother Of Sorrow

Február végén jött ki a megosztott EP

2016. március 18. (péntek) 07:32

Február végén egy közös EP-vel jelentkezett két hazai underground banda, a heavy/doom vonalas Skulld és a southern groove metalos Lumberjack Commando.


A 2+2 tételes tételes Rust-Bitch split EP nemcsak végighallgatható, de szabadon le is tölthető, a Lumberjack Commando egyik friss dalához pedig most egy klip is elkészült. Máris megnézheted!


"A Skulld és a Lumberjack Commando  a Hands Of Doom és a B-Monitor stúdió által meghirdetett 'Játszd fel a riffjeid' elnevezésű közös promóciós játékának legtöbb szavazatot kapó zenekaraiként ingyenesen rögzíthették a friss dalaikat.

A 2-2 dalos megosztott kislemez felvételei idén január végén zajlottak a B-Monitor törökbálinti stúdiójában Strasser György vezetésével."


www.facebook.com/Skulldband

www.facebook.com/lumcom
 
www.facebook.com/bmonitor

 


LUMBERJACK COMMANDO - Mother Of Sorrow (a 2016-os split EP-hez)
SKULLD & LUMBERJACK COMMANDO - Rust-Bitch split EP (2016)

 

Lumberjack Commando:


"A Rust-Bitch split EP egy nagyszerű nyeremény volt, kapóra jött, hogy idén is tudjunk valami újdonságot mutatni a bandánk kedvelőinek. A Dragging You Out egy már meglévő tétel volt, pörgős, csapkodós nóta, fogós refrénnel. Igazi koncert kedvenc lesz, plusz játszani is remek!

A Mother Of Sorrow nótánk külön a mostani stúdiózásra készült el, még az utolsó napokban is módosítgattunk rajta, hogy elnyerhesse a legjobb formáját. Ez a cím már nagyon régóta motoszkált a fejünkben, és szöveg is volt hozzá. Azt is tudtuk, hogy egy lassabb, doom-pátosszal átitatott nótát akarunk csinálni belőle, adott volt tehát, hogy ez lesz a másik dal ezen a spliten.

A stúdióidő nagyon gyorsan elrepült, a komolykodás mellett persze minden második mondatban volt valami baromkodás is - ez már csak így megy. Strasser Gyuri kiváló munkát végzett, és amit szerettünk volna kihozni a számokból, az maximálisan sikerült is! A következő már a nagylemez lesz!"SKULLD - Videó a stúdiózásról (2016/01) 

Hammer TV

 
HAMMERFALL - Itt az első dal a 2022-es albumról: Hammer Of Dawn
2021. december 1. (szerda) 06:01

2022 elején jelenik meg az új Hammerfall album, a 2019-es Dominion lemez utódja, az első előzetes dallal azonban már lehet ismerkedni. A Hammer Of Dawn nóta hivatalos klipje ma délután érkezik majd. Az új anyagot Fredrik Nordströmmel rögzítették a Castle Black stúdióban, az ének felvétele pedig Jacob Hansennel folyt a dániai Hansen stúdióban.   www.facebook.com/hammerfall   HAMMERFALL - Hammer Of Dawn (a 2022-es album előzeteseként)    

GOJIRA - A következő lemez újra keményebb lesz?
GOJIRA - A következő lemez újra keményebb lesz?

A 2022 elején startoló Európa-turné keretében Budapestre is eljön majd a Gojira. Az áprilisban megjelent Fortitude lemezük még a pandémia előtt íródott, Joe Duplantier frontember pedig...

AD INFINITUM - Klip született a zenekar kedvenc dalához: Inferno
AD INFINITUM - Klip született a zenekar kedvenc dalához: Inferno

Chapter I: Monarchy címmel még 2020 tavaszán jött ki a debütáló albuma annak a szimfo-metal csapatnak, az Ad Infinitumnak, amely eredetileg a Rage Of Light éléről ismert svájci...

NEW HORIZON - Himnikus északi power metal Erikkel és Jonával a H.E.A.T.-ből: We Unite
NEW HORIZON - Himnikus északi power metal Erikkel és Jonával a H.E.A.T.-ből: We Unite

Egy New Horizon névre hallgató új power metal projektben fogott össze a H.E.A.T. billentyűse/dalszerzője, a multihangszeres Jona Tee, valamint a csapatból egy éve távozó Erik Grönwall...

THREE DAYS GRACE - Klippel az első dal a májusi albumról: So Called Life
THREE DAYS GRACE - Klippel az első dal a májusi albumról: So Called Life

Explosions címmel május 6-án jelenik meg a kanadai Three Days Grace hetedik albuma, a 2018-as Outsider lemez utódja, első előzetesként pedig már lehet ismerkedni a So Called Life dalukkal....

RUDÁN JOE - Jön az új album, szöveges videóval a harmadik dal: Egy új világ reggelén
RUDÁN JOE - Jön az új album, szöveges videóval a harmadik dal: Egy új világ reggelén

Feketén fehéren címmel érkezik Rudán Joe új albuma december 3-án. A korábban többek között a Pokolgép, a P. Mobil és a Dinamit élén álló legendás énekes új lemezén 12 friss...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS