SEBASTIAN BACH - Szívesen elásná a csatabárdot a Skid Row tagjaival

Hivatalosan még nem tudni, hogy ki lesz a Skid Row frontembere

2016. január 10. (vasárnap) 06:35

Hivatalosan továbbra sem tudni, hogy ki lesz a Skid Row éléről december végén váratlanul távozott ex-TNT énekes Tony Harnell utódja, azaz továbbra is csak pletyka, hogy az egykori Dragonforce énekes ZP Theart lenne az új frontember, mindenesetre Sebastian Bach szívesen kibékülne régi társaival.


Az a találgatás, hogy Sebastian Bach visszatér régi csapata élére, már rögtön Tony Harnell távozása után megindult, de a Skid Row azonnal cáfolta, hogy újra összejönnének a régi énekesükkel, ahogy azt is, hogy szóba került volna a közös koncertezés az újjáalakuló Guns N' Roses-szal.


Sebastian Bach pár napja Twitter-üzenetekben fogalmazta meg, hogy szívesen játszana együtt a csapattal:


"Csakis úgy jöhetne létre egy Skid Row újjáalakulás, ha valamilyen módon megpróbálnánk elásni a 20 éves csatabárdot. Szeretném, ha lenne erre esély.

Hogy őszinte legyek, mondtam korábban néhány szuperszaros dolgot nekik és róluk. Szeretnék bocsánatot kérni, hogy elsütöttem a számat."


Sebastian Bach 1996-ban távozott a Skid Row éléről, és azóta mondott olyasmit is, hogy két újjáalakuló buliért félmillió dollárt ajánlottak fel nekik, de Rachel Bolanék nemet mondtak erre, és hogy "allergiásak a pénzre".


Egy tavalyi interjú során Bach így válaszolt egy, az újjáalakulás lehetőségeit firtató kérdésre:

"Amikor azt kérdezik tőlem, hogy összejöhet-e valamikor a Skid Row, értem a kérdés hátterét. De 1996 óta nem voltam egy légtérben Rachel Bolannel (Skid Row basszer). Ennek lassan 20 éve. Ha sikerülne újra egy színpadra állnunk... csaknem 20 évvel azután, hogy dühös lett rám, bármi is volt ennek az oka, én mindenesetre cseppet sem vagyok dühös. Az a tény, hogy a Guns N' Roses öt tagja még életben van, és hogy a Skid Row öt tagja még életben van, egy csoda. És az, hogy adott a lehetőség, hogy összehozz valami nagyszabásút, de mégsem teszed meg, nekem valahogy olyan önző dolog.

Számomra nagyon könnyű dolog felsétálni a színpadra és elénekelni azokat a dalokat, amiket amúgy is elénekelek minden este. Ebben semmi nehézség nincs, szóval nem értem, hogy mi az akadálya ennek. Ezt tőlük kéne megkérdezni."


A Skid Row gitárosa, Dave "Snake" Sabo egy tavalyi interjú során így fogalmazott:


"Számomra a boldogság a lelkem, és az fontosabb nekem, mint az, hogy dollárok sorakozzanak a brifkómban. Az emberek talán el sem hiszik ezt, és ez rendben is van. Aki viszont ismer engem, tudja, hogy ez igaz. Szerintem a boldogságnak nincs ára.

Az évek során rendre kapjuk a kérdést, hogy miért nem csinálunk egy újjáalakuló turnét, és tudod, mi az ábra? Az, hogy
megértem ezt a kérdést, tényleg értem, és ha kívülálló lennék, én is ugyanezt kérdezném. De ez az elképzelés egyikünknek sem fekszik."

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
AMORITE - Öt év után új album jön a hazai death metal csapattól, az első dal: Metamorphosis
2020. november 24. (kedd) 07:48

Metamorphosis címmel már meghallgatható a death metalos Amorite kiadás előtt álló második albumának első dala. A hazai banda debütáló albuma még 2015-ben látott napvilágot Invisible Fire címmel, azóta egy EP-jük készült, a Final Entropy. Az új albumuk Archaic Faces Of Ecstasy címmel jön majd ki, a borítót Andkill készítette. "Közel a cél. 2017-ben úgy döntöttünk, hogy egy teljesen szabad felfogású lemezt készítünk. Rengeteg nehézség után hamarosan kezdetét veheti az ősi rituálé azoknak, akik átadják magukat az élménynek."   www.facebook.com/amoritehun   AMORITE - Metamorphosis (a 2020-as Archaic Faces Of Ecstasy album előzeteseként)        

FOO FIGHTERS - Dave Grohlék egy kisfilmben foglalták össze az eddigi 25 évüket
FOO FIGHTERS - Dave Grohlék egy kisfilmben foglalták össze az eddigi 25 évüket

Az új Foo Fighters album Medicine At Midnight címmel február 5-én lát majd napvilágot, a lemez felvezetéseként pedig egy 26 perces kisfilmben foglalták össze az eddigi pályájukat. Az...

GAMA BOMB - Decemberben jön az ír thrasherek új albuma, dal- és videópremier: Miami Supercops
GAMA BOMB - Decemberben jön az ír thrasherek új albuma, dal- és videópremier: Miami Supercops

Sea Savage címmel december 4-én jelenik meg az ír old school thrasher Gama Bomb hetedik albuma. A 2018-as Speed Between The Lines lemez utódjáról már a harmadik előzetessel, a szöveges...

KANSAS - Új videó a prog rock legendáktól: The Absence Of Presence
KANSAS - Új videó a prog rock legendáktól: The Absence Of Presence

The Absence Of Presence címmel még a nyáron jelent meg az új Kansas album, a legendás amerikai prog rockerek friss videója pedig a lemez címadó dalához készült el. A legutóbbi,...

ORIANTHI - Sajnálom
ORIANTHI - Sajnálom

Nemrég jelent meg az Alice Cooper csapatában is megfordult szőke ausztrál gitároslány, Orianthi negyedik szólólemeze, a legfrissebb klipje pedig a Sorry című dalhoz készült el. "Az...

JUDAS PRIEST - "Bárcsak úgy tudnám elénekelni a Painkillert, mint 1991-ben"
JUDAS PRIEST - "Bárcsak úgy tudnám elénekelni a Painkillert, mint 1991-ben"

A Let There Be Talk podcast vendégeként a Judas Priest frontembere, Rob Halford a hangjának változásáról is szót ejtett, valamint arról, hogy bármennyire is szeretné, a klasszikus...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS