GUNS N' ROSES - Van esély Izzy és Steven Adler felbukkanására is?

Kevés a konkrét infó, mindenki találgat...

2016. január 10. (vasárnap) 07:37

Egyelőre csak annyi biztos a Guns N' Roses pár napja hivatalossá vált újjáalakulásával kapcsolatban, hogy Axl Rose, Slash és Duff McKagan színpadra lép az áprilisi Coachella fesztiválon főbandaként játszó Guns N' Roses soraiban.


A komplett felállással kapcsolatban egyelőre mindenki csak találgat, de az valószínűnek látszik, hogy Dizzy Reed lesz a billentyűs, Frank Ferrer a dobos, Richard Fortus pedig a ritmusgitáros.

A legfrissebb híresztelések szerint ugyanakkor az sem kizárható, hogy az Appetite albumos klasszikus felállásból a ritmusgitáros/dalszerző Izzy Stradlin, de akár Steven Adler dobos is felbukkanhat a bulikon, ha nem is állandó jelleggel.A Guns régi menedzsere, Alan Niven, aki 1986 és 1991 között dolgozott a bandával, egy minapi rádióinterjú során úgy fogalmazott, hogy Izzy még Slash és Duff visszatérése után sem töri magát azért, hogy újra tagja legyen a bandának, azt viszont nem zárta ki, hogy később csatlakozik egykori társaihoz.


"Izzy ölbe tett kézzel fog üldögélni, amíg úgy nem érzi, hogy be akarja lógatni a lábujjait a vízbe. Nem kedveli ezt az egész drámát.

Úgy tudom, írt zenéket velük. Nemrég."


Duff McKagan valóban beszámolt arról tavaly márciusban, hogy jammelt Izzyvel, és született is egy új dal, amit rögzítettek is, és akkoriban azt is mondta, hogy a jammelésnek folytatása is lehet.


 A neves rádiós személyiség és elkötelezett metal rajongó Eddie Trunk szerint Steven Adler dobos tárgyalásokat folytat a csapattal arról, hogy valamilyen formában részt vegyen az újjáalakulásban.

"Komoly pletykákat hallani arról, hogy a Coachella fesztivál előtt lesz néhány bemelegítő koncert, és hogy utána jön majd egy alaposabb turné is, ha minden jól alakul és az ajánlatok megfelelnek az elvárásaiknak.

Szerintem egyelőre még nem alakult ki ezzel kapcsolatban minden.

A Coachella bulikat be kellett jelenteniük, mert ez egy fesztivál egy csomó más bandával, és egyébként is kicsúszott egy csomó infó, és a jegyárusítást is el kellett indítani.

Az én forrásaim szerint a mostani GN'R dobos Frank Ferrer maradni fog, és a műsor javát ő fogja végidobolni, talán Steven Adler vendégszereplésével, ha megszülethet egy megállapodás."


Eddie Trunknak is az a véleménye, hogy Adlerhez hasonlóan Izzy is csatlakozhat a bandához, de ez csak az ő spekulációja. Azt azonban kihangsúlyozta, hogy forrásai szerint Matt Sorum dobos biztosan nem lesz része az újjáalakulásnak.


"Azt gyanítom, hogy Richard Fortus is marad a bandában (hasonlóan Ferrerhez), és talán Izzy is felbukkan majd. Arra is számítok, hogy Dizzy és Chris Pittman is marad. Hallottam a pletykákat Dave Kushnerről (Velvet Revolver gitáros), de erről semmit sem tudok, és nem is látom a kapcsolatot, de bármi megeshet.

Azt viszont következetesen hallom sokaktól, hogy Matt Sorum nincs benne a pakliban. Ebbe azt gondolsz bele, amit akarsz. És egyelőre arról sem hallottam, hogy Gilby Clarke neve felmerült volna."


Steven Adlerrel kapcsolatban a Poison ex-menedzsere, Howie Hubbermann így fogalmazott:


"A tárgyalások még nem zárultak le. Ezt az egészet megfelelően intézik. A megfelelő mód pedig az, hogy (valamilyen formában) Steven is részt vesz a dologban."

 
 

 

Hozzászólások

[016403]
TrollH
Nézem ezeket a neveket, kik ezek, mik ezek? A Rancidot még ismerem... Ja, meg van egy Volbeat apróbetűvel.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
HÉTKÖZNAPI CSALÓDÁSOK - "Sírva vigadunk József Attilával...", új klip született: Dúdoló
2020. november 30. (hétfő) 07:36

Csókol Attila címmel jelent meg a hónap elején a Hétköznapi Csalódások új albuma - József Attila versek megzenésítésével. A friss klipjük a Dúdoló dalhoz született meg. "Itt az első klip az új lemezhez! Sírva vigadunk József Attilával és minden olyan emberrel, aki a társadalom perifériájára szorult és esélye sincs onnan feljebb kapaszkodni. Nézd és dúdold velünk a Dúdolót, a nyomorgók dalát!" Az idén éppen 30 éves punk rockerek a 2006-os Én, József Attila itt vagyok folytatásaképp újból egy teljes albumot szenteltek József Attila versek megzenésítésének. A friss anyagon több vendég is hallgató, énekel Kálmán Kata (Perfect Symmetry) és Tamás Éva (Tamás Éva Játéktára), brácsán játszik Martos G. Csongor (Hangerdő Társulat, Boja), nagybőgőn Kerekes Kornél (Kacaj, Boja), illetve hegedűn Katona Bálint (Kacaj, Four Keys).   www.facebook.com/hetkoznapicsalodasok "József Attila...

CADAVER - Újdonság a Megadeth dobosával feltámadt norvég death brigádtól
CADAVER - Újdonság a Megadeth dobosával feltámadt norvég death brigádtól

Új szöveges videóval jelentkezett az 1988-ban alakult norvég death metal brigád Cadaver. Az alapító/gitáros Neddo (Anders Odden) mellé még 2014-ben sorakozott fel Dirk Verbeuren dobos...

HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is
HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is

Megjelent és végig is hallgatható a Hatebreed nyolcadik nagylemeze, a Weight Of The False Self. Eredetileg májusban jött volna ki az új lemez, amit Chris Zeuss Harris producerrel (Rob...

SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom
SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom

Phil Anselmo blackes, extrém metalos projektje, a Scour tegnap adta ki a három részből álló EP-sorozatának harmadik darabját, a Blacket. A 6 tételes EP-t végig is hallgathatod, a Doom...

VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction
VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction

Már dolgozik a 2018-as The Wake album folytatásának dalain a kanadai Voivod, a mai napon viszont egy koncertlemezzel jelentkeztek. A Lost Machine - Live című anyagot máris...

VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones
VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones

Rewind, Replay, Rebound: Live In Deutschland címmel egy koncertanyaggal jelentkezett a Volbeat, nézd meg a legfrissebb élő videójukat, a Sorry Sack Of Bones felvételét - Stuttgartból....

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS