ROAD - Új dal, szöveges videóval: Egy család vagyunk (Veletek)

Gétfőn reggel 8-ig még előrendelheted a M.A.T.T. albumot

2015. november 13. (péntek) 18:00

Az új Road album novemberben 20-án érkezik M.A.T.T. címmel, és fontos infó, hogy november 16-áig, egészen pontosan hétfő reggel 8-ig még előrendelhető.


A Kettő bennem az én című klipes dalt már bizonyára hallottad, és most itt egy újabb dal a lemezről, előzetes gyanánt, szöveges videóval, amit ezúttal is Nagy Viktor készített.

Az Egy család vagyunk (Veletek) című nótáról ezt mondják a srácok:


"Az album legvégére hagytuk az igazi jóságot, a valódi hazait! Itt aztán nincs mellébeszélés, nincs művészkedés, nincs megfejtés. Minden egyes hang, minden egyes szó épp csak hogy a szemedet nem nyomja ki, annyira egyértelmű, annyira kézenfekvő! És annyira igazi! Veletek egy nyelvet beszélünk és egyet éneklünk :)

Imi: "Nekem nagyon közel áll a szívemhez. A dalszerkezet és a dallamvilág tekintetében sem a legbonyolultabb tétel, de a zenei egyszerűsége mellett mégis izgalmas az utolsó pillanatig és az egyik legütősebb dal a lemezen. Az egyik kedvencem a többi 9 mellett!"

Erik: "Őszinte, tiszta és egyszerű! Nálam alapmű már most, igazi koncertnóta"!

Varga Zoli (producer): "Lényegretörő, két és fél hangos HC költemény himnikus refrénnel, amit mindenki egyként fog énekelni, méltó lezárása a lemeznek."

Goya: "Egy család vagyunk Veletek! Együtt mindenkivel! Csak a folyamatos fejrázás végtelen végig és egy kicsikét még tovább..."

'Erőt adunk
Mindent magunk mögött hagyunk
Csak gyere utánunk amerre járunk
Egy az út a cél mi összetartozunk...'

"Mondhatni ez egy adok-kapok dal, Road himnuszosra véve! Mert tizenegy éve már annak, hogy adhatunk nektek és Ti adtok nekünk! És tizenegy éve mindennyian kapunk mindenfélét, bár valahogy mindig csak a szépet és jót vesszük észre! Köszönjük Nektek! Ez a dal Ti vagytok és mi vagyunk egyben! Nyersen, egyszerűen, szívből!"


ROAD - Egy család vagyunk (Veletek) (szöveges videó a 2015-ös M.A.T.T. albumhoz)
Album előrendelés: www.road.hu

"M.A.T.T. négy lépésben… avagy hogyan lehet a tiéd az új album meg a többi újdonság?
1. Szépen figyelmesen átolvasod miről is van szó
2. Kiválasztod azt a csomagot, ami neked kell
3. Megrendeled / elutalod / kifizeted
4. November 20-tól megkaphatod

 Házhoz szállítjuk neked futárcég segítségével, november 20-tól! A szállítási költség, a csomag méretétől és a megrendelés mennyiségétől függetlenül, belföldön, egységesen 999.- Forint!
Avagy átveheted személyesen is november 20-án, Budapesten a Barba Negra Music Clubban ahol aznap este tartjuk a hivatalos lemezbemutatót.
Valamint átveheted november 21-én Kiskunfélegyházán a Rocktár klubban, ha úgy szeretnéd.
Illetve november 20-tól Budapesten a Hammer zenebarlangban is átvehető, igény szerint."

www.road.hu

 

ROAD - Így készült a Kettő bennem az én klip

www.facebook.com/roadzenekar

 


ROAD - Kettő bennem az én (a 2015-ös M.A.T.T. albumhoz)

 

Hammer TV

 
DAWN OF SOLACE - Új dal és klip a Wolfheart főnökétől: Skyline
2021. szeptember 25. (szombat) 11:12

14 év után adta ki második albumát 2020 elején a Dawn Of Solace, a Wolfheart-főnök Tuomas Saukkonen szólóprojektje, de a folytatásra nem kell ennyit várni. A sötét hangulatú, melankolikus doom vonalat képviselő Dawn Of Solace harmadik albuma november 12-én jön majd ki Flames Of Perdition címmel, második előzetesként pedig itt a klippel kísért Skyline dal. A Skyline dalban a Kaunis Kuolematon frontembere, Mikko Heikkilä közreműködik. "Biztos vagyok abban, hogy valamilyen szinten mindenki ismeri azt a súlyos érzést, amely minden nappal csak növekedni látszik. A hajnal előtti sötétség olyan, mint egy menedék, egy ideig még elrejt a káosz elől, aztán a hajnal felgyújtja a 'skyline'-t és visszaránt a hideg fehér fénybe."   www.facebook.com/dawnofsolace DAWN OF SOLACE - Skyline (a 2021-es Flames Of Perdition albumhoz) DAWN OF SOLACE - White Noise (a 2021-es Flames Of Perdition albumhoz)...

EMIGRATE - Két albumelőzetes dal a Rammstein gitárosától
EMIGRATE - Két albumelőzetes dal a Rammstein gitárosától

The Persistence Of Memory címmel november 5-én érkezik az új lemez a Rammstein gitárosának Emigrate projektjétől. Richard Z. Kruspe másik bandájának legutóbbi albuma a 2018-as A Million...

NORTHTALE - Az első albumelőzetes dal az új énekessel: Only Human
NORTHTALE - Az első albumelőzetes dal az új énekessel: Only Human

Itt az első Northtale dal az új énekessel! A power metal bandában az ex-Twilight Force énekes, Christian Eriksson utódja a brazil Guilherme Hirose (Traumer) lett, a november 12-én...

THE DARKNESS - Novemberben jön az új album, friss dal és klip: Jussy's Girl
THE DARKNESS - Novemberben jön az új album, friss dal és klip: Jussy's Girl

Motorheart címmel november 19-én jelenik meg a Justin Hawkins énekes vezette brit hard rocker The Darkness hetedik albuma, harmadik előzetesként pedig a videóval kísért Jussy's Girl dallal...

THE ANSWER LIES IN THE BLACK VOID - Album és friss klip, atmoszférikus doom a magyar/holland duótól
THE ANSWER LIES IN THE BLACK VOID - Album és friss klip, atmoszférikus doom a magyar/holland duótól

Horváth Martina énekesnőt ismerheted a Niburtából, a Ghymesből, a Thy Catafalque lemezeiről is, de az Agregator egyik dalában is vendégeskedettt, a legfrissebb formciója pedig egy...

PARADOX - Albumpremier a thrash veteránoktól: Heresy II - End Of A Legend
PARADOX - Albumpremier a thrash veteránoktól: Heresy II - End Of A Legend

Megjelent és végig is hallgatható a komplex thrash/power vonalas Paradox új albuma, a Heresy II. Charly Steinhauer a Heresy II - End Of A Legend című konceptanyagot Christian Münzner...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS