HÉTKÖZNAPI CSALÓDÁSOK - 25 év, új album, itt az első dal: Fekete gyémánt

Születésnapi és lemezbemutató buli a Dürerben november 14-én

2015. szeptember 16. (szerda) 08:19

Pont címmel október 12-én jelenik meg a 25 éves HétköznaPI CSAlódások zenekar 10 tételes új nagylemeze, és előzetesként máris megismerkedhetsz a szöveges videóval kísért Fekete gyémánt dalukkal.


"Különlegesség, hogy az új PiCsa lemez munkálataihoz és a hozzá készülő klipekhez először vesz igénybe a zenekar közösségi gyűjtést. A jelek szerint a banda Facebook oldalán meghirdetett akció nagy sikerrel működik is.


Az október 12-én, hétfőn napvilágot látó albumhoz már el is készült az első szöveges videó.

"Íme az első új dal a lemezről, és a hozzá készült szöveges videó. A Fekete gyémánt aktualitását a szeptember hatodikai országos Bányásznap adta. A zene az észt barátaink, a The Tuberkuloited zenekar Lilleke rohus dalának alaposan áthangszerelt, feldolgozott változata, a szöveg pedig az eredetitől teljesen eltérő, igazi 'picsás' alkotás.

Nagy-nagy köszönet Barczi Andrásnak (a videó készítőjének), Peti Andrásnak (Cett Hangstúdió) pedig a hangfelvételért, és persze nektek, azaz a közönségnek az eddigi támogatásért! (A videót sajnos hibás forrásanyagok és kisebb elírások miatt újra kellett töltenünk a youtube-ra, de ezúttal már minden a helyére került.)

A következő új dal és szöveges videó megjelenését szeptember 28-ra, hétfőre ígéri a banda, az első klipet pedig a lemezmegjelenés napjára.

Az új albummal egy időben újra kiadásra kerül az összes eddigi HétköznaPi CSAlódások lemez, videó és elpotyogtatott dal is, tehát az elmúlt 25 év teljes munkássága!

Természetesen nem maradunk a negyedszázados fennállást megünneplő születésnapi koncert nélkül sem! Annak helye és ideje: november 14., szombat, Budapest, Dürer Kert.

A koncert Facebook oldala


A zenekar eddigi pályafutásának legfontosabb koncertjére kerül sor a Dürerben, ennek szellemében is készülünk rá. Lesz hosszú program, meglepetések, ős-szerzemények, ritkán játszott dalok, új album, vendégek, felvétel stb. Ahogyan azt kell, de csak úgy picsásan!

Az este másik különlegessége lesz, hogy a punkok körében anno nagy népszerűségnek örvendő 193. Cella is összeáll erre az egy alkalomra, hogy betöltse a vendégzenekar szerepét.

Természetesen turné is lesz, aminek egy része a nagy sikerű, immáron harmadik körét futó PUNKhenger turné lesz, olyan bandákkal közösen, mint az ugyancsak új lemezzel jelentkező Prosectura, vagy a feltámadt ETA, illetve a pécsi Dirty Dawn.

Ahogyan a hivatalos zenekari történet mondja, 1990 novemberében négy kocsmatöltelék az egyik pécsi krimóban elhatározza, hogy punkzenekart alapít. Így is lett. És akkor, most már elmondhatjuk, mindez 25 éve történt és Pont."


www.facebook.com/hetkoznapicsalodasok


HÉTKÖZNAPI CSALÓDÁSOK - Fekete gyémánt (szöveges videó a 2015-ös Pont albumhoz) 

 

HÉTKÖZNAPI CSALÓDÁSOK - Pont
(10/12 - Edge)

01. Pannon Troll Rock 'n' Roll
02. Negyedszázad lázad
03. Fekete gyémánt
04. Nu Págágyi!
05. Bebaszunk
06. A 3 millió koldus országa
07. Agymosott
08. A karaván halad
09. Abszurdisztán
10. Pont


 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
AMORITE - Öt év után új album jön a hazai death metal csapattól, az első dal: Metamorphosis
2020. november 24. (kedd) 07:48

Metamorphosis címmel már meghallgatható a death metalos Amorite kiadás előtt álló második albumának első dala. A hazai banda debütáló albuma még 2015-ben látott napvilágot Invisible Fire címmel, azóta egy EP-jük készült, a Final Entropy. Az új albumuk Archaic Faces Of Ecstasy címmel jön majd ki, a borítót Andkill készítette. "Közel a cél. 2017-ben úgy döntöttünk, hogy egy teljesen szabad felfogású lemezt készítünk. Rengeteg nehézség után hamarosan kezdetét veheti az ősi rituálé azoknak, akik átadják magukat az élménynek."   www.facebook.com/amoritehun   AMORITE - Metamorphosis (a 2020-as Archaic Faces Of Ecstasy album előzeteseként)        

FOO FIGHTERS - Dave Grohlék egy kisfilmben foglalták össze az eddigi 25 évüket
FOO FIGHTERS - Dave Grohlék egy kisfilmben foglalták össze az eddigi 25 évüket

Az új Foo Fighters album Medicine At Midnight címmel február 5-én lát majd napvilágot, a lemez felvezetéseként pedig egy 26 perces kisfilmben foglalták össze az eddigi pályájukat. Az...

GAMA BOMB - Decemberben jön az ír thrasherek új albuma, dal- és videópremier: Miami Supercops
GAMA BOMB - Decemberben jön az ír thrasherek új albuma, dal- és videópremier: Miami Supercops

Sea Savage címmel december 4-én jelenik meg az ír old school thrasher Gama Bomb hetedik albuma. A 2018-as Speed Between The Lines lemez utódjáról már a harmadik előzetessel, a szöveges...

KANSAS - Új videó a prog rock legendáktól: The Absence Of Presence
KANSAS - Új videó a prog rock legendáktól: The Absence Of Presence

The Absence Of Presence címmel még a nyáron jelent meg az új Kansas album, a legendás amerikai prog rockerek friss videója pedig a lemez címadó dalához készült el. A legutóbbi,...

ORIANTHI - Sajnálom
ORIANTHI - Sajnálom

Nemrég jelent meg az Alice Cooper csapatában is megfordult szőke ausztrál gitároslány, Orianthi negyedik szólólemeze, a legfrissebb klipje pedig a Sorry című dalhoz készült el. "Az...

JUDAS PRIEST - "Bárcsak úgy tudnám elénekelni a Painkillert, mint 1991-ben"
JUDAS PRIEST - "Bárcsak úgy tudnám elénekelni a Painkillert, mint 1991-ben"

A Let There Be Talk podcast vendégeként a Judas Priest frontembere, Rob Halford a hangjának változásáról is szót ejtett, valamint arról, hogy bármennyire is szeretné, a klasszikus...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS