BRING ME THE HORIZON - Hozzánk nem jut el az őszi turné, Bécsbe viszont igen

Szeptember 11-én jelenik meg a That's The Spirit album

2015. szeptember 1. (kedd) 07:19

A 2013-as Sempiternal albummal egy dallamosabb, "mainstreamebb" irányba elindult Bring Me The Horizon a Columbia Recordsnál hozza ki az új albumát szeptember 11-én, a 12 dalos lemez címe pedig That's The Spirit lesz.


Novemberben lesz Európa-turné is az új lemez mellé, magyar állomás nélkül, viszont november 5-én a bécsi Gasometerben megnézheted Oli Sykes-ékat két vendégcsapat, az amerikai alt.rocker PVRIS és a Caleb Shomo vezette Beartooth társaságában.


A klipes Throne dal, a Happy Song és a True Friends után 15 másodperces dalrészleteket is közzétett már a csapat, ezeket megtalálod a Facebook oldalukon vagy a Youtube-on.


www.facebook.com/bmthofficial
 
"Be is vált a dolog, akkor - mondja az éneklős előző albumról Oli Sykes, akinek július 12-én volt az esküvője Olaszországban, éppen a Happy Song premierjének napján. - Ezúttal azonban nem csupán annyiból állt a kihívás, hogy azzal nyűgözzük le az embereket, hogy az ordibátor megtanult énekelni. Egy olyasmi anyaggal kellett visszatérnünk, ami azokat az embereket is lenyűgözi, akiknek fogalmuk sincs a Bring Me The Horizon múltjáról."


A 2014-ben kiadott Drown dal egyfajta teszt volt a banda számára.


"Azt a nótát láthatóan jól fogadták, úgyhogy abba az irányba haladtunk tovább" - mondja a billentyűs Jordan Fish, aki a Sempiternal album előtt csatlakozott a bandához, az új albumnak pedig nem hivatalos producere volt.BRING ME THE HORIZON - True Friends (szöveges videó a 2015-ös That's The Spirit albumhoz)
BRING ME THE HORIZON - Throne (a 2015-ös That's The Spirit albumhoz)
BRING ME THE HORIZON - Drown (a 2014-es kislemezhez)Az új lemezanyag megírásáról:


"Ez volt a pályafutásunk eddigi legintenzívebb 3 hónapja. Karácsony után kivettünk egy kis szabit, de annyira unatkoztunk, hogy újra összejöttünk, és az egész elkezdett megtörténni. Na persze, most már sajnáljuk, hogy ilyen hamar újra belevetettük magunkat ebbe az egész forgószélbe..."Az új lemez külső producer nélkül került felvételre, de amit így megspóroltak Sykesék, azt elköltötték a stúdiózásra Santorini szigetén. A görög szigetre úgy kerültek, hogy végigguglizták a világ legcsodásabb stúdióit.

"A producerekkel nincs semmi gond - mondja Oli. - De a melójuk fontosságát néha olyasmikkel akarják igazolni, hogy például 'Tudom már! Miért nem játsszátok ezt fel a medencében?' Már eleget tudunk ahhoz, hogy azt mondjuk: 'Ez nem olyan nehéz. Csak vegyünk fel mindent a legjobb tudásunk szerint, aztán legyünk túl rajta'..."

"Pluszban ott van még, hogy egy csomó pénzbe kerülnek" - teszi hozzá Jordan Fish.A That's The Spirit egyfajta laza konceptalbum lesz Oli szerint, méghozzá az élet komorabb hangulatairól.


"Ez a depresszió egyfajta ünneplése. Amolyan fittyet hányunk rá jelleggel... That's The Spirit - ez egy eléggé nyomasztó kifejezés, ha jobban belegondolsz. Ilyesmit csak akkor mond az ember, ha tudja, hogy az adott helyzetre nincs pozitív válasz."Santorini szigetén személyi edzőt is felfogadtak Oliék, hogy jó formában maradjanak.

"Reggelente futni mentünk, és az is nagyon klassz volt. De élveztük az egész hangulatot... Quadokat béreltünk, azokkal nyomultunk mindenfelé, de lógtunk néhány helyi bárban is, meg lejártunk a tengerpartra."

Oli Sykes még egy fehér farkaskutya kölyköt is beszerzett az egyik helyi állatmenhelyen.

 


 BRING ME THE HORIZON - Happy Song (a 2015-ös That's The Spirit albumról)


 

 BRING ME THE HORIZON - That's The Spirit
(09/11 - Columbia)

01. Doomed
02. Happy Song
03. Throne
04. True Friends
05. Follow You
06. What You Need
07. Avalanche
08. Run
09. Drown
10. Blasphemy
11. Oh No 

Hozzászólások

[016172]
Blackhead
Bécsbe minden faszom eljut..
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
HÉTKÖZNAPI CSALÓDÁSOK - "Sírva vigadunk József Attilával...", új klip született: Dúdoló
2020. november 30. (hétfő) 07:36

Csókol Attila címmel jelent meg a hónap elején a Hétköznapi Csalódások új albuma - József Attila versek megzenésítésével. A friss klipjük a Dúdoló dalhoz született meg. "Itt az első klip az új lemezhez! Sírva vigadunk József Attilával és minden olyan emberrel, aki a társadalom perifériájára szorult és esélye sincs onnan feljebb kapaszkodni. Nézd és dúdold velünk a Dúdolót, a nyomorgók dalát!" Az idén éppen 30 éves punk rockerek a 2006-os Én, József Attila itt vagyok folytatásaképp újból egy teljes albumot szenteltek József Attila versek megzenésítésének. A friss anyagon több vendég is hallgató, énekel Kálmán Kata (Perfect Symmetry) és Tamás Éva (Tamás Éva Játéktára), brácsán játszik Martos G. Csongor (Hangerdő Társulat, Boja), nagybőgőn Kerekes Kornél (Kacaj, Boja), illetve hegedűn Katona Bálint (Kacaj, Four Keys).   www.facebook.com/hetkoznapicsalodasok "József Attila...

CADAVER - Újdonság a Megadeth dobosával feltámadt norvég death brigádtól
CADAVER - Újdonság a Megadeth dobosával feltámadt norvég death brigádtól

Új szöveges videóval jelentkezett az 1988-ban alakult norvég death metal brigád Cadaver. Az alapító/gitáros Neddo (Anders Odden) mellé még 2014-ben sorakozott fel Dirk Verbeuren dobos...

HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is
HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is

Megjelent és végig is hallgatható a Hatebreed nyolcadik nagylemeze, a Weight Of The False Self. Eredetileg májusban jött volna ki az új lemez, amit Chris Zeuss Harris producerrel (Rob...

SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom
SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom

Phil Anselmo blackes, extrém metalos projektje, a Scour tegnap adta ki a három részből álló EP-sorozatának harmadik darabját, a Blacket. A 6 tételes EP-t végig is hallgathatod, a Doom...

VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction
VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction

Már dolgozik a 2018-as The Wake album folytatásának dalain a kanadai Voivod, a mai napon viszont egy koncertlemezzel jelentkeztek. A Lost Machine - Live című anyagot máris...

VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones
VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones

Rewind, Replay, Rebound: Live In Deutschland címmel egy koncertanyaggal jelentkezett a Volbeat, nézd meg a legfrissebb élő videójukat, a Sorry Sack Of Bones felvételét - Stuttgartból....

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS