MORBID ANGEL - David Vincent is megvilágosodott

Destructhor már az új Myrkskog albumra összpontosít

2015. június 21. (vasárnap) 08:26

Tisztul a kép az új album felvételére készülő Morbid Angelnél: most már David Vincent is belátta, hogy a következő lemez ismét nélküle készül el. 


A death metal szappanopera első részéből az derült ki, hogy Steve Tucker basszer/énekes visszatért Trey Azagthoth gitáros mellé, viszont akkor még a legutóbbi albumnál, a vegyes fogadtatású 2011-es Illud Divinum Insanus-nál visszatért David Vincent nem tudott arról, hogy ismét kikerült volna a csapatból.


A második epizódban Tim Yeung dobos is kiszállt, a folytatásból pedig az derült ki, hogy a 2011-ben csatlakozott norvég Destructhor gitáros (azaz Thor Anders Myhren - ld. Myrkskog, ex-Zyklon) sem tagja már a legendás death metal csapatnak.

A legfrissebb epizód fő történése, hogy David Vincent hivatalosan elismerte, hogy már szintén nem tagja a Morbid Angelnek:


"Tegnap jó kommunikációt folytattam Trey-jel, és egyetértettünk abban, hogy vannak összeférhetetlenségek annak tekintetében, hogy együtt dolgozzunk.

Az elmúlt 30 év során csodás dolgokat értünk el, Trey és jómagam, és a legjobbakat kívánom neki a jövőbeni projektjeivel kapcsolatban. Mindezen eredmények tisztelete érdekében arra bátorítom a Morbid Angel rajongókat, hogy ne álljanak sem erre, sem arra az oldalra, mert én magam sem teszek így.

Várom, hogy a közeljövőben megoszthassam veletek az új törekvéseim hírét. Addig is, maradjatok Morbidak!"Destructhor gitáros korábbi közleménye:

"Szeretném bejelenteni, hogy én, Destructhor, szintén nem vagyok már a Morbid Angel tagja. Mégpedig amiatt, mert felmerült, hogy inkább valami helyi arccal akarnak dolgozni. Ez valójában elég jó hír számomra, mert már a legutóbbi, tavaly november-decemberi Európa-turné után eldöntöttem, hogy távozom a zenekarból.

Egyértelműen itt az ideje, hogy a norvég extrém banda Myrkskoggal folytassam a munkámat. Igazából nekem ott a helyem, és a csapatnál izgalmas dolgok történnek jelenleg! Jövőre kijön egy új Myrkskog lemez, lesznek turnék, fesztiválok, minden más. Szóval itt az ideje, hogy felsorakozzak és készüljek a háborúra a norvég/svéd bajtársaimmal.

Ami meg a Morbid Angelt illeti, mindennel kapcsolatban a legjobbakat kívánom nekik! Óriási élmény volt velük lenni! Nincsenek bennem rossz érzések, nincs harag, a jövő pedig vigyen majd el mindannyiunkat egy másik dimenzióba!"


 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
AMORITE - Öt év után új album jön a hazai death metal csapattól, az első dal: Metamorphosis
2020. november 24. (kedd) 07:48

Metamorphosis címmel már meghallgatható a death metalos Amorite kiadás előtt álló második albumának első dala. A hazai banda debütáló albuma még 2015-ben látott napvilágot Invisible Fire címmel, azóta egy EP-jük készült, a Final Entropy. Az új albumuk Archaic Faces Of Ecstasy címmel jön majd ki, a borítót Andkill készítette. "Közel a cél. 2017-ben úgy döntöttünk, hogy egy teljesen szabad felfogású lemezt készítünk. Rengeteg nehézség után hamarosan kezdetét veheti az ősi rituálé azoknak, akik átadják magukat az élménynek."   www.facebook.com/amoritehun   AMORITE - Metamorphosis (a 2020-as Archaic Faces Of Ecstasy album előzeteseként)        

FOO FIGHTERS - Dave Grohlék egy kisfilmben foglalták össze az eddigi 25 évüket
FOO FIGHTERS - Dave Grohlék egy kisfilmben foglalták össze az eddigi 25 évüket

Az új Foo Fighters album Medicine At Midnight címmel február 5-én lát majd napvilágot, a lemez felvezetéseként pedig egy 26 perces kisfilmben foglalták össze az eddigi pályájukat. Az...

GAMA BOMB - Decemberben jön az ír thrasherek új albuma, dal- és videópremier: Miami Supercops
GAMA BOMB - Decemberben jön az ír thrasherek új albuma, dal- és videópremier: Miami Supercops

Sea Savage címmel december 4-én jelenik meg az ír old school thrasher Gama Bomb hetedik albuma. A 2018-as Speed Between The Lines lemez utódjáról már a harmadik előzetessel, a szöveges...

KANSAS - Új videó a prog rock legendáktól: The Absence Of Presence
KANSAS - Új videó a prog rock legendáktól: The Absence Of Presence

The Absence Of Presence címmel még a nyáron jelent meg az új Kansas album, a legendás amerikai prog rockerek friss videója pedig a lemez címadó dalához készült el. A legutóbbi,...

ORIANTHI - Sajnálom
ORIANTHI - Sajnálom

Nemrég jelent meg az Alice Cooper csapatában is megfordult szőke ausztrál gitároslány, Orianthi negyedik szólólemeze, a legfrissebb klipje pedig a Sorry című dalhoz készült el. "Az...

JUDAS PRIEST - "Bárcsak úgy tudnám elénekelni a Painkillert, mint 1991-ben"
JUDAS PRIEST - "Bárcsak úgy tudnám elénekelni a Painkillert, mint 1991-ben"

A Let There Be Talk podcast vendégeként a Judas Priest frontembere, Rob Halford a hangjának változásáról is szót ejtett, valamint arról, hogy bármennyire is szeretné, a klasszikus...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS