Gary Holt gitáros (Exodus) és Paul Bostaph dobos kapcsán így fogalmazott Kerry:

"Paullal az volt, hogy tudod, megmutattam neki a dalokat, amiket felsorakoztattam a lemezhez. Legtöbbször csak hagytam, hogy tegye a dolgát, mert Paulnak jó ötletei vannak. Aztán Holt, nos, ő hét vagy nyolc dalban is szólózik. Az volt a gondolatom... Személy szerint arra gondoltam, hogy a rajongók így fogadják majd el, hogy Gary egyáltalán szerepel egy Slayer lemezen. Ezzel akartam ezt elkezdeni.

Gary már csaknem öt éve játszik velünk. És mindenki ismeri Holtot, mert az Exodus is ugyanolyan régóta itt van a színtéren, mint a Slayer. 30 éve ismerem őt. Nem is juthat eszembe jobb megoldás, mint ami történt. Talán csak az AC/DC oldotta ezt meg jobban Brian Johnsonnal. Amennyire pocsék volt ez a helyzet, annyira a legjobbat hoztuk ki belőle, szerintem.

Garyvel kezdettől fogva barátok voltunk. Emlékszem az Exodus-szal közös hotelpusztításokra, amikor úgy 20 évesek lehettünk. A közös történetünk nagyon régre nyúlik vissza, és Holt számomra talán a műfaj legjobb gitárosa, aki nem kapta meg azt az elismerést, amit megérdemelt volna. Szóval, örülök annak is, hogy segíthetünk neki, hogy több emberhez eljusson."


Lombardo és Bostaph kapcsán:

Amikor Ausztráliába repültünk (2013 februárjában) és Dave kiadta a... hogy úgy mondjam, nagy 'sajtóközleményét' (miszerint anyagi okok miatt nem csinálja meg a turnét). És ahogy földet értünk, a mobilom majd szétdurrant a sok sms-től. Én meg nem értettem, hogy mi van. Mert 14 órán át utaztunk és nem tudtam semmit. És az első üzenet, amit láttam, Paul Bostaph-tól jött: 'Hé ember, ha szükségetek van bármire, én készen állok'.

Másoktól hallottam, és tényleg nem tudtam róla, de Paulnak van egy saját kis tábora a Slayer rajongók között, akik csakis Bostaph rajongók. Ténylegesen jobban szeretik, mint Dave-et. Ezzel sosem voltam tisztában."Az idei Lemezboltok Napja - április 18. - alkalmából tehát egy új Slayer dal jelenik meg, a When The Stillness Comes, amit tavaly vettek fel Terry Date-tel.

A mindössze 5 ezer példányban megjelenő kislemez B oldalára a klasszikus Black Magic nóta (Show No Mercy album, 1983) egy élő verziója kerül fel, amit a 2014-es Wacken fesztiválon rögzítettek.SLAYER - Black Magic (Wacken fesztivál 2014)