NIBURTA - Megvan az új énekesnő, készül a következő album

Kevesebb koncert, több háttérmeló

2015. április 13. (hétfő) 12:10

Rózsa Laura személyében megtalálta új énekesnőjét a Niburta zenekar. A jövőben hat fővel folytatják a munkát, új irányvonal mentén, új ötletekkel és új tagsággal.

Még idén várható a Dive Into Ascension album megjelenése, a munka miatt azonban kevesebb Niburta koncert lesz a következő hónapokban.


www.facebook.com/niburta


"Zeneileg az évek folyamán mi is alakultunk, fejlődtünk, és mint eddig is, most is szeretjük a kihívásokat és az újdonságokat - fogalmaz a frontember Hormai Balázs. - Egy más zenei világba szeretnénk belekóstolni, hiszen azt szeretjük játszani, ami nekünk is tetszik.

Az eddigi 4 év rossz koncerttapasztalataiból levontuk a tanulságokat, s arra jutottunk, hogy a színpadon csak a metal szekció lesz látható, míg a népzenei és egyéb megoldásokat sampler fogja helyettesíteni. Erre sok fejcsóválás, rossz szájíz és csalódottság után jutottunk.

2014 év vége felé körvonalazódott, hogy a zenekar és Martina útjai külön fognak válni, hiszen megrekedt az alkotói folyamat. Hamar megtaláltuk méltó utódját, aki a mostani elképzelésekbe teljesen beleillik, megvan az összhang, úgyhogy beindult az alkotás. Ő Rózsa Laura.

Tavaly tavasz óta Hajba Gergő helyettesítéséről is gondoskodnunk kellett, azóta Nagy Balázzsal koncerteztünk, akinek hálásak vagyunk nem csak ezért, hanem a ReSet EP-be fektetett munkájáért is. Mostanra megtaláltuk az emberünk Galacsik Zoltán személyében, akit talán páran az Ankh zenekarból ismerhettek régebbről. Teljes a csapat és nagy a lendület is, készül az új album, amelynek Dive Into Ascension lesz a címe, és amelynek elkészítését az NKA is támogat. Ez számunkra hatalmas megtiszteltetés és öröm.

Kevés koncerten lehet elcsípni minket nyáron itthon, mert főleg az új számokkal leszünk elfoglalva. Szeretnénk megörvendeztetni titeket egy kiváló albummal - még idén.

A korábbi bejelentés ellenére sajnos az idei Rockmaratonon nem találkozhattok velünk, időpont-egyeztetési problémák miatt."
 "Január elején egy exkluzív akusztikus bulit adtunk a Club 202-ben, amely egyben Martina búcsúkoncertje is volt. Szerencsére a zenekar barátainak támogatásával fel is tudták venni az egész showt. Ezúton is köszönet illeti Jipa Andrást és Szappanos Zoltánt!"
 


NIBURTA - Acoustic (live @ Club 202, 2015/01/17)
Hammer TV

 
U.D.O. - Új klipes dal az októberi Game Over! lemezről: Prophecy
2021. szeptember 17. (péntek) 18:54

Game Over! címmel október 22-én jelenik majd meg az új U.D.O. album, Udo Dirkschneideréktől pedig már itt is a harmadik előzetes dal, a videoklippel kísért Prophecy. "Game Over! - A kijelentés többféle jelentést is hordoz. Egy dolog azonban biztos: a U.D.O. nem végez félmunkát, mindig beleadnak apait-anyait. A világszerte adott több száz koncert során, Oroszország és Dél-Amerika legeldugottabb helyein is játszva, a U.D.O. egy igazi egységgé, szenvedélyes zenészek és barátok konglomerátumává vált. Mindenki pontosan tudja, hogy mi a feladata, hogyan illeszkedjen a zenekar hangzásába a lehető legtökéletesebben. A Game Over! lemez összes dala jellegzetes karakterrel bír..."     www.facebook.com/udoonline U.D.O. - Prophecy (a 2021-es Game Over! lemezhez) U.D.O. - Kids And Guns (szöveges videó a 2021-es Game Over! lemezhez) U.D.O. - Metal Never Dies (a 2021-es Game Over! lemezhez)...

IGNITE - Klippremier, bemutatkozik Téglás Zoli utódja: Anti-Complicity Anthem
IGNITE - Klippremier, bemutatkozik Téglás Zoli utódja: Anti-Complicity Anthem

Máris itt van két Ignite dal az új énekessel, Téglás Zoli utódjával. Zoli 2019 novemberében jelentette be, hogy távozik a kaliforniai dallamos punk/HC csapat éléről, azóta nem is...

HOBO - Megható búcsú Póka Egontól, "Most ő ment el, de a zenéje marad"
HOBO - Megható búcsú Póka Egontól, "Most ő ment el, de a zenéje marad"

Hobo, azaz Földes László a Facebook oldalán emlékezett meg egykori zenésztársáról, a pár nappal ezelőtt, 68 éves korában elhunyt Póka Egonról, aki 1978 és 1993 között 12 Hobo...

EXODUS - Dalpremier szöveges videóval: Clickbait
EXODUS - Dalpremier szöveges videóval: Clickbait

November 19-én jön majd ki a Bay Area thrash veterán Exodus új albuma, a Persona Non Grata, és máris itt a második előzetes dal, a szöveges videóval kísért Clickbait. Eredetileg már...

INSOMNIUM - Itt az új EP, és mellé egy friss klip is: The Wanderer
INSOMNIUM - Itt az új EP, és mellé egy friss klip is: The Wanderer

Argent Moon címmel megjelent és végig is hallgatható a négy tételes új EP a melodikus death metal egyik kiváló északi képviselőjétől, a finn Insomniumtól. Mi több, a nem éppen...

IGNITE - Az első két dal Téglás Zoli utódjával, az új énekessel
IGNITE - Az első két dal Téglás Zoli utódjával, az új énekessel

Máris meghallgatható két új Ignite dal az új énekessel, Téglás Zoli utódjával. Zoli 2019 novemberében jelentette be, hogy távozik a kaliforniai dallamos punk/HC csapat éléről, azóta...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS