HOLLYWOOD UNDEAD - Március végén új album, itt a címadó dal

Júniusban visszatérnek Budapestre

2015. február 13. (péntek) 17:15

Day Of The Dead címmel március 31-én jön ki a kaliforniai rap rocker Hollywood Undead negyedik albuma, amelyről a címadó tételt máris meghallgathatod.


A tavaly novemberben az Akváriumban teltházas koncertet adó csapat a nyáron visszatér Budapestre: júnuis 16-án a Budapest Parkban fognak játszani az Asking Alexandria, a Motionless In White és a Bury Tomorrow társaságában.


A koncert Facebook oldala

 


HOLLYWOOD UNDEAD - Day Of The Dead (a 2015-ös albumról)"Novemberi teltházas koncertje után újra Budapestre érkezik a Los Angeles-i Hollywood Undead. A maszkos zenekar, akinek már az első lemeze is majdnem 1 millió példányban kelt el a modern rockzenébe tökéletesen olvasztotta bele a metal stílusjegyeit, a szókimondó hip hop szövegelést és az alternatív rockot. 2011-es második lemezükkel - American Tragedy - még több rajongót gyűjtöttek maguk köré és két évvel később a Notes From The Underground című anyaggal feltették a koronát eddigi életművükre. Zenéjük azonban a legjobban élőben érvényesül és június 17-én már a Day Of The Dead című új anyaggal érkeznek a Budapest Parkba."


HOLLYWOOD UNDEAD - Előzetes a 2015-ös albumhoz
"Az Asking Alexandria története Dubaiban kezdődött, ahol Ben Bruce gitáros Amongst Us nevű formációjával tevékenykedett, és amelynek romjain többszöri névváltás utána megalakult az Asking Alexandria. A székhelyét időközben Angliába helyező Bruce a zenekar nevét ugyan megtartotta, de helyi zenészeket szervezett maga köré, így egy teljesen új fejezet kezdődött az együttes életében. Az 'új' Asking Alexandria így végül 2008-ban alakult meg, első lemezük 2009-ben jelent meg Stand Up And Scream címmel.

A pimaszul kemény, mégis kellemesen dallamos rockzene érdekes módon a mainstream médiába is betört. Egyedülálló szemléletmódjuk és mindenkit magával sodró, lendületes koncertjeik eredményeképp pedig az Asking Alexandria hihetetlenül színes, generációkon és műfajokon átívelő közönséget tudhat magáénak. Fogadjátok szeretettel a Budapesten először játszó Asking Alexandriát!


A bemelegítésről két kivételes zenekar fog gondoskodni. A Motionless In White a legjobb Marilyn Manson-i hagyományokat követve lép a fehér púder, a goth/horror koncepció és a melodikus metál ösvényére, szerencsére úgy, hogy érzelem centrikus, a kitörő agressziót kiválóan ellenpontozó énekrészeinek köszönhetően túl is lép a kópiák szintjén.

A csapat így billenti helyére a mérleget, ami egyenlő arányban képes háborúszerű dobokkal és kontrollálatlan üvöltéssel felkavarni, majd egy emelkedett refrénnel az egekbe repíteni. Ha bírod a betonkemény alapokkal megtámogatott dallamos gitárzenét, a banda pontosan neked szól.

Hasonló szavak mondhatók el a Bury Tomorrow-ról is, amelynek megvan a saját érvényes értelmezése a metalcore-ról. A MIW-hoz képest szolidabb megjelenésű, ám tömörségben hasonló kaliberű zenekar brit származásához méltó dallamérzékenységről tanúskodik, hörgést, acélos riffeket és vadul kalapáló dobokat is magába olvasztó stílusa ugyanis szintén reményteli strófákkal egészül ki ott, ahol a hatalmas nyomás alatt már repedezik a jég.

Rapszodikus emocionálisságával, hirtelen hangulatváltásaival így méltó és alázatos képviselői a stílusnak, amibe az alapvető jellegzetességek villantásán kívül bele-belecsempészik saját személyiségük darabjait is."


 

Hammer TV

 
OZZY OSBOURNE - Újabb komoly műtét vár a legendás énekesre
2021. szeptember 16. (csütörtök) 05:21

A Daily Mailnek adott friss interjújában Sharon Osbourne arról is beszámolt, hogy a férje, Ozzy Osbourne egy komoly műtétre készül, mert orvosolni kell a 2019-es esését követő nyak- és gerincproblémáit. Többek között ezek a sérülések akadályozták meg Ozzyt abban, hogy még a járvány előtt turnéra indulhasson 2019-ben. A legendás énekes már nagyon szeretne újra a közönség elé állni. "A legjobban azért izgulok, hogy a férjem újra színpadra állhasson. Ezért imádkozom." Ozzy Osbourne tizenkettedik szólóalbuma, a 2020 februárjában kiadott Ordinary Man a napokban aranylemez lett, miután több mint félmillió példány kelt el belőle az USA-ban. A lemezen számos neves vendég is közreműködött, például Elton John, Post Malone, Slash, Tom Morello, akárcsak a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith és a Guns N' Roses-ból Duff McKagan is feltűnt a lemezen.   Ozzy már dolgozik az Ordinary Man utódján,...

SKILLET - Januárban jön az új album, klippel az első dal: Surviving The Game
SKILLET - Januárban jön az új album, klippel az első dal: Surviving The Game

Dominion címmel január 14-én jelenik meg az új Skillet album, a 2019-es Victorious lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért Surviving The Game dallal lehet ismerkedni. Az...

CRADLE OF FILTH - Új dal az októberi albumról: Necromantic Fantasies
CRADLE OF FILTH - Új dal az októberi albumról: Necromantic Fantasies

Existence Is Futile címmel október 22-én jelenik meg az új Cradle Of Filth album, a 2017-es Cryptoriana - The Seductiveness of Decay lemez utódja. Ismerkedj meg a második első előzetes...

THULCANDRA - Hat év után új album jön, klippel az első dal: Funeral Pyre
THULCANDRA - Hat év után új album jön, klippel az első dal: Funeral Pyre

A Dying Wish címmel október 29-én jelenik meg a melodikus black/death vonalas Thulcandra negyedik nagylemeze, a 2015 elején kiadott Ascension Lost album utódja, első előzetesként pedig már...

MONOLORD - Jön a svéd doom/stoner trió új albuma, klippel az első dal: The Weary
MONOLORD - Jön a svéd doom/stoner trió új albuma, klippel az első dal: The Weary

Your Time To Shine címmel október 29-én jelenik meg doom/stoner vonalas svéd Monolord trió ötödik albuma, a 2019-es No Comfort lemez utódja. Az öt tételes, de 39 perc játékidejű új...

TWELVE FOOT NINJA - Videoklip a közös dalukhoz a Jinjer énekesnőjével: Over And Out
TWELVE FOOT NINJA - Videoklip a közös dalukhoz a Jinjer énekesnőjével: Over And Out

Vengeance címmel október 15-én jelenik meg az ausztrál Twelve Foot Ninja harmadik albuma, a 2016-os Outlier lemez utódja, harmadik előzetesként pedig az Over And Out dalt tették közzé,...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS