KALAPÁCS - Ma este a Club 202-ben, az új album is kapható lesz!

A februári Hammerben interjú Kalapács Józsival!

2015. február 6. (péntek) 11:55

Enigma címmel február 9-én jelenik meg a tizedik Kalapács album, de a ma este a Club 202-ben megrendezésre kerülő "lemezmegjelenési koncerten" már megvásárolható lesz az Enigma.


A februári Hammerben egy alapos interjút olvashatsz majd Kalapács Józsival az Enigma albumról, és persze sok más témáról is.

A mai koncerten fellép még a Csodatanker és az Anxius is.

A buli menetrendje:
19.00 - kapunyitás
20.00 - Anxius
20.45 - Csodatanker
22.00 - Kalapács


A koncert Facebook oldala


 www.facebook.com/KalapacsZenekarOfficial


 


KALAPÁCS - Zuhanni kell (szöveges videó a 2015-ös Enigma albumhoz)
KALAPÁCS - Interjú Józsival a Roncsbárban
KALAPÁCS - Özönvíz (szöveges videó a 2015-ös Enigma albumhoz)


 "Február 9-én jelenik meg az új Kalapács album Enigma címmel. A lemezborítót a HammerWorld grafikusa, Devecz Ádám készítette, aki már a Depresszió, Action, AWS és Moby Dick zenekaroknak is tervezett lemezborítókat. A Pokolgép és az Omen legendás egykori frontembere, Kalapács József a saját zenekarával utoljára 2012-ben hozott ki új szerzeményeket a Poklok és mennyek között című lemezen. Az Enigma a tizedik Kalapács nagylemez.

A felállás természetesen változatlan. Józsi társai továbbra is Sárközi Lajos és Weisz László gitárosok, Beloberk István basszer és Beloberk Zsolt dobos. Ez akár rekordnak is tekinthető hazai viszonylatban, hiszen ez a felállás a 2000-es évek eleje óta stabilan dolgozik együtt.

"Az új album álomszép digipack csomagolású CD verzióját mindössze 999 Ft-ért tudjátok előrendelni közvetlenül tőlünk! A CD mellé mindenki dedikált posztert is kap ajándékba, reméljük, hogy ez az ár sokatoknak lehetőévé teszi, hogy eredeti CD-n hallgassátok, jó minőségben az új albumot!

- A sokatok által nagyon várt 2012-es Kalapács 30 / 50 Pecsa koncert hanganyagát is rendbe raktuk és dupla CD-n a teljes hanganyagot is meg tudjátok rendelni - ez a koncertanyag egyelőre csak az Enigma albummal együtt szerezhető be, a rajongói csomag részeként, kereskedelmi forgalomba egyelőre nem kerül.

- A koncert képanyagán is dolgozunk, a kész videóanyagot a rajongói csomag megrendelői tekinthetik meg majd először, ők egy Kalapácsos pass / kulcstartót és egy névre szóló rajongói kártyát is kapnak.

- Az Enigma digipack CD-t és a Kalapács József: Félszáz év total - 30 év metal dupla koncert CD-t, valamint a Kalapácsos kulcs / pass tartót és rajongói kártyát tartalmazó csomag ára sem horror - 2999 Ft és természetesen ehhez is jár a dedikált poszter!

- Szintén az előrendelőknek egyedi, máshol be nem szerezhető pólót is terveztünk, amit később sehol nem lehet beszerezni.

- Az album hivatalos megjelenése 2015 február 9., de az előrendelők már a február 6-i koncerten a Club 202-ben is átvehetik a lemezt,

- A csomagok postázására kedvező áron és ingyenes személyes átvételére (sajnos csak Budapesten) is van lehetőség. - Erdélyi és felvidéki barátainknak is a lehető legkedvezőbb feltételeket dolgoztuk ki.

Köszönet mindenkinek aki lehetőségei szerint, tőlünk rendelve szerzi be eredeti CD-n az albumot és evvel is segíti annak létrejöttét." - Kalapács József.


 KALAPÁCS - Enigma
(02/09 - Hammer)

01. Az ördög visz el
02. Enigma
03. Várlak téged
04. Adj valamit
05. Zuhanni kell
06. Özönvíz
07. A játék, ha véget ér
08. Kötéltánc
09. Elhagyott Rock and Roll
10. Fájjon, hogy érezz
11. Verseny
12. Búcsú helyett 

Hammer TV

 
MHORAI - It az új hazai deathcore csapat első albuma: Hegemony
2021. szeptember 26. (vasárnap) 07:14

Hegemony címmel megjelent és végig is hallgatható az új hazai deathcore formáció, a Mhorai első albuma. "A felvételek a házi stúdiónkban készültek, a keverési munkálatokat pedig a No Silence Studio végezte. A Hegemony című nagylemezünk fizikai formában is megrendelhető. A 10 saját dal mellett van egy bónusz is, egy feldolgozás, az I'm Broken a Panterától." Rendelés (CD/póló)     www.facebook.com/mhoraimetal "...Ez a lemez tartalmazza mindazt, amit jelenleg a metal zenéről tudunk és szerettünk volna megosztani Veletek. Az elmúlt évben, debütálásunk óta egyre többen hallgatják a zenéinket internetes felületeken és egyre többen hordanak Mhorai-pólókat is. Bizony lettek, akiknek már most kedvencei közé tartozik egy-egy dalunk. Ez az ok, ami mindig elég motivációt adott a folytatáshoz..."   MHORAI - Hegemony (a 2021-es album)   MHORAI: Köteles Máté gitáros...

DAWN OF SOLACE - Új dal és klip a Wolfheart főnökétől: Skyline
DAWN OF SOLACE - Új dal és klip a Wolfheart főnökétől: Skyline

14 év után adta ki második albumát 2020 elején a Dawn Of Solace, a Wolfheart-főnök Tuomas Saukkonen szólóprojektje, de a folytatásra nem kell ennyit várni. A sötét hangulatú,...

EMIGRATE - Két albumelőzetes dal a Rammstein gitárosától
EMIGRATE - Két albumelőzetes dal a Rammstein gitárosától

The Persistence Of Memory címmel november 5-én érkezik az új lemez a Rammstein gitárosának Emigrate projektjétől. Richard Z. Kruspe másik bandájának legutóbbi albuma a 2018-as A Million...

NORTHTALE - Az első albumelőzetes dal az új énekessel: Only Human
NORTHTALE - Az első albumelőzetes dal az új énekessel: Only Human

Itt az első Northtale dal az új énekessel! A power metal bandában az ex-Twilight Force énekes, Christian Eriksson utódja a brazil Guilherme Hirose (Traumer) lett, a november 12-én...

THE DARKNESS - Novemberben jön az új album, friss dal és klip: Jussy's Girl
THE DARKNESS - Novemberben jön az új album, friss dal és klip: Jussy's Girl

Motorheart címmel november 19-én jelenik meg a Justin Hawkins énekes vezette brit hard rocker The Darkness hetedik albuma, harmadik előzetesként pedig a videóval kísért Jussy's Girl dallal...

THE ANSWER LIES IN THE BLACK VOID - Album és friss klip, atmoszférikus doom a magyar/holland duótól
THE ANSWER LIES IN THE BLACK VOID - Album és friss klip, atmoszférikus doom a magyar/holland duótól

Horváth Martina énekesnőt ismerheted a Niburtából, a Ghymesből, a Thy Catafalque lemezeiről is, de az Agregator egyik dalában is vendégeskedettt, a legfrissebb formciója pedig egy...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS