LEANDER RISING - Tegnap szerepeltek A Dalban, nézd meg, milyenek voltak

Sajnos nem kaptak elég közönségszavazatot

2015. február 1. (vasárnap) 10:14

Tegnap este lezajlott a A Dal vetélkedő második elődöntője, és ebben az élő adásban szerepelt az idei kakukktojás, a Leander Rising a Lőjetek fel című dalával.


Sajnos, a Leandernek nem jött össze, ami tavaly a Depressziónak igen, nem jutottak tovább. A zsüritől persze nem kaptak elegendő pontot, de erre nem is lehetett számítani, viszont a közönségszavazatok száma sem bizonyult elegendőnek a továbbjutáshoz.


Ha jobb dolgod is volt szombat este, mint a tévé előtt kuksolni, akkor most megnézheted, hogy milyen volt a Leander Rising produkciója A Dalban.


A comment.blog.hu így írt róluk:


LEANDER RISING:
"A hideg ráz a popmetalnak már csak a gondolatától is, ettől függetlenül az övék volt a kevés összeszedett produkciók egyike. Tatár Csilla a végén még azt is elmondta, hogy ez a zene tökéletes tükrözi a lelki állapotát (jobbulást!) és láthatóan bejött neki a dal. Arra az óriás köcsögségre viszont nincs magyarázat, hogy a kortesbeszédeknél megköszönték az elmúlt 5 évet a rajongóknak (kit érdekel?), mondván már annyi szakmai elismerésben részesültek (ahahaha), hogy más nem is kell nekik.

Nekik köszönhető a műsor egyik legkínosabb pillanata is, amikor egyikük nagy lelkesedésében beüvöltötte, hogy Leander 'Fucking' Rising. Egy pár pillanatra megfagyott a levegő, a műsorvezetőkbe beszorult a szó, de aztán valószínűleg mindenki rájött, hogy Magyarországon az emberek 90 százaléka egyáltalán nem beszél angolul, és minden folytatódott tovább."LEANDER RISING - Lőjetek fel (A Dal 2015-ben)
A Dal hivatalos oldalán pedig így foglalták össze a tegnap történteket:


"A Dal második elődöntőjéből Szabó Ádám, Oláh Gergő, a Pankastic!, Ív, az Éliás Gyula Jr. feat. Fourtissimo formáció, és a – közönség jóvoltából – a New Level Empire jutott tovább a középdöntőbe.

Az est folyamán először a tíz elődöntős dalt hallottuk, mindegyik közben a nézők pontoztak mobiltelefonnal (SMS és applikáció segítségével), majd a produkciók után a zsűri mondta el véleményét és pontozta a produkciókat.

A második elődöntőt a Chances dala a The Night indította, amely 31 pontot hozott a duónak. Őket követte a tehetségkutató versenyek sztárja, Szabó Ádám a Give Me Your Love című dallal, amely 46 ponttal elsőként juttatta tovább a fiatal énekest. A mezőny legkeményebb és legenergikusabb produkcióját, a Lőjetek fel című dalt a Leander Rising előadásában 36 ponttal jutalmazta a zsűri és a közönség.

Ív produkciója és a Pankastic! dala holtversenyben 38-38 pontot kapott. Éliás Gyula Jr. a Fourtissimo formáció közreműködésével 36 ponttal juthatott tovább a középdöntőbe. Az este nagy esélyese, Dér Heni összesen 34 pontot kapott, ami kevés volt a továbbjutáshoz. A tavalyi verseny nagy kedvencei, a New Level Empire formáció Ujvári Zoltán Szilveszter "Zola" vezetésével idén sem okozott csalódást a közönségnek, akik 34 ponttal hatodikként juttatták tovább a zenekart.

Oláh Gergő A tükör előtt című szerzeménye az este egyik legőszintébb és legszemélyesebb produkciójának bizonyult, amely 41 ponttal másodikként juttatta középdöntőbe az énekest. A fordulót az elbűvölő ikerpár Szécsi Saci és Böbe Our Time című dala zárta 34 ponttal."


 

Hammer TV

 
U.D.O. - Új klipes dal az októberi Game Over! lemezről: Prophecy
2021. szeptember 17. (péntek) 18:54

Game Over! címmel október 22-én jelenik majd meg az új U.D.O. album, Udo Dirkschneideréktől pedig már itt is a harmadik előzetes dal, a videoklippel kísért Prophecy. "Game Over! - A kijelentés többféle jelentést is hordoz. Egy dolog azonban biztos: a U.D.O. nem végez félmunkát, mindig beleadnak apait-anyait. A világszerte adott több száz koncert során, Oroszország és Dél-Amerika legeldugottabb helyein is játszva, a U.D.O. egy igazi egységgé, szenvedélyes zenészek és barátok konglomerátumává vált. Mindenki pontosan tudja, hogy mi a feladata, hogyan illeszkedjen a zenekar hangzásába a lehető legtökéletesebben. A Game Over! lemez összes dala jellegzetes karakterrel bír..."     www.facebook.com/udoonline U.D.O. - Prophecy (a 2021-es Game Over! lemezhez) U.D.O. - Kids And Guns (szöveges videó a 2021-es Game Over! lemezhez) U.D.O. - Metal Never Dies (a 2021-es Game Over! lemezhez)...

IGNITE - Klippremier, bemutatkozik Téglás Zoli utódja: Anti-Complicity Anthem
IGNITE - Klippremier, bemutatkozik Téglás Zoli utódja: Anti-Complicity Anthem

Máris itt van két Ignite dal az új énekessel, Téglás Zoli utódjával. Zoli 2019 novemberében jelentette be, hogy távozik a kaliforniai dallamos punk/HC csapat éléről, azóta nem is...

HOBO - Megható búcsú Póka Egontól, "Most ő ment el, de a zenéje marad"
HOBO - Megható búcsú Póka Egontól, "Most ő ment el, de a zenéje marad"

Hobo, azaz Földes László a Facebook oldalán emlékezett meg egykori zenésztársáról, a pár nappal ezelőtt, 68 éves korában elhunyt Póka Egonról, aki 1978 és 1993 között 12 Hobo...

EXODUS - Dalpremier szöveges videóval: Clickbait
EXODUS - Dalpremier szöveges videóval: Clickbait

November 19-én jön majd ki a Bay Area thrash veterán Exodus új albuma, a Persona Non Grata, és máris itt a második előzetes dal, a szöveges videóval kísért Clickbait. Eredetileg már...

INSOMNIUM - Itt az új EP, és mellé egy friss klip is: The Wanderer
INSOMNIUM - Itt az új EP, és mellé egy friss klip is: The Wanderer

Argent Moon címmel megjelent és végig is hallgatható a négy tételes új EP a melodikus death metal egyik kiváló északi képviselőjétől, a finn Insomniumtól. Mi több, a nem éppen...

IGNITE - Az első két dal Téglás Zoli utódjával, az új énekessel
IGNITE - Az első két dal Téglás Zoli utódjával, az új énekessel

Máris meghallgatható két új Ignite dal az új énekessel, Téglás Zoli utódjával. Zoli 2019 novemberében jelentette be, hogy távozik a kaliforniai dallamos punk/HC csapat éléről, azóta...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS