HAMMERWORLD - Jön a decemberi-januári számunk!

Az évvégi szám mellé 2 extra CD-melléklet is jár

2014. december 10. (szerda) 14:53

A hét végén jelenik meg az idei év utolsó HammerWorld magazinja, a decemberi-januári szám, dupla CD -melléklettel, DIMEBAG DARRELL és AMARANTHE poszterekkel, s a február 5-én Budapesten koncertező SLIPKNOT zenekar gitárosával a címlapon.
Az egyik CD-melléklet: AURORA - Örült világ, a másik: CHEROKEE - Üdvözöllek itthon.

További infók, részletes tartalom pár nap múlva!
 

 

Hozzászólások

[014558]
wrom
apple

Köszi szépen, egyetértek, és csakis a legjobbakat Neked!
(Mindig örülök, ha sikerül a félreértéseket tisztázni. Nincs közöttünk árok!)
[014556]
apple
[014534]
wrom
Szerintem is hagyjuk, meg amúgy is mostanra én is értem, hogy mit miért írtál, és viszont.

"talán legközelebb nem árt valami írásjellel jelezni az ilyesmit"
ebben igazad van, majd igyekszem!

"Én sem vagyok hülye azért."
Ezt meg egy pillanatig sem hittem, legfeljebb, hogy nem gondoltad át eléggé, amit írtál.

Üdv.: apple
[014534]
wrom
Jah, tényleg eléggé értelmetlen a vita.

Bakker, ez az egész xar qrva jó példa arra, hogyan lehet félreérteni a dolgokat.
Én csak annyit írtam, hogy pár napja az oldal betöltésekor kezdtem örülni, hogy King van címlapon, de alaposabban megnézve láttam, hogy nem így van.
Amúgy sem címlap alapján vásárolom az újságot, minden hónapban megveszem, címlaptól függetlenül.
Már azt is sikerült tisztázni lentebb, hogy nem is lett volna most miértje egy King címlapnak.
Azzal is tisztában vagyok, hogy a szerkesztőknek nyilvánvalóan több, köztük üzleti-marketing szempontokat is mérlegelniük kell a címlap kiválasztásakor. Mivel nemsoká' lesz Slipknot koncert, számomra is érthető a címlap apropója, még akkor is, ha amúgy a banda engem hidegen hagy.
Alább meg csak azt hánytorgattam fel, hogy a "The Puppet Master" album idején azért legalább egy King-interjút lehetett volna közölni, már csak a magyar vonatkozások miatt is, ezt fenn is tartom.

apple

Hagyjuk a francba!
Értem az iróniát (utólag), talán legközelebb nem árt valami írásjellel jelezni az ilyesmit, mert ilyen nélkül "az én is megérdemelném" kifejezés erősnek tűnt egy kicsit.
(A PW Bleeding lemezét magam is nagyon nagyra tartom például. Ez arra is jó példa amúgy, hogy a szerkesztőknek tényleg kell a dolgok markekting részével is foglalkozni a címlap kiválasztásánál, mert például pont a Bleeding a szerkesztőség berkeiben is az év albuma lett anno, mégsem volt a zenekar soha címlapon.
Én sem vagyok hülye azért.)
[014533]
Mikkamakka
A polcon a többi lapszám között kurvára mindegy, mi van a borítón... De most, hogy végre megint fellángolt ez a tökéletesen értelmetlen vita, inkább végighallgatom King korai lemezeit a Conspiracy-val bezárólag. Februárban pedig lesz lehetősége a Slipknotnak is bizonyítani, én már megvettem a jegyet...
[014532]
Melkor
Na a szarkupac csapat négy tagjából 2 már előpottyant, csabikaki és dunghead. :XD De mivel két szippantós kocsit is rendeltem a moslík eltakarítására még várom leokádia-pandémiát és bélvízet. :XD
[014531]
apple
[014517]
wrom

"Ne haragudj, valószínűleg én lehettem az ostoba."
Semmi baj, egyáltalán nem haragszom! :)

Nyilván nem érdemes a szófordulatokat szó szerint értelmezni, ezzel az erővel arra, hogy milyen albumokat tettem le az asztalra, mondhatom: Pl. most a Psychotic Waltz Bleedinget, My Dying Bride Songs of Darkness-t, Devin Townsend Addictedet, Fates Warning Disconnectedet, Nile In Their Darkened Shrines-t, Primordial To the Nameless Deadet stb, mert éppen törölgetek. Ezek sztem elég jók. És ez így persze, ahogy van, hülyeség.

TARTALMILAG azt szándékoztam mondani (értsd: írni!), hogy valaki hiába érdemli meg szerinted, vagy sokak szerint a címlapon szereplést, ha nincs róla cikk az adott számban, akkor az felülírja ezt. Ugyanis a borítón megjelenő személyek/zenekarok kivétel nélkül BENNE IS VANNAK az újságban, különben átvernék azt, aki esetleg a borító alapján vásárol (és ezt se értsük félre, nem, én nem vagyok olyan).

Mellesleg akiket felsoroltam, mind megérdemelnék, szerintem jobban mint KD, viszont vele ellentétben egyik sem szerepelt soha címlapon. De tudom, hogy részemről ez ízlésbeli dolog, az újságot meg el kell adni, ezért is van minden évben min. 1 db Metallica, Iron Maiden, Tankcsapda. Meg gyakran Ossian, Nightwish, Judas Priest, Arch Enemy, In Flames stb. (és nem, nem utálom mindet, ezt sem mondtam, csak nem érdemlik meg jobban, mint a korábban említettek és még sokan mások...)
[014530]
Csabika
Remélem összeszarod magadat az erőlködéstől te faszkalap.
[014528]
Blackhead
Na te buzi jobb szöveget nem találtál a neten?! Húzz már erről az oldalról senki nem kiváncsi rád te fasz.
[014527]
Melkor
Négyen! lásd a 014500-as hozzászólásomat, amit az a szippantós kocsi tartalmával felérő 014506-os hozzászarás követett, amivel az az ízé csak saját magát járatta le, mert olyan a szája, mint egy pöcegödör tartalma!
[014523]
farrrkas9
hárman :)
[014520]
wrom
[014518]
Sabatonno1

Egyetértek Veled, azzal a megszorítással, hogy én csak a kis kép alapján gondoltam Kingre (ahogy betölt nálam az oldal).
Most tényleg nincs amúgy apropója a dolognak.
De legalább akkor már ketten reméljük, hogy jövőre lesz..!
[014518]
Sabatonno1
Azért nem King Diamond van a borítón, mert nem nagyon van most apropója. Én megértem, hogy wrom szívesebben látná őt (én is), viszont jövő évben biztos lesz King Diamond borítós Hammer, interjúval, ha megjelenik az új lemez (remélhetőleg). Egyébként nem rossz a borító, attól függetlenül, hogy a Slipknotot nem hallgatom/szeretem. Bár azért Diamond bácsi nem így néz ki...
[014517]
wrom
[014501]
apple

"Nem megérdemli kérdése, én is megérdemelném, csak én sem szereplek az újságban, akár King Diamond."

Ne haragudj, valószínűleg én lehettem az ostoba.
Azonnal rá fogok keresni, hogy "apple" (művész)nevű zenész milyen munkássággal bír, milyen albumokat tett le az asztalra, mert ugyan King Diamond esetében azért bőven tudnék fejből is példákat említeni, de "apple" esetében nem, viszont ennek tényleg csak a tájékozatlanságom lehet az oka...
[014506]
Blackhead
Na a fasszopó gyökér buzi már megint kezdi a kritizálást. Hihetetlen h mindenhez hozzá kell szólni, ráadásul egy negatívat. Tartsd már meg a hülye véleményeidet azzal a hülye fejeddel bakker. Ha nem tetszik a borító nyomtass magadnak egyet és ragasszad rá bazki!
[014501]
apple
Nem megérdemli kérdése, én is megérdemelném, csak én sem szereplek az újságban, akár King Diamond. Miért lenne ő a borítón?
Egyébként ha vele jól mutatna a borító: ez a másik faszi ugyanúgy néz ki, nem értem a problémázást...
[014500]
Melkor
Hát hogy legyen egy kritikus is, nekem nem tetszik a slepknot, én is inkább King Diamondot látnám szívesen a címlapon, dehát februárban már farsang van, így kapóra jönnek a maskarás fiúk a koncertjükkel. Lesz busó járás is? :XD
[014498]
wrom
Ahogy beléptem, a kis kép alapján már kezdtem örülni, hogy King Diamond van a címlapon...
Persze nem érdemli meg, nyilván.
A "The Puppet Master" album kapcsán interjút sem közölt vele az újság, egyéb megfontolások mellett nyilván azért sem, mert a magyar származású felesége is énekelt az albumon, ami ugye egy konceptalbum volt, és a sztori magyar vonatkozásokkal is bírt, ehhez utólag is (megkésve bár, de törve nem) gratulálok!!!
[014497]
thepatya
Már vártam ráadásul még Jim is a címlapon van ezt igy kell csinálni gyerekek :D meg vagyok elégedve :D király
[014496]
thepatya
Már vártam ráadásul még Jim is a címlapon van ezt igy kell csinálni gyerekek :D meg vagyok elégedve :D király
[014495]
Csabika
Egyetértek, nagyon fasza!
[014494]
Blackhead
Húú de kikúrt jó borító ez *-* utóbbi év legfaszább borítója :D
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
AMORITE - Öt év után új album jön a hazai death metal csapattól, az első dal: Metamorphosis
2020. november 24. (kedd) 07:48

Metamorphosis címmel már meghallgatható a death metalos Amorite kiadás előtt álló második albumának első dala. A hazai banda debütáló albuma még 2015-ben látott napvilágot Invisible Fire címmel, azóta egy EP-jük készült, a Final Entropy. Az új albumuk Archaic Faces Of Ecstasy címmel jön majd ki, a borítót Andkill készítette. "Közel a cél. 2017-ben úgy döntöttünk, hogy egy teljesen szabad felfogású lemezt készítünk. Rengeteg nehézség után hamarosan kezdetét veheti az ősi rituálé azoknak, akik átadják magukat az élménynek."   www.facebook.com/amoritehun   AMORITE - Metamorphosis (a 2020-as Archaic Faces Of Ecstasy album előzeteseként)        

FOO FIGHTERS - Dave Grohlék egy kisfilmben foglalták össze az eddigi 25 évüket
FOO FIGHTERS - Dave Grohlék egy kisfilmben foglalták össze az eddigi 25 évüket

Az új Foo Fighters album Medicine At Midnight címmel február 5-én lát majd napvilágot, a lemez felvezetéseként pedig egy 26 perces kisfilmben foglalták össze az eddigi pályájukat. Az...

GAMA BOMB - Decemberben jön az ír thrasherek új albuma, dal- és videópremier: Miami Supercops
GAMA BOMB - Decemberben jön az ír thrasherek új albuma, dal- és videópremier: Miami Supercops

Sea Savage címmel december 4-én jelenik meg az ír old school thrasher Gama Bomb hetedik albuma. A 2018-as Speed Between The Lines lemez utódjáról már a harmadik előzetessel, a szöveges...

KANSAS - Új videó a prog rock legendáktól: The Absence Of Presence
KANSAS - Új videó a prog rock legendáktól: The Absence Of Presence

The Absence Of Presence címmel még a nyáron jelent meg az új Kansas album, a legendás amerikai prog rockerek friss videója pedig a lemez címadó dalához készült el. A legutóbbi,...

ORIANTHI - Sajnálom
ORIANTHI - Sajnálom

Nemrég jelent meg az Alice Cooper csapatában is megfordult szőke ausztrál gitároslány, Orianthi negyedik szólólemeze, a legfrissebb klipje pedig a Sorry című dalhoz készült el. "Az...

JUDAS PRIEST - "Bárcsak úgy tudnám elénekelni a Painkillert, mint 1991-ben"
JUDAS PRIEST - "Bárcsak úgy tudnám elénekelni a Painkillert, mint 1991-ben"

A Let There Be Talk podcast vendégeként a Judas Priest frontembere, Rob Halford a hangjának változásáról is szót ejtett, valamint arról, hogy bármennyire is szeretné, a klasszikus...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS