GRAND MEXICAN WARLOCK - Új klip készült: Birds In Cage

December 18-én 5 éves szülinapi buli a Dürerben

2014. november 26. (szerda) 15:51

A Hell Sweet Hell címmel tavasszal megjelent második Grand Mexican Warlock második albumhoz már készült korábban egy klip, a Fisherman's Tale dalhoz, most pedig egy újabb videóval jelentkezett a budapesti csapat.


"A Birds In Cage című dalhoz forgatott videó már a második hivatalos klip a márciusban megjelent Hell Sweet Hell lemezhez.

A Fisherman's Tale nagyszabású munkálataival ellentétben ez alkalommal mondhatni műhelymunka keretében készült az anyag. A videó rendezője, operatőre a zenekar közeli barátja volt, Somlai Tamás Tonyő volt, de a vágás, az animáció és az utómunka is teljes egészében neki köszönhető.

A komplett stábot és asszisztenciát maga a zenekar alkotta, a forgatás pedig az R33 épületének padlásán és a zenekar nyári balatoni turnéjának szabad perceiben zajlott."


www.facebook.com/grandmexicanwarlockGRAND MEXICAN WARLOCK - Birds In Cage (a 2014-es Hell Sweet Hell albumhoz)A Grand Mexican Warlock december 18-án a Dürerben ünnepli az 5 éves szülinapját, vendégekkel, régi tagokkal és különleges repertoárral.

Grand Mexican Warlock 5 éves születésnapi koncert

"...vagyis az első nyilvános GMW koncert ötödik évfordulója, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a zenekar valójában már 2008 nyarán bontogatta szárnyait. Szabó Laci ekkortájt verbuválta össze a csapat magját, Somló Danit, Mohácsi Matyit és Reich Tamást.

Ennyi idő után az ember némi nosztalgiával gondol vissza az első próbákra, mai fejjel valahogy minden olyan álomszerűnek tűnik. Mindannyian tudtuk, hogy valami jó dolog készül, új, izgalmas terepre tévedtünk, mondhatni kinyílt számunkra a világ.

Egy évig tengődtünk így a próbaterem falai között, aztán végre megtaláltuk egymást Undosszal, akit a My Small Community-ből ismertünk, és a Jazzékiel billentyűs Hegyi Áronnal, aki a mai napig utálja, ha szintisnek hívják. Ekkor némileg felgyorsultak az események, a csaknem kész dalokra hirtelen szövegek és penge énektémák kerültek , a Rhodes és zongora megjelenése pedig új szintre emelte a zenénket, megteremtődött a GMW atmoszféra.

2009 őszén elgördültek az akadályok előlünk és lekötöttük az első koncertünket a Dürerben. A buli december 18-án valósult meg, játszott még a Fish!, a Turbo és a Napokon. Mi voltunk a másodikak. Csomó ember, kíváncsi tekintetek, 'szűz' publikum. Nem biztos, hogy jól játszottunk, be voltunk szarva, mégiscsak ez volt a debütálás. De a lényeg átment, a színpadon óriási energiák szabadultak fel, és olyan hangulatba kerültünk, ami ritkán adatik meg egy zenekar életében és szerencsések vagyunk, hogy ez elsőre sikerült, ráadásul a közönség is vette a lapot.

Amikor lejöttünk a színpadról, mindannyian éreztük, hogy ez egy különleges együttállás, egy kicsit értelme lett az életünknek, egyértelmű volt, hogy érdemes erre fókuszálni.

Azóta annyi minden történt, hogy felsorolni is unalmas, végül is számokat írtunk és koncerteztünk, a többi csak mese habbal. Lényeg, hogy 5 év eltelt, nem nagy idő, de mi büszkék vagyunk rá és ha picit átalakulva is, de itt vagyunk.

December 18-án megünnepeljük az évfordulót, régi tagokkal, vendégekkel, fellép a Grizzly, akik jó barátaink, napjaink legjobb stoner zenekara és épp most jött ki új albumuk Rapturous Decay címmel.

Mindenkit várunk, aki velünk volt az elmúlt 5 évben, vagy időközben bekapcsolódott; barátokat, ivócimborákat, zenészpajtásokat, fiúkat, lányokat, bárkit, akinek a GMW valaha jelentett valamit és persze új kíváncsiskodókat is szívesen látunk.

Vendég: Grizzly

Featuring:
Somló Dani (Seen)
Reich Tamás (Subscribe)
Knapp Oszkár (Grizzly, Wrong Side Of The Wall)
Áron András (Apey and the Pea)
Pálinkás Tamás (Isten Háta Mögött, TEJ)

A koncert Facebook oldalaDecember 20-án a Grand Mexican Warlock a Turbo és a Middlemist Red társaságában a Pécsi Est Caféban búcsúzik a 2014-es évtől.
GRAND MEXICAN WARLOCK - Fisherman's Tale (a 2014-es Hell Sweet Hell albumhoz)


GRAND MEXICAN WARLOCK - Hell Sweet Hell (a 2014-es album)

 

Hammer TV

 
U.D.O. - Új klipes dal az októberi Game Over! lemezről: Prophecy
2021. szeptember 17. (péntek) 18:54

Game Over! címmel október 22-én jelenik majd meg az új U.D.O. album, Udo Dirkschneideréktől pedig már itt is a harmadik előzetes dal, a videoklippel kísért Prophecy. "Game Over! - A kijelentés többféle jelentést is hordoz. Egy dolog azonban biztos: a U.D.O. nem végez félmunkát, mindig beleadnak apait-anyait. A világszerte adott több száz koncert során, Oroszország és Dél-Amerika legeldugottabb helyein is játszva, a U.D.O. egy igazi egységgé, szenvedélyes zenészek és barátok konglomerátumává vált. Mindenki pontosan tudja, hogy mi a feladata, hogyan illeszkedjen a zenekar hangzásába a lehető legtökéletesebben. A Game Over! lemez összes dala jellegzetes karakterrel bír..."     www.facebook.com/udoonline U.D.O. - Prophecy (a 2021-es Game Over! lemezhez) U.D.O. - Kids And Guns (szöveges videó a 2021-es Game Over! lemezhez) U.D.O. - Metal Never Dies (a 2021-es Game Over! lemezhez)...

IGNITE - Klippremier, bemutatkozik Téglás Zoli utódja: Anti-Complicity Anthem
IGNITE - Klippremier, bemutatkozik Téglás Zoli utódja: Anti-Complicity Anthem

Máris itt van két Ignite dal az új énekessel, Téglás Zoli utódjával. Zoli 2019 novemberében jelentette be, hogy távozik a kaliforniai dallamos punk/HC csapat éléről, azóta nem is...

HOBO - Megható búcsú Póka Egontól, "Most ő ment el, de a zenéje marad"
HOBO - Megható búcsú Póka Egontól, "Most ő ment el, de a zenéje marad"

Hobo, azaz Földes László a Facebook oldalán emlékezett meg egykori zenésztársáról, a pár nappal ezelőtt, 68 éves korában elhunyt Póka Egonról, aki 1978 és 1993 között 12 Hobo...

EXODUS - Dalpremier szöveges videóval: Clickbait
EXODUS - Dalpremier szöveges videóval: Clickbait

November 19-én jön majd ki a Bay Area thrash veterán Exodus új albuma, a Persona Non Grata, és máris itt a második előzetes dal, a szöveges videóval kísért Clickbait. Eredetileg már...

INSOMNIUM - Itt az új EP, és mellé egy friss klip is: The Wanderer
INSOMNIUM - Itt az új EP, és mellé egy friss klip is: The Wanderer

Argent Moon címmel megjelent és végig is hallgatható a négy tételes új EP a melodikus death metal egyik kiváló északi képviselőjétől, a finn Insomniumtól. Mi több, a nem éppen...

IGNITE - Az első két dal Téglás Zoli utódjával, az új énekessel
IGNITE - Az első két dal Téglás Zoli utódjával, az új énekessel

Máris meghallgatható két új Ignite dal az új énekessel, Téglás Zoli utódjával. Zoli 2019 novemberében jelentette be, hogy távozik a kaliforniai dallamos punk/HC csapat éléről, azóta...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS