HOLLYWOOD ROSE - Az év végén Vilkó gitáros távozik a zenekarból

December 29-én lesz a mostani felállás utolsó közös koncertje

2014. november 17. (hétfő) 15:36 | utoljára módosítva: 2014. november 17. (hétfő) 15:39

A Hollywood Rose zenekar bejelentette Takács Vilmos gitáros, azaz Vilkó távozását, aki december 29-én a Club 202-ben lép fel utoljára a csapattal.

Egyúttal megvan az utódja is, Fángli Erik, akit az ABCD soraiból lehet ismerni."Drága Hollywood Rose család!

Egy újabb mérföldkő a Hollywood Rose történetében. Sok átbeszélgetett óra után Vilkó úgy döntött, hogy kilép a zenekarból, és máshol szeretné folytatni zenei pályafutását. Sok sikert kívánunk Neki!

Természetesen tiszteletben tartottuk, tudomásul vettük a döntését, harag a legkisebb mértékben sincs bennünk, sőt Vilkó addig segít nekünk, ameddig csak szükséges!


Az új ember!

2015-től Fángli Erik erősíti a zenekart a szólógitáros poszton.

Jött a lehetőség, és tudtuk, hogy Erik a lehető legjobb választás. Amellett, hogy egy kiváló gitáros nagy színpadi rutinnal (korábban az ABCD zenekar gitárosaként láthattátok), régóta ismerjük, és nagyon jó barátunk.
Tökéletesen felkészülten érkezett minden próbára, már alig várjuk, hogy a közönség előtt is bizonyíthasson.


2014. december 29-én a Club 202-ben láthatjátok utoljára a zenekart az eddigi felállásban. Természetesen itt már Erik is bemutatkozik pár számban.


Természetesen a döntés semmilyen téren nem befolyásolja a zenekar koncertjeit.

november 21. - Szeged
november 22. - Arad
november 28. - Miskolc
december 19. - Szolnok
december 27. - Kecskemét
december 29. - Budapest - Club 202Vilmos Takács:

"Kedves Mindenki!

Sosem hittem volna, hogy egyszer kell majd egy ilyen tartalmú szöveget írnom, de mivel a sors egy furcsa és kiszámíthatatlan figura, meghajlok a nagysága előtt.

Nyolc esztendőt töltöttem egy kiváló közösségben, amellyel együtt majdnem hatszáz koncerten keresztül szórakoztattunk embereket, kiadtunk saját számos lemezeket, DVD-ket, megannyi élményt éltünk át közösen, bejártuk fél Európát, de végül úgy hozta az élet, hogy év végén elbúcsúzom a Hollywood Rose családtól. Persze ez a búcsú csak formai, nem tűnök el a zenekar kötelékéből, hiszen életem egynegyedét töltöttem el velük, a Guns N'Roses a mindenem (és ez így is lesz, amíg világ a világ), amiről még egy vaskos könyvet is megjelentettem tavaly, úgyhogy ott leszek a háttérben és a közönség sorai között egyaránt.

Egy ideje érett bennem a váltás gondolata, hiszen aki ismer, az tudja, mennyire nem tudok megülni a fenekemen, és hogy mennyire szeretem az újabb kihívásokat, illetve feszegetni a határaimat. Mivel ez egy nagy volumenű váltás, elhihetitek, hogy nem órákig, hanem hosszú hetekig érleltem magamban a dolgot, és itt szeretném megköszönni annak a néhány beavatott zenész kollégának és barátnak a véleményét és tanácsát, akik őszintén próbáltak segíteni a döntésben. Az, hogy merre visz az utam tovább, nem titok, de megvárnám vele a másik fél bejelentését. Sokak számára nem lesz meglepetés.

Nyilván a zenekar és a saját részemről is nehéz megemészteni a változást, de bízom benne, hogy ez a jövőbeni „másság” nem befolyásolja a Hollywood Rose népszerűségét. Én maximálisan ezen leszek, hiszen lényegében ennek a zenekarnak köszönhetem a zenei karrierem legszebb pillanatait, illetve azt, hogy ott tartok az „el camino”-mon, ahol tartok.

És ezt nem azért írom, mert a szokásoknak megfelelően ezt kell írnom. Külön öröm számomra, hogy egy olyan ember kerül a helyemre, akit régóta ismerek/ismerünk, hiszen Erikkel százezer éve ápolunk baráti viszonyt. Nem fogtok benne csalódni, hiszen egy jó srác, a virsliket is elég jól pörgeti a gitár nyakán, úgyhogy minden aggodalmat ki lehet dobni a kukába!

Egy szó, mint százezer-huszonegy-tizenegy...minden megy tovább a medrében, csak a halak összetétele lesz másabb. Ahogy meg egy jó barátom mondá: 'aki érkezik, fogadjátok, aki távozik, engedjétek!'

- Vilkó
Föld bolygó - 2014.11.17.


(jelen esetben, ha lájkoltok, akkor azzal elfogadjátok a döntésemet és támogattok engem és a HR jövőbeli működését is...köszönöm!)"


www.facebook.com/hollywoodrose
 

Hammer TV

 
MHORAI - It az új hazai deathcore csapat első albuma: Hegemony
2021. szeptember 26. (vasárnap) 07:14

Hegemony címmel megjelent és végig is hallgatható az új hazai deathcore formáció, a Mhorai első albuma. "A felvételek a házi stúdiónkban készültek, a keverési munkálatokat pedig a No Silence Studio végezte. A Hegemony című nagylemezünk fizikai formában is megrendelhető. A 10 saját dal mellett van egy bónusz is, egy feldolgozás, az I'm Broken a Panterától." Rendelés (CD/póló)     www.facebook.com/mhoraimetal "...Ez a lemez tartalmazza mindazt, amit jelenleg a metal zenéről tudunk és szerettünk volna megosztani Veletek. Az elmúlt évben, debütálásunk óta egyre többen hallgatják a zenéinket internetes felületeken és egyre többen hordanak Mhorai-pólókat is. Bizony lettek, akiknek már most kedvencei közé tartozik egy-egy dalunk. Ez az ok, ami mindig elég motivációt adott a folytatáshoz..."   MHORAI - Hegemony (a 2021-es album)   MHORAI: Köteles Máté gitáros...

DAWN OF SOLACE - Új dal és klip a Wolfheart főnökétől: Skyline
DAWN OF SOLACE - Új dal és klip a Wolfheart főnökétől: Skyline

14 év után adta ki második albumát 2020 elején a Dawn Of Solace, a Wolfheart-főnök Tuomas Saukkonen szólóprojektje, de a folytatásra nem kell ennyit várni. A sötét hangulatú,...

EMIGRATE - Két albumelőzetes dal a Rammstein gitárosától
EMIGRATE - Két albumelőzetes dal a Rammstein gitárosától

The Persistence Of Memory címmel november 5-én érkezik az új lemez a Rammstein gitárosának Emigrate projektjétől. Richard Z. Kruspe másik bandájának legutóbbi albuma a 2018-as A Million...

NORTHTALE - Az első albumelőzetes dal az új énekessel: Only Human
NORTHTALE - Az első albumelőzetes dal az új énekessel: Only Human

Itt az első Northtale dal az új énekessel! A power metal bandában az ex-Twilight Force énekes, Christian Eriksson utódja a brazil Guilherme Hirose (Traumer) lett, a november 12-én...

THE DARKNESS - Novemberben jön az új album, friss dal és klip: Jussy's Girl
THE DARKNESS - Novemberben jön az új album, friss dal és klip: Jussy's Girl

Motorheart címmel november 19-én jelenik meg a Justin Hawkins énekes vezette brit hard rocker The Darkness hetedik albuma, harmadik előzetesként pedig a videóval kísért Jussy's Girl dallal...

THE ANSWER LIES IN THE BLACK VOID - Album és friss klip, atmoszférikus doom a magyar/holland duótól
THE ANSWER LIES IN THE BLACK VOID - Album és friss klip, atmoszférikus doom a magyar/holland duótól

Horváth Martina énekesnőt ismerheted a Niburtából, a Ghymesből, a Thy Catafalque lemezeiről is, de az Agregator egyik dalában is vendégeskedettt, a legfrissebb formciója pedig egy...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS