ALCOHOL - Megvan a banda új dobosa!

November 14-én szülinapi koncert: "Csövi 29"

2014. november 6. (csütörtök) 04:45

Új dobos érkezett az Alcohol zenekarba, Szentpéteri Viktor, aki teljes koncerten elsőként november 14-én lép majd fel a csapattal az az A-CÉL Rock'n' Sport Klubban.


A buli azért is különleges lesz, mert az Alcohol frontembere, Csöves aznap tölti be a 29-et. A születésnapi koncerten régi Alcohol zenészek is színpadra lépnek majd.


Szentpéteri Viktor dobost a Crossholder zenekarból lehet ismerni, de turnézott Tim "Ripper" Owens-szel is. A fiatal tehetség remekül helyt állt a nemzetközi porondon is.


A Csövi 29 koncert Facebook oldala


www.facebook.com/Alcoholzenekar
 


"November 14-én, pénteken lesz 29 éves az Alcohol frontembere, Csöves, és ennek apropóján exkluzív születésnapi koncertre kerül sor az A-CÉL Rock'n' Sport Klubban, ahol régi Alcohol tagok is tiszteletüket teszik.

Az eseményt követően az idei évben már nem sok lehetőség lesz elcsípni az utóbbi időben – a Rock On! Fest óta különösen - visszahúzódott zenekart. Ez sem a véletlen műve: a régóta várt harmadik nagylemez munkálataira összpontosít az ismét négy fősre duzzadt csapat.

Az elmúlt két év során szembetűnő változásokon átesett banda a negatívumokból is igyekezett előnyt kovácsolni. Az eredményt tekintve sikeresen: érezhető ez a koncertjeik alkalmával, valamint a tavaly megjelent Rockhimnusz dal népszerűségén is. Az ismét ütőképes banda bizakodva tekint a jövőbe."


Alcohol – ˝Csövi 29˝
Exkluzív születésnapi koncert régi tagokkal

A-CÉL Rock'n' Sport Klub
November 14. péntek
Kapunyitás: 18:00
Belépő: 990Ft"Az új dobosunkat, Viktort még Güzü által ismertem meg, a Crossholder zenekar tagja volt - mondta Csöves a metalkilincs.hu-nak. - Tudtam, hogy Güzü is látott fantáziát benne, hiszen a többi tag mellett Viktort is vitte a Ripperes bulikra, külföldre. Jó néhányszor láttam dobolni és fiatal kora ellenére tényleg egy nagyon tehetséges srácot ismertem meg benne. Tetszik a hozzáállása és az elkötelezettsége, remélem, sokáig tudunk majd együtt dolgozni!"


Az új lemezt már nyilván ő dobolja majd fel.

"Így van. A lemezfelvételt 2015 elejére tervezzük, és ha az égiek is úgy akarják, akkor tavasszal napvilágot is lát a harmadik Alcohol album."

 

ALCOHOL - Rockhimnusz (2013)

 Viktor, mi volt az első reakciód, amikor Csövi felkért a feladatra?


"Úgy emlékszem vissza, hogy ez a felkérés az idei MetalWar turné egyik helyszínén, egy közös sörözés közben hangzott el. Miután tragikus körülmények között elhunyt a Crossholder vezetője és barátom, Güzü, a Crossholder jövője kilátástalanná vált.

Güzü tartotta össze a bandát, nélküle értelmetlen lett volna folytatni. Az Alcoholról már évekkel ezelőtt is hallottam, ismertem is pár számukat, de élőben először a 2013-as MetalWar fesztiválon láttam őket. Nekem nagyon bejött a zenekar, egészen közel áll hozzám az általuk képviselt zenei vonal. Örültem, hogy Csövi választása rám esett! Nagyon sokat ismerkednünk sem kellett a tagokkal, mivel volt már idén egy közös Alcohol-Crossholder turné, annak során kiderült, hogy sok mindenben egyezik a véleményünk, 'egy rugóra jár az agyunk'.

Már volt egy bemutatkozó koncertem velük a szeptemberi, budapesti MetalWar bulin és nagyon jó visszajelzéseket kaptam, mind a zenekar, mind a közönség részéről. Örülök, hogy ilyen zenészekkel játszhatok, és annak is, hogy egy nagyszerű dobosnak, Retekkomának vehettem át a helyét. Ő szintén áldását adta erre és sok szerencsét kívánt a továbbiakhoz."Mennyire sikerült már magadévá tenni az Alcohol dalokat?


"Közel áll hozzám ez a zenei irány, így nem ütköztem problémákba. Nagyon tetszenek a gitár- és dobtémák, de ezeken felül Csövi szövegvilága az, ami meg tudja fogni a közönséget. Szeptember óta folyamatosan tanulom a dalokat, az első teljes koncertem pedig november 14-én lesz. Remélem, hogy sokszor, sok helyen és sok emberrel fogok találkozni az elkövetkezendő Alcohol bulikon!"

 
 

Hammer TV

 
U.D.O. - Új klipes dal az októberi Game Over! lemezről: Prophecy
2021. szeptember 17. (péntek) 18:54

Game Over! címmel október 22-én jelenik majd meg az új U.D.O. album, Udo Dirkschneideréktől pedig már itt is a harmadik előzetes dal, a videoklippel kísért Prophecy. "Game Over! - A kijelentés többféle jelentést is hordoz. Egy dolog azonban biztos: a U.D.O. nem végez félmunkát, mindig beleadnak apait-anyait. A világszerte adott több száz koncert során, Oroszország és Dél-Amerika legeldugottabb helyein is játszva, a U.D.O. egy igazi egységgé, szenvedélyes zenészek és barátok konglomerátumává vált. Mindenki pontosan tudja, hogy mi a feladata, hogyan illeszkedjen a zenekar hangzásába a lehető legtökéletesebben. A Game Over! lemez összes dala jellegzetes karakterrel bír..."     www.facebook.com/udoonline U.D.O. - Prophecy (a 2021-es Game Over! lemezhez) U.D.O. - Kids And Guns (szöveges videó a 2021-es Game Over! lemezhez) U.D.O. - Metal Never Dies (a 2021-es Game Over! lemezhez)...

IGNITE - Klippremier, bemutatkozik Téglás Zoli utódja: Anti-Complicity Anthem
IGNITE - Klippremier, bemutatkozik Téglás Zoli utódja: Anti-Complicity Anthem

Máris itt van két Ignite dal az új énekessel, Téglás Zoli utódjával. Zoli 2019 novemberében jelentette be, hogy távozik a kaliforniai dallamos punk/HC csapat éléről, azóta nem is...

HOBO - Megható búcsú Póka Egontól, "Most ő ment el, de a zenéje marad"
HOBO - Megható búcsú Póka Egontól, "Most ő ment el, de a zenéje marad"

Hobo, azaz Földes László a Facebook oldalán emlékezett meg egykori zenésztársáról, a pár nappal ezelőtt, 68 éves korában elhunyt Póka Egonról, aki 1978 és 1993 között 12 Hobo...

EXODUS - Dalpremier szöveges videóval: Clickbait
EXODUS - Dalpremier szöveges videóval: Clickbait

November 19-én jön majd ki a Bay Area thrash veterán Exodus új albuma, a Persona Non Grata, és máris itt a második előzetes dal, a szöveges videóval kísért Clickbait. Eredetileg már...

INSOMNIUM - Itt az új EP, és mellé egy friss klip is: The Wanderer
INSOMNIUM - Itt az új EP, és mellé egy friss klip is: The Wanderer

Argent Moon címmel megjelent és végig is hallgatható a négy tételes új EP a melodikus death metal egyik kiváló északi képviselőjétől, a finn Insomniumtól. Mi több, a nem éppen...

IGNITE - Az első két dal Téglás Zoli utódjával, az új énekessel
IGNITE - Az első két dal Téglás Zoli utódjával, az új énekessel

Máris meghallgatható két új Ignite dal az új énekessel, Téglás Zoli utódjával. Zoli 2019 novemberében jelentette be, hogy távozik a kaliforniai dallamos punk/HC csapat éléről, azóta...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS