LACUNA COIL - Klippremier: I Forgive (But I Won't Forget Your Name)

Március végén jött ki a Broken Crown Halo lemez

2014. április 30. (szerda) 07:39

Broken Crown Halo címmel március végén jött ki a Cristina Scabbia vezette olasz Lacuna Coil új albuma, most pedig megérkezett a csapat új klipje az I Forgive (But I Won't Forget Your Name) című dalhoz.


Nemrég két ősrégi tag kilépését jelentette be a csapat és a napokban indult amerikai turné kapcsán azt mondta az énekesnő, hogy Pizza Migliore gitáros helyére egyelőre nem vesznek be új gitárost, meghallgatásokat sem terveznek. Később majd meglátják, hogy alakulnak a dolgok, egyelőre egy gitárral fognak turnézni.

A turnén az a Ryan Folden dobol velük, aki már tavaly is kisegítette őket, amikor CriZ Mozzati dobos a koncertezés helyett a kisfiával akart lenni.

Az olasz bandából 16 év után távozott Cristiano "CriZ" Mozzati dobos és Cristiano "Pizza" Migliore gitáros; a hivatalos közlemény szerint mindketten maguk döntöttek így.

Döntésük oka, hogy az életükben nagy változások történtek, a továbbiakban pedig nem volnának képesek a turnézós életmódot összeegyeztetni a magánéletükkel.


www.facebook.com/lacunacoilA Lacuna Coil hetedik albumának Jay Baumgardner volt a producere (P.O.D., Evanescence, Papa Roach stb.), a lemezanyag felvétele Olaszországban folyt Kyle Hoffmann hangmérnökkel.

"Manapság egy csomó hazugság vesz körül minket, mindenhol álnevek vannak, meg olyan emberek, akik úgy viselkednek, mintha egy láthatatlan koronát viselnének. De ha a lemezcímben szereplő koronát akarod viselni, ahhoz igazán vastag bőrre van szükség!

A Dark Adrenaline lemezzel elég magasra tettük a mércét és nem volt könnyű eljutni a következő szintre, de éltünk, tanultunk és értünk ennyit egy olyan év során, ami tele volt személyes problémákkal és változásokkal. Megtanultuk, hogy legyünk még erősebbek, és egy olyan belső hangulatot kezdtünk érezni a bandában, mint még soha.

Bezárkóztunk egy ősrégi milánói stúdióba, egy olyan helyre, amelynek történelme van. A múlt találkozott a jövőnkkel, keveredtek a vintage cuccok, a klasszikus olasz horrorfilmek és az olyan bandák hatásai, mint a Goblin, a modern világ friss és nyers hangzásával."
 


LACUNA COIL - I Forgive (But I Won't Forget Your Name)
(a 2014-es Broken Crown Halo albumhoz)

 

Hammer TV

 
GOJIRA - A következő lemez újra keményebb lesz?
2021. november 30. (kedd) 09:40

A 2022 elején startoló Európa-turné keretében Budapestre is eljön majd a Gojira. Az áprilisban megjelent Fortitude lemezük még a pandémia előtt íródott, Joe Duplantier frontember pedig már az utódjáról is szót ejtett a Revolvernek. "Mario totál be van pörögve - mondta a tesójáról, a Gojira dobosáról. - Éjjel-nappal nyomatja nekem az új dobtémáit, én meg mindig azt mondom neki: 'Várj, várj, várj csak, hadd emésszem már meg, amit legutóbb megnézegettünk'. A Fortitude iránti amolyan tiszteletből most még nem akarok egy új albumra gondolni, hiszen hamarosan Európa-turnéra indulunk, és az lesz az egyik legnagyobb turné, amit valaha is csináltunk. Szóval nagyon arra koncentrálok most. Egy dolgot azonban el kell mondanom. Bármennyire is értékelem a dallamokat és a Gojirán belül az új hangzások meg az új hangszínek felfedezését, a szívem mélyén ma is death metalos vagyok, ahogy Mario is. És miután összehoztuk ezt az...

AD INFINITUM - Klip született a zenekar kedvenc dalához: Inferno
AD INFINITUM - Klip született a zenekar kedvenc dalához: Inferno

Chapter I: Monarchy címmel még 2020 tavaszán jött ki a debütáló albuma annak a szimfo-metal csapatnak, az Ad Infinitumnak, amely eredetileg a Rage Of Light éléről ismert svájci...

NEW HORIZON - Himnikus északi power metal Erikkel és Jonával a H.E.A.T.-ből: We Unite
NEW HORIZON - Himnikus északi power metal Erikkel és Jonával a H.E.A.T.-ből: We Unite

Egy New Horizon névre hallgató új power metal projektben fogott össze a H.E.A.T. billentyűse/dalszerzője, a multihangszeres Jona Tee, valamint a csapatból egy éve távozó Erik Grönwall...

THREE DAYS GRACE - Klippel az első dal a májusi albumról: So Called Life
THREE DAYS GRACE - Klippel az első dal a májusi albumról: So Called Life

Explosions címmel május 6-án jelenik meg a kanadai Three Days Grace hetedik albuma, a 2018-as Outsider lemez utódja, első előzetesként pedig már lehet ismerkedni a So Called Life dalukkal....

RUDÁN JOE - Jön az új album, szöveges videóval a harmadik dal: Egy új világ reggelén
RUDÁN JOE - Jön az új album, szöveges videóval a harmadik dal: Egy új világ reggelén

Feketén fehéren címmel érkezik Rudán Joe új albuma december 3-án. A korábban többek között a Pokolgép, a P. Mobil és a Dinamit élén álló legendás énekes új lemezén 12 friss...

LORDS OF BLACK - Klippremier a Rainbow énekes csapatától: Maker Of Nothingness
LORDS OF BLACK - Klippremier a Rainbow énekes csapatától: Maker Of Nothingness

Új videoklip érkezett a Ronnie Romero énekes (Rainbow, Sunstorm, Vandenberg, The Ferrymen stb.) vezette Lords Of Black ötödik albumához, a múlt hónapban kiadott Alchemy Of Souls - Part...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS