GUN4GUN - Cseresznye már Floridában élvezi a meleget

Szerinte egy kicsit szét van most esve a zenekar

2014. április 10. (csütörtök) 16:10 | utoljára módosítva: 2014. április 10. (csütörtök) 16:52

"Schumachernek sem sikerült kétszer" címmel az eheti Magyar Narancsban egy interjú jelent meg az ex-Tankcsapda gitárossal, Cseresznyével, azaz Molnár Leventével.

A Kovács Bálint által készített beszélgetésből kiderül, hogy még létezik ugyan a Gun4Gun, az a banda, amit Cserkó a New Yorkba költözése után hozott össze, de a gitáros már egy ideje átköltözött Floridába.


Úgy volt eredetileg, hogy február elejétől nekilátnak felvenni az első Gun4Gun albumot, méghozzá a Black Label Society basszer JD-vel (John DeServio), de a "csapaton belüli személyes dolgok miatt" ez meghiúsult. Cserkó szerint "most egy kicsit szét van esve a zenekar".


www.facebook.com/Gun4GunCserkó a Mancsnak az amerikai lehetőségekről:

"Bérelj ki egy próbatermet, aztán csinálj meg mindent magadnak, tedd bele kőkeményen a pénzt, az energiát, mert itt semmit sem adnak ingyen. A Gun4Gun egy senki, de tudod, még hány ilyen tehetséges senki van itt? Mindenki Amerikába jön szerencsét próbálni. Itt sokkal több plusznek kell meglennie ahhoz, hogy ki tudj tűnni."A Floridába költözésről:

"Figyelj, decemberben még nem gondoltam, hogy el fogok költözni New Yorkból, pedig most itt vagyok, Floridában. Sodródom az árral, próbálom jól érezni magam. Nem tudok öt-tíz évre előre gondolkodni, de még egyre sem.

Nem vagyok csalódott, mert így legalább letisztázódnak a dolgok a zenekaron belül. Máskülönben meg elég volt New Yorkból, nagyon kemény volt a tél, itt Floridában jobban érzem magam. New York szerintem addig jó, amíg turistaként járkálsz ott néhány hétig, de egy idő után nekem sok lett.

Az, hogy most elköltöztem, nem okoz gondot, ha tervszerűen működik a zenekar. Amerikában a Florida - New York táv nem az a szint, hogy ne lehetne egy zenekarnak működnie. Ezen nem múlik semmi, rengeteg zenekarban laknak más államokban a tagok."Cserkó önmagáról:


"Én már nyugdíjas vagyok... Félretéve a viccet, megmondom őszintén, ha nem muszáj, már nem járok klubokba. A muszájt persze idézőjelben értem, mert ha a zenekar miatt megyünk, jól érzem magam, de magamtól már nem megyek el valahová piálni. Én már annyit piáltam, annyit buliztam, hogy elegem lett belőle, de azért Manhattanben a kedvenc báromból, a Keybarból nehéz józanul eljönnöm, akárhányszor is megyek oda."Arról, hogy dolgozik-e a zenélés mellett:

"Per pillanat nem. Még keresem a helyem, maradjunk annyiban. Én nem ijedek meg ettől az élethelyzettől. Az ember boldogul, ahogy tud; legfeljebb egy zsemlével a kezemben kifekszem a tengerpartra, és élvezem a napsütést."


A teljes Cseresznye interjút az eheti Magyar Narancsban olvashatod el.
 GUN4GUN - This Night (Will Never End) (szöveges videóval a második dal)
GUN4GUN - Dark Crown (az első dal és klip)


 

 

 

Hammer TV

 
PRAYING MANTIS - Januárban jön a Katharsis album, az első dal: Cry For The Nations
2021. november 28. (vasárnap) 17:20

Katharsis címmel január 28-án egy új stúdióalbummal jelentkezik a Brit Heavy Metal Új Hullámának egyik karakteres csapata, a Praying Mantis. A brit hard rockerek legutóbbi lemeze a 2019-es Gravity volt, az utódjának első előzetese pedig a videóval kísért Cry For The Nations dal. A Katharsis anyagot ugyanaz a felállás készítette, mint két elődjét, azaz John 'Jaycee' Cuijpers énekes és Hans in 't Zandt dobos megtalálta a helyét a bandában. A Troy tesók által eredetileg 1973-ban alapított banda első hivatalos felvétele, a kiváló Captured City dal 1980 februárjában jelent meg azon a legendás Metal For Muthas válogatáson, amelyen két korai Iron Maiden felvétel mellett az Angel Witch és a Samson is szerepelt. Az akkori brit pályatársaknál melodikusabb és epikusabb zenét játszó Praying Mantis bemutatkozó albuma 1981-ben jött ki Time Tells No Lies címmel. A '90-es években főként Japánban voltak sikeresek, akkoriban...

BLOOD SPORT - Régisulis speed metal Finnországból, itt az első EP
BLOOD SPORT - Régisulis speed metal Finnországból, itt az első EP

Ha szereted az olyan régisulis finn bandákat, mint a Ranger, a Speedtrap vagy a Satan's Fall, akkor érdemes megismerkedned a Blood Sport bemutatkozó EP-jével. A finn formációt mindössze...

INHALE ME - Érzelmi hullámvasút, új EP a budapesti modern metalosoktól: Cursed
INHALE ME - Érzelmi hullámvasút, új EP a budapesti modern metalosoktól: Cursed

Cursed címmel egy 4 dalt tartalmazó EP-vel jelentkezett a modern metalos budapesti Inhale Me. A borító egy brit tetováló, Craig Dobson (Daggers for Teeth) munkája, a felvételek pedig Tóth...

SION - Teljes album és mellé új videó Howard Jones és Jared Dines közös projektjétől
SION - Teljes album és mellé új videó Howard Jones és Jared Dines közös projektjétől

Azt már az év eleje óta tudjuk, hogy Sion névre hallgat az az új projekt, amelyben az ex-Killswitch Engage frontember, Howard Jones (Light The Torch) fogott össze a metalos youtuberrel, Jared...

CYNIC - Az új album mellé egy új klip is érkezett: Diamond Light Body
CYNIC - Az új album mellé egy új klip is érkezett: Diamond Light Body

Ascension Codes  címmel pénteken jelent meg a prog metal vonalon legendás Cynic új albuma, a Diamond Light Body dalhoz pedig egy videó is született. A csapat legutóbbi lemeze a...

SHAPE OF DESPAIR - Hét év után új album a finn doom császároktól, az első dal: Reflection In Slow Time
SHAPE OF DESPAIR - Hét év után új album a finn doom császároktól, az első dal: Reflection In Slow Time

Hét év után új albummal jelentkezik az atmoszférikus, funeral doom vonalon jól ismert finn Shape Of Despair. A 2015-ös Monotony Fields utódja, az ötödik Shape Of Despair album február...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS