LACUNA COIL - Die & Rise címmel még egy friss dal

Megvan a turnéfelállás, március végén új album

2014. február 19. (szerda) 09:08

Die & Rise címmel máris meghallgatható egy újabb dal a Lacuna Coil március végén megjelenő új albumáról.


Pár nappal ezelőtt, teljesen váratlanul két ősrégi tag kilépését jelentette be a csapat és a napokban induló amerikai turné kapcsán azt mondja Cristina Scabbia énekesnő, hogy Pizza Migliore gitáros helyére egyelőre nem vesznek be új gitárost, meghallgatásokat sem terveznek. Később majd meglátják, hogy alakulnak a dolgok, egyelőre egy gitárral fognak turnézni.

A turnén az a Ryan Folden dobol velük, aki már tavaly is kisegítette őket, amikor CriZ Mozzati dobos a koncertezés helyett a kisfiával akart lenni.


Az olasz bandából 16 év után távozott Cristiano "CriZ" Mozzati dobos és Cristiano "Pizza" Migliore gitáros; a hivatalos közlemény szerint mindketten maguk döntöttek így.

Döntésük oka, hogy az életükben nagy változások történtek, a továbbiakban pedig nem volnának képesek a turnézós életmódot összeegyeztetni a magánéletükkel.


www.facebook.com/lacunacoilA Nothing Stands In Our Way dal után most már a Die & Rise is meghallgatható a Lacuna Coil hetedik albumáról, a március 28-án megjelenő Broken Crown Halo-ról.


A Cristina Scabbia énekesnő vezette csapat új albumának Jay Baumgardner volt a producere (P.O.D., Evanescence, Papa Roach stb.), a lemezanyag felvétele Olaszországban folyt Kyle Hoffmann hangmérnökkel.

"Manapság egy csomó hazugság vesz körül minket, mindenhol álnevek vannak, meg olyan emberek, akik úgy viselkednek, mintha egy láthatatlan koronát viselnének. De ha a lemezcímben szereplő koronát akarod viselni, ahhoz igazán vastag bőrre van szükség!

A Dark Adrenaline lemezzel elég magasra tettük a mércét és nem volt könnyű eljutni a következő szintre, de éltünk, tanultunk és értünk ennyit egy olyan év során, ami tele volt személyes problémákkal és változásokkal. Megtanultuk, hogy legyünk még erősebbek, és egy olyan belső hangulatot kezdtünk érezni a bandában, mint még soha.

Bezárkóztunk egy ősrégi milánói stúdióba, egy olyan helyre, amelynek történelme van. A múlt találkozott a jövőnkkel, keveredtek a vintage cuccok, a klasszikus olasz horrorfilmek és az olyan bandák hatásai, mint a Goblin, a modern világ friss és nyers hangzásával."
 LACUNA COIL - Die & Rise (a 2014-es Broken Crown Halo albumról)
LACUNA COIL - Nothing Stands In Our Way (a 2014-es Broken Crown Halo albumról) 


LACUNA COIL - Broken Crown Halo
(03/28 - Century Media)

01. Nothing Stands In Our Way
02. Zombies
03. Hostage To The Light
04. Victims
05. Die & Rise
06. I Forgive (But I Won�€™t Forget Your Name)
07. Cybersleep
08. Infection
09. I Burn In You
10. In The End I Feel Alive
11. One Cold Day 

Hammer TV

 
U.D.O. - Új klipes dal az októberi Game Over! lemezről: Prophecy
2021. szeptember 17. (péntek) 18:54

Game Over! címmel október 22-én jelenik majd meg az új U.D.O. album, Udo Dirkschneideréktől pedig már itt is a harmadik előzetes dal, a videoklippel kísért Prophecy. "Game Over! - A kijelentés többféle jelentést is hordoz. Egy dolog azonban biztos: a U.D.O. nem végez félmunkát, mindig beleadnak apait-anyait. A világszerte adott több száz koncert során, Oroszország és Dél-Amerika legeldugottabb helyein is játszva, a U.D.O. egy igazi egységgé, szenvedélyes zenészek és barátok konglomerátumává vált. Mindenki pontosan tudja, hogy mi a feladata, hogyan illeszkedjen a zenekar hangzásába a lehető legtökéletesebben. A Game Over! lemez összes dala jellegzetes karakterrel bír..."     www.facebook.com/udoonline U.D.O. - Prophecy (a 2021-es Game Over! lemezhez) U.D.O. - Kids And Guns (szöveges videó a 2021-es Game Over! lemezhez) U.D.O. - Metal Never Dies (a 2021-es Game Over! lemezhez)...

IGNITE - Klippremier, bemutatkozik Téglás Zoli utódja: Anti-Complicity Anthem
IGNITE - Klippremier, bemutatkozik Téglás Zoli utódja: Anti-Complicity Anthem

Máris itt van két Ignite dal az új énekessel, Téglás Zoli utódjával. Zoli 2019 novemberében jelentette be, hogy távozik a kaliforniai dallamos punk/HC csapat éléről, azóta nem is...

HOBO - Megható búcsú Póka Egontól, "Most ő ment el, de a zenéje marad"
HOBO - Megható búcsú Póka Egontól, "Most ő ment el, de a zenéje marad"

Hobo, azaz Földes László a Facebook oldalán emlékezett meg egykori zenésztársáról, a pár nappal ezelőtt, 68 éves korában elhunyt Póka Egonról, aki 1978 és 1993 között 12 Hobo...

EXODUS - Dalpremier szöveges videóval: Clickbait
EXODUS - Dalpremier szöveges videóval: Clickbait

November 19-én jön majd ki a Bay Area thrash veterán Exodus új albuma, a Persona Non Grata, és máris itt a második előzetes dal, a szöveges videóval kísért Clickbait. Eredetileg már...

INSOMNIUM - Itt az új EP, és mellé egy friss klip is: The Wanderer
INSOMNIUM - Itt az új EP, és mellé egy friss klip is: The Wanderer

Argent Moon címmel megjelent és végig is hallgatható a négy tételes új EP a melodikus death metal egyik kiváló északi képviselőjétől, a finn Insomniumtól. Mi több, a nem éppen...

IGNITE - Az első két dal Téglás Zoli utódjával, az új énekessel
IGNITE - Az első két dal Téglás Zoli utódjával, az új énekessel

Máris meghallgatható két új Ignite dal az új énekessel, Téglás Zoli utódjával. Zoli 2019 novemberében jelentette be, hogy távozik a kaliforniai dallamos punk/HC csapat éléről, azóta...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS