SURRENDER OF DIVINITY - Sátánista rajongó gyilkolta meg a banda frontemberét

A tettes a saját Facebook oldalára tette ki üzenetét

2014. január 13. (hétfő) 05:28 | utoljára módosítva: 2014. január 13. (hétfő) 07:23

A thaiföldi black metal színtér jól ismert és 1996 óta aktív bandájának, a Surrender Of Divinitynek frontemberét gyilkolta meg a múlt héten egy magát sátánistának valló rajongó.

A bangkoki Surrender Of Divinity 36 éves basszusgitáros/énekesét, Samong "Avaejee" Traisatthát még január 9-én kereste fel otthonában Prakarn Harnphanbusakorn, akiről az áldozat felesége azt mondta a helyi rendőrségnek, hogy a banda egyik rajongójaként érkezett hozzájuk. Férje vérbe fagyott holttestére azután talált rá a nappaliban, hogy lefektette a gyermeküket. Addigra a gyilkos már elment, de a mobilját és a kését a tett helyszínén hagyta.


A Bangkok Post beszámolója szerint a rendőrség arra gyanakszik, hogy iszogatás közben a két férfi összeszólalkozott, végül ez vezetett a zenész halálához.


Egy magát Maleficent Meditationnek nevező Facebook felhasználó, aki mögött a rendőrség az elkövetőt gyanítja, pénteken azt írta ki az oldalára, hogy ő volt a gyilkos. A hatóság teóriájának némiképp ellentmond a Facebookos bejegyzés:

"25 éves korom óta az a szándékom, hogy véget vetek az életemnek. Mivel végül is meg fogok halni, le akarom húzni magammal azokat, akik rossz fényt vetnek a sátánizmusra. De nőket és gyermekeket nem akarok megölni.

Jobban tisztelem az elkötelezett buddhistákat, keresztényeket és muzulmánokat azoknál, akik sátánistának nevezik magukat, de valójában erről semmit sem tudnak. Ha nem én öltem meg őt, akkor biztosan valaki más tette meg később."

A Facebook felhasználó azt is kijelentette, hogy nem rajongója a zenekarnak és nem akarja, hogy bárki is párhuzamot vonjon más hírességek megtámadásával, például John Lennon meggyilkolásával. Ezt követően részletesen leírta Samong meggyilkolását, azt is, hogy több mint 30 késszúrással végzett az áldozattal, aki közben kegyelemért könyörgött.

Maleficent Meditation szerint azoknak az embereknek, akik nem hisznek a Sátánban, nem szabad sátánistának nevezni magukat. Bejegyzését azzal zárta, hogy reméli, a halála után együtt lehet a Sátánnal.


A Surrender Of Divinity legutóbbi kiadványa egy Angelslaying Christbeheading Black Fucking Metal című split anyag volt, amit a finn Archgoattal közösen adtak ki tavaly novemberben.


A csapat a Facebook oldalán így kommentálta a történteket:

"Avaejee-vel, aki a Black Vomitorunk, Bass Thunderünk volt és ami a legfontosabb, a vértestvérünk, egy könyörtelen gyilkos végzett. Nincsenek szavak, amelyek leírhatnák, hogy mit érzünk a hordánkat ért veszteség kapcsán. Legyen nyugalmad odalent, tesó! A legfeketébb lángjaink örökké lobogjanak!"


Nyugodj békében, Avaejee!

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
HÉTKÖZNAPI CSALÓDÁSOK - "Sírva vigadunk József Attilával...", új klip született: Dúdoló
2020. november 30. (hétfő) 07:36

Csókol Attila címmel jelent meg a hónap elején a Hétköznapi Csalódások új albuma - József Attila versek megzenésítésével. A friss klipjük a Dúdoló dalhoz született meg. "Itt az első klip az új lemezhez! Sírva vigadunk József Attilával és minden olyan emberrel, aki a társadalom perifériájára szorult és esélye sincs onnan feljebb kapaszkodni. Nézd és dúdold velünk a Dúdolót, a nyomorgók dalát!" Az idén éppen 30 éves punk rockerek a 2006-os Én, József Attila itt vagyok folytatásaképp újból egy teljes albumot szenteltek József Attila versek megzenésítésének. A friss anyagon több vendég is hallgató, énekel Kálmán Kata (Perfect Symmetry) és Tamás Éva (Tamás Éva Játéktára), brácsán játszik Martos G. Csongor (Hangerdő Társulat, Boja), nagybőgőn Kerekes Kornél (Kacaj, Boja), illetve hegedűn Katona Bálint (Kacaj, Four Keys).   www.facebook.com/hetkoznapicsalodasok "József Attila...

CADAVER - Újdonság a Megadeth dobosával feltámadt norvég death brigádtól
CADAVER - Újdonság a Megadeth dobosával feltámadt norvég death brigádtól

Új szöveges videóval jelentkezett az 1988-ban alakult norvég death metal brigád Cadaver. Az alapító/gitáros Neddo (Anders Odden) mellé még 2014-ben sorakozott fel Dirk Verbeuren dobos...

HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is
HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is

Megjelent és végig is hallgatható a Hatebreed nyolcadik nagylemeze, a Weight Of The False Self. Eredetileg májusban jött volna ki az új lemez, amit Chris Zeuss Harris producerrel (Rob...

SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom
SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom

Phil Anselmo blackes, extrém metalos projektje, a Scour tegnap adta ki a három részből álló EP-sorozatának harmadik darabját, a Blacket. A 6 tételes EP-t végig is hallgathatod, a Doom...

VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction
VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction

Már dolgozik a 2018-as The Wake album folytatásának dalain a kanadai Voivod, a mai napon viszont egy koncertlemezzel jelentkeztek. A Lost Machine - Live című anyagot máris...

VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones
VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones

Rewind, Replay, Rebound: Live In Deutschland címmel egy koncertanyaggal jelentkezett a Volbeat, nézd meg a legfrissebb élő videójukat, a Sorry Sack Of Bones felvételét - Stuttgartból....

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS