ANTHRAX - A rendőrségen végződött az ex-gitáros Dan Spitz Karácsonya

A kickboxos Candie nem viszi bíróságra az ügyet

2013. december 28. (szombat) 07:15

Karácsony másnapján a hajnali órákban vette őrizetbe a floridai rendőrség az egykori Anthrax gitáros Dan Spitzet (Red Lamb), miután egy veszekedés után rátámadt a feleségére, Candire.

A rendőrséget Spitz anyósa hívta ki, és az első híradás szerint a gitáros fojtogatta a feleségét, Spitz azonban azt mondta a zsaruknak, hogy elsőként Candi támadt rá. Azt mindketten elismerték, hogy keményen beboroztak az este folyamán, Candi pedig nem is tesz feljelentést a férje ellen, aki a Karácsony másnapján, a délutáni órákban távozhatott a rendőrségről.

Az anyós azt mondta a rendőröknek, hogy Spitz nagyon agresszíven viselkedett Candivel, és ugyan nem látta, ami a hálószobában történt, de hallotta, ahogy Candi azt kiabálja, hogy nem kap levegőt.


Dan és Candi nyolc éve házasok és együtt nevelik autista ikerfiaikat, tavaly azonban volt egy rövid mosolyszünetük és a karácsonyi vita állítólag egy olyan fickó kapcsán tört ki köztük, akivel Candi a különélésük alatt jött össze.


"Nem tervezem a történtek bíróság előtti folytatását - mondta Candi, aki már ki is békült a férjével. - Ez egy óriási félreéértés volt. A mamámnak nem is kellett volna kihívnia a rendőrséget.

Tavaly egy hétre külön költöztünk Dannel és Karácsony este volt az első évfordulónk. Hatalmas volt a stressz odahaza. A gyermekeink autisták, Dannek pedig valószínűleg Parkinson-kórja van, korai stádiumban. Mindketten boroztunk, Dan pedig csak kikészült.

Bármi is áll a rendőrségi jelentésben, nem ütött meg és nem próbált bántani. Meglökött és a vállamon sajnos lett egy horzsolás.

De miről beszélünk? Dan másfél méter magas és vasággyal együtt 45 kiló, én meg kickboxozom. Még akkor sem tudna bántani, ha akarna."


Az Anthraxből első ízben 1995-ben távozott gitáros, a messianisztikus zsidó hitet 2000-ben keresztényre váltó Dan Spitz részt vett a klasszikus Anthrax felállás 2005-ös és 2006-os turnéján, de aztán újra kiszállt a bandából, tavaly pedig Red Lamb név alatt adott ki egy lemezt, amelynek producere és szövegírója Dave Mustaine volt.


 

Hammer TV

 
PRAYING MANTIS - Januárban jön a Katharsis album, az első dal: Cry For The Nations
2021. november 28. (vasárnap) 17:20

Katharsis címmel január 28-án egy új stúdióalbummal jelentkezik a Brit Heavy Metal Új Hullámának egyik karakteres csapata, a Praying Mantis. A brit hard rockerek legutóbbi lemeze a 2019-es Gravity volt, az utódjának első előzetese pedig a videóval kísért Cry For The Nations dal. A Katharsis anyagot ugyanaz a felállás készítette, mint két elődjét, azaz John 'Jaycee' Cuijpers énekes és Hans in 't Zandt dobos megtalálta a helyét a bandában. A Troy tesók által eredetileg 1973-ban alapított banda első hivatalos felvétele, a kiváló Captured City dal 1980 februárjában jelent meg azon a legendás Metal For Muthas válogatáson, amelyen két korai Iron Maiden felvétel mellett az Angel Witch és a Samson is szerepelt. Az akkori brit pályatársaknál melodikusabb és epikusabb zenét játszó Praying Mantis bemutatkozó albuma 1981-ben jött ki Time Tells No Lies címmel. A '90-es években főként Japánban voltak sikeresek, akkoriban...

BLOOD SPORT - Régisulis speed metal Finnországból, itt az első EP
BLOOD SPORT - Régisulis speed metal Finnországból, itt az első EP

Ha szereted az olyan régisulis finn bandákat, mint a Ranger, a Speedtrap vagy a Satan's Fall, akkor érdemes megismerkedned a Blood Sport bemutatkozó EP-jével. A finn formációt mindössze...

INHALE ME - Érzelmi hullámvasút, új EP a budapesti modern metalosoktól: Cursed
INHALE ME - Érzelmi hullámvasút, új EP a budapesti modern metalosoktól: Cursed

Cursed címmel egy 4 dalt tartalmazó EP-vel jelentkezett a modern metalos budapesti Inhale Me. A borító egy brit tetováló, Craig Dobson (Daggers for Teeth) munkája, a felvételek pedig Tóth...

SION - Teljes album és mellé új videó Howard Jones és Jared Dines közös projektjétől
SION - Teljes album és mellé új videó Howard Jones és Jared Dines közös projektjétől

Azt már az év eleje óta tudjuk, hogy Sion névre hallgat az az új projekt, amelyben az ex-Killswitch Engage frontember, Howard Jones (Light The Torch) fogott össze a metalos youtuberrel, Jared...

CYNIC - Az új album mellé egy új klip is érkezett: Diamond Light Body
CYNIC - Az új album mellé egy új klip is érkezett: Diamond Light Body

Ascension Codes  címmel pénteken jelent meg a prog metal vonalon legendás Cynic új albuma, a Diamond Light Body dalhoz pedig egy videó is született. A csapat legutóbbi lemeze a...

SHAPE OF DESPAIR - Hét év után új album a finn doom császároktól, az első dal: Reflection In Slow Time
SHAPE OF DESPAIR - Hét év után új album a finn doom császároktól, az első dal: Reflection In Slow Time

Hét év után új albummal jelentkezik az atmoszférikus, funeral doom vonalon jól ismert finn Shape Of Despair. A 2015-ös Monotony Fields utódja, az ötödik Shape Of Despair album február...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS