KILL WITH HATE - A Wacken Metal Battle hazai győztese a rajongók segítségét kéri

Ma este ingyenes buli a Dürer Kertben

2013. május 17. (péntek) 06:09

Ma este ingyenes koncert lesz az 5 éves szülinapját ünneplő Dürer Kertben, amelyen többek között a Kill With Hate és a The Southern Oracle is játszik.


Az idén elsőként Magyarországon is megrendezett Wacken Metal Battle vetélkedő győzteseként a brutális death metalt játszó Kill With Hate léphet fel a 2013-as Wacken fesztiválon, azonban a kiutazás költségeivel kapcsolatban egy kérésük lenne a rajongók felé.


"A Wacken Metal Battle Hungary tehetségkutató győzteseként játszhatunk a Wacken fesztiválon, de szükségünk van a támogatásotokra! Egy 50 darabos, limitált csomagot állítottunk össze a Kill rajongóknak, mindazoknak, akik támogatni szeretnének minket, hogy kijussunk a fesztiválra! A csomag tartalma:


- Egyedi póló a Grindesign -
www.facebook.com/theartofgrindesign - tervezésében és a Realpimp - www.facebook.com/realpimpshirts - kivitelezésével,

- Kill With Hate hűtőmágnes,

- Zenekaros logóval ellátott pengető a RockYourself-től -
webshop.rockyourself.hu

Köszönjük, ha segítesz!"


www.facebook.com/killwithhateband
 


Az idén nyáron már az 5. születésnapját ünneplő Dürer Kertben ma este ingyenes buli lesz, ahol a Kill With Hate is fellép, valamint a The Southern Oracle, a One Reason To Kiss, a Stubborn és az Another Dawn Comes.
"2008 augusztusában kissé félve gyűlt össze több száz ember a Bridge To Solace, a Blind Myself és a Shell Beach nyárzáró koncertjén az akkor megnyitó Dürer Kert szabadtéri színpada előtt, ám az elmúlt öt évben a fővárosi keményzenei színtér egyik megkerülhetetlen helyszínévé nőtte ki magát az Ajtósi-Dürer sori szórakozóhely.

Az elmúlt években olyan emlékezetes és hiánypótló események kerülhettek itt megrendezésre, amelyek méltán igazolták estéről estére, hogy miközben felnőtt egy friss generáció, annak még mindig van igénye arra, hogy új löketet adhasson érdeklődésén keresztül a fővárosi koncertéletnek – és ezt hivatott megünnepelni az alábbi este is, mintegy megköszönve a koncertjáró közönségnek a kitartó érdeklődését.


A május 17-i koncert több apropóval is bír, ami miatt kihagyhatatlan már a fellépők tényén túl is, elvégre öt olyan zenekar váltja majd egymást a nagyterem színpadán, akik már megannyiszor bizonyították, hogy megérdemlik a közönség figyelmét.

Az este főzenekara, a The Southern Oracle itt adja hosszú ideig az utolsó klubkoncertjét, hiszen a zenekar ősszel már új albummal jelentkezik: a sejtelmes, ám az igazi rajongók számára mégis árulkodó című [HTH/LTH] munkálatai már az év elején elkezdődtek, ám a következő hetek-hónapok szorgos és koncentrált figyelmére lesz szükség ahhoz, hogy a zenekar második nagylemeze az idei év legfontosabb hazai kiadványává válhasson.

Előttük közvetlenül a budapesti koncertélet egyik legkitartóbb metalcore zenekara, a One Reason To Kiss mutatja majd be új lemezét, a Vissza a jövőbe allúzióra támaszkodó Without Roads dalait, ami minden tekintetben megújulást hozott a zenekar – és így az itthoni színtér – életébe is, hiszen lendületes és erőteljes összhatásával tényleg egy rég várt kiteljesedésről tesz tanúbizonyságot.

Az estén képviselteti magát a Wacken Metal Battle győztese, egyben a kurrens hazai death metal színtér legmeghatározóbb karaktere, a Kill With Hate is, akik az idén egy kanadai kiadónál megjelent Voices Of Obliteration dalaival mozgatják majd meg a Dürer közönségét.


A koncerten pedig két igazán friss hang teremti meg az alaphangulatot: a kerekegyházi Stubborn az utóbbi hónapokban gyakori visszatérője volt a ’Dürernek, ám a mostani alkalom számukra is különleges lesz, hiszen a jelenleg is első nagylemezét író metalcore/hardcore banda a nyári forgatagban már kevesebbszer lesz elcsíphető. Holott aki már látta őket, és tudja, mire képesek élőben, nyilván hiányolni fogja azt a lendületet, amit megszokhattunk a srácoktól.

Az Another Dawn Comes pedig idén már megszilárdult felállással lát neki új EP-jének rögzítéséhez, amivel bizonyosan okoz majd némi meglepetést a banda – ez az élő fellépéseik erejére is igaz. Így kétség sem férhet hozzá, hogy ezen az estén tényleg mindenki a lehető legtöbbet hozza majd ki magából, és öt olyan sajátos hangzásvilágú zenekar osztja majd meg a színpadot, akik külön-külön is sokat tesznek azért, hogy még mindig legyen értelme itthon keményzenei undergroundról beszélni. Így nem csak a ’Dürer ötödik születésnapját, hanem magát a színteret is ünnepeljük majd ezen az estén, ahová reméljük, Te is kötelezőnek érzed a megjelenést!"

Az ingyenes pénteki koncert a Facebookon.


 

Hammer TV

 
U.D.O. - Új klipes dal az októberi Game Over! lemezről: Prophecy
2021. szeptember 17. (péntek) 18:54

Game Over! címmel október 22-én jelenik majd meg az új U.D.O. album, Udo Dirkschneideréktől pedig már itt is a harmadik előzetes dal, a videoklippel kísért Prophecy. "Game Over! - A kijelentés többféle jelentést is hordoz. Egy dolog azonban biztos: a U.D.O. nem végez félmunkát, mindig beleadnak apait-anyait. A világszerte adott több száz koncert során, Oroszország és Dél-Amerika legeldugottabb helyein is játszva, a U.D.O. egy igazi egységgé, szenvedélyes zenészek és barátok konglomerátumává vált. Mindenki pontosan tudja, hogy mi a feladata, hogyan illeszkedjen a zenekar hangzásába a lehető legtökéletesebben. A Game Over! lemez összes dala jellegzetes karakterrel bír..."     www.facebook.com/udoonline U.D.O. - Prophecy (a 2021-es Game Over! lemezhez) U.D.O. - Kids And Guns (szöveges videó a 2021-es Game Over! lemezhez) U.D.O. - Metal Never Dies (a 2021-es Game Over! lemezhez)...

IGNITE - Klippremier, bemutatkozik Téglás Zoli utódja: Anti-Complicity Anthem
IGNITE - Klippremier, bemutatkozik Téglás Zoli utódja: Anti-Complicity Anthem

Máris itt van két Ignite dal az új énekessel, Téglás Zoli utódjával. Zoli 2019 novemberében jelentette be, hogy távozik a kaliforniai dallamos punk/HC csapat éléről, azóta nem is...

HOBO - Megható búcsú Póka Egontól, "Most ő ment el, de a zenéje marad"
HOBO - Megható búcsú Póka Egontól, "Most ő ment el, de a zenéje marad"

Hobo, azaz Földes László a Facebook oldalán emlékezett meg egykori zenésztársáról, a pár nappal ezelőtt, 68 éves korában elhunyt Póka Egonról, aki 1978 és 1993 között 12 Hobo...

EXODUS - Dalpremier szöveges videóval: Clickbait
EXODUS - Dalpremier szöveges videóval: Clickbait

November 19-én jön majd ki a Bay Area thrash veterán Exodus új albuma, a Persona Non Grata, és máris itt a második előzetes dal, a szöveges videóval kísért Clickbait. Eredetileg már...

INSOMNIUM - Itt az új EP, és mellé egy friss klip is: The Wanderer
INSOMNIUM - Itt az új EP, és mellé egy friss klip is: The Wanderer

Argent Moon címmel megjelent és végig is hallgatható a négy tételes új EP a melodikus death metal egyik kiváló északi képviselőjétől, a finn Insomniumtól. Mi több, a nem éppen...

IGNITE - Az első két dal Téglás Zoli utódjával, az új énekessel
IGNITE - Az első két dal Téglás Zoli utódjával, az új énekessel

Máris meghallgatható két új Ignite dal az új énekessel, Téglás Zoli utódjával. Zoli 2019 novemberében jelentette be, hogy távozik a kaliforniai dallamos punk/HC csapat éléről, azóta...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS