WHITESNAKE - Coverdale az új dupla koncert CD-ről

Karácsonyra is vannak terveik

2013. május 10. (péntek) 08:21

A David Coverdale vezette Whitesnake ugyan pár hete adta ki a Made In Japan DVD-jét, azonban még egy koncertanyag érkezik tőlük, egy dupla CD Made In Britain - The World Record címmel.

Az Európában július 5-én boltokba kerülő anyag a 35 országot érintő Forevermore World Tour 2011 során került rögzítésre. A 96 állomásos turné minden buliját felvette a legendás csapat, így aztán a koncertlemez összeállítása nem lehetett egy könnyű feladat.


"A japán DVD-kiadvány eredetileg nem szerepelt a terveink között - mondta Coverdale a két élő anyag kapcsán. - A Loud Park fesztivál főbandájaként léphettünk fel, és mivel 1984 óta nem szerepeltünk headlinerként japán fesztiválon, ez komoly bulinak ígérkezett. Nagylelkű ajánlatot kaptunk, és azt is megkérdezték, hogy rögzíthetnének-e három dalt egy tévéműsor részére.

Ebbe bele is egyeztünk, majd a társproducereimmel, Doug Aldrich gitárossal és Michael McIntyre-rel megkevertünk három dalt. Miután megnéztük a videófelvételt, mind megőrültünk, annyira fantasztikus volt. Át is küldettük az egész felvételt, és annak alapján úgy gondoltuk, hogy ez remek folytatása lehetne a Still Of The Night DVD-nek.

Ami pedig a Made In Britain CD-t illeti, az egy másfajta hangzásélményt kínál. A Made In Japan inkább amolyan filmzene, a bónuszokat pedig a színpad mögötti jelenetek, a japán bulik előtti beállásokon készült felvételek teszik ki. Például ahogy kipróbáljuk a Forevermore albumos Good To Be Bad és Tell Me How dalok unplugged verzióit. Ilyesmit normális esetben nem nagyon hallani tőlünk.

Ez tehát két teljesen eltérő projekt. Az első CD-re a kilenc teltházas brit buliról válogattunk dalokat, a másodikra, a The World Recordra pedig különféle városokból, Oslóból, Sao Paulo-ból, Buenos Aires-ből, Rio-ból.

Remélhetőleg Karácsonyra ki tudunk hozni egy limitált példányos Box Set-et is, aminek Forevermore - The Complete Collection lesz a címe. Abban minden benne lesz, ami kapcsolódik a Forevermore lemezhez, plusz extra dalok, eltérő mixelésű verziók, akusztikus változatok és színpad mögötti felvételek is helyet kapnak benne."


A Tommy Aldridge dobossal megerősített Whitesnake a nyár elején ismét Európában fog koncertezni, de hazai koncertben nem érdemes bízni, viszont június 14-én Belgrádban, 15-én Zágrábban vagy 16-án Pozsonyban el lehet csípni Coverdale mestert és csapatát.


 


WHITESNAKE - Made In Britain előzetes

A David Coverdale énekes, Doug Aldrich és Reb Beach gitárosok, Michael Devin basszer, Briian Tichy dobos és Brian Ruedy billentyűs felállásban koncertezett Whitesnake új dupla koncert CD-jének dallistája így fest:

Disc 1 - Made In Britain
01. Best Years
02. Give Me All Your Love Tonight
03. Love Ain't No Stranger
04. Is This Love
05. Steal Your Heart Away
06. Forevermore
07. Love Will Set You Free
08. My Evil Ways
09. Fare Thee Well
10. Heart Of The City
11. Fool For Your Loving
12. Here I Go Again
13. Still Of The Night


Disc 2 - The World Record
01. Bad Boys
02. Slide It In
03. Lay Down Your Love
04. Pistols At Dawn
05. Snake Dance
06. Can You Hear The Wind Blow
07. Fare Thee Well
08. One Of These Days
09. The Badger
10. The Deeper The Love
11. Soldier Of Fortune
12. Burn / Stormbringer
13. Ain't Gonna Cry No More (akusztikus - japán bónusz)
Hammer TV

 
U.D.O. - Új klipes dal az októberi Game Over! lemezről: Prophecy
2021. szeptember 17. (péntek) 18:54

Game Over! címmel október 22-én jelenik majd meg az új U.D.O. album, Udo Dirkschneideréktől pedig már itt is a harmadik előzetes dal, a videoklippel kísért Prophecy. "Game Over! - A kijelentés többféle jelentést is hordoz. Egy dolog azonban biztos: a U.D.O. nem végez félmunkát, mindig beleadnak apait-anyait. A világszerte adott több száz koncert során, Oroszország és Dél-Amerika legeldugottabb helyein is játszva, a U.D.O. egy igazi egységgé, szenvedélyes zenészek és barátok konglomerátumává vált. Mindenki pontosan tudja, hogy mi a feladata, hogyan illeszkedjen a zenekar hangzásába a lehető legtökéletesebben. A Game Over! lemez összes dala jellegzetes karakterrel bír..."     www.facebook.com/udoonline U.D.O. - Prophecy (a 2021-es Game Over! lemezhez) U.D.O. - Kids And Guns (szöveges videó a 2021-es Game Over! lemezhez) U.D.O. - Metal Never Dies (a 2021-es Game Over! lemezhez)...

IGNITE - Klippremier, bemutatkozik Téglás Zoli utódja: Anti-Complicity Anthem
IGNITE - Klippremier, bemutatkozik Téglás Zoli utódja: Anti-Complicity Anthem

Máris itt van két Ignite dal az új énekessel, Téglás Zoli utódjával. Zoli 2019 novemberében jelentette be, hogy távozik a kaliforniai dallamos punk/HC csapat éléről, azóta nem is...

HOBO - Megható búcsú Póka Egontól, "Most ő ment el, de a zenéje marad"
HOBO - Megható búcsú Póka Egontól, "Most ő ment el, de a zenéje marad"

Hobo, azaz Földes László a Facebook oldalán emlékezett meg egykori zenésztársáról, a pár nappal ezelőtt, 68 éves korában elhunyt Póka Egonról, aki 1978 és 1993 között 12 Hobo...

EXODUS - Dalpremier szöveges videóval: Clickbait
EXODUS - Dalpremier szöveges videóval: Clickbait

November 19-én jön majd ki a Bay Area thrash veterán Exodus új albuma, a Persona Non Grata, és máris itt a második előzetes dal, a szöveges videóval kísért Clickbait. Eredetileg már...

INSOMNIUM - Itt az új EP, és mellé egy friss klip is: The Wanderer
INSOMNIUM - Itt az új EP, és mellé egy friss klip is: The Wanderer

Argent Moon címmel megjelent és végig is hallgatható a négy tételes új EP a melodikus death metal egyik kiváló északi képviselőjétől, a finn Insomniumtól. Mi több, a nem éppen...

IGNITE - Az első két dal Téglás Zoli utódjával, az új énekessel
IGNITE - Az első két dal Téglás Zoli utódjával, az új énekessel

Máris meghallgatható két új Ignite dal az új énekessel, Téglás Zoli utódjával. Zoli 2019 novemberében jelentette be, hogy távozik a kaliforniai dallamos punk/HC csapat éléről, azóta...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS