CSERESZNYE - "Nem kommunikálunk, az ügyvédek beszélnek egymással"

Már az első nagylemezén dolgozik Cserkó New York-i bandája

2013. május 9. (csütörtök) 17:55

Nagyjából egy hónapja mutatta be új, New York-i zenekarának első klipjét az ex-Tankcsapda gitáros Molnár Levente, azaz Cseresznye, a Ghost-címlapos májusi HammerWorld magazinban pedig elolvashatod az első interjút, amit Cserkó 2012. januárja óta adott.


Egy kis részlet a Hammeres interjúból:


Mikor érkezik egy újabb Gun4Gun dal és mikor akartok lemezt kiadni?

„Nagyjából nyolc próba alatt összeraktuk az egész lemezanyagot. 12 dalt hagytunk meg a végén. Voltak próbák, hogy napi két új dal született! Amikor meg nem voltam olyan passzban, a többiek rögtön szívatni kezdtek, hogy mi van, ki vagyok égve, hogy ma csak egy dal jött össze?! (nevet)

Coy is hihetetlen figura, az iphone-ja tele van szövegekkel! Nem tudtam olyan témát mutatni, amire ne lett volna egyből valami szövege! (nevet) 

Egy próbahelyi demó formájában már felvettük a dalokat. Most újra megcsináljuk az egészet, de egy komolyabb demó formájában. Ennek rögzítése folyik most. Amint kész a demó, körbejárjuk a lehetősegeinket, producerekkel beszélünk. A Gun4Gun hivatalosan itt nem jött még ki semmivel, a Dark Crownt is csak otthon hoztuk ki, hogy egyáltalán lássák az emberek, hogy valami történik. Egyelőre ennél bővebbet még nem tudok mondani, de ahogy lesz újdonság, úgyis tudni fogtok róla."A klip és a nóta fogadtatása abszolút pozitív volt. Többen is azt írták a videó alá, hogy a '90-es éveket idézi a nóta, a klip. Erről mit gondolsz?

„A klip egy csoda, de ezt Subscribe Tomi csinálta, ő vágta. Sikerült kihoznia belőle a legtöbbet! Az első srác, akit megkérdeztem, azt mondta, hogy nem vállalja, nyilvan mert nem csúcsminőségben forgattunk. Szóval nem voltak valami optimálisak a felvételek, de a klip végül még jobb is lett a vártnál.

A '90-es évek érzet szerintem amiatt van, mert sok fotó lett összevágva és nagyon gyorsan. Nem volt tudatos, hogy legyen '90-es évek jellege, így sikerült... Mindenesetre az nagyon jól esik, hogy támogatnak az emberek. Ennél több nem is kell nekem! Persze egy újrakezdés sosem egyszerű, pláne amikor 20 év után egyik pillanatról a másikra kihúzzák a talajt az ember lába alól. De innen szép felállni!"

 


 


Milyen a kapcsolatod a Tankcsapdával, szoktatok beszélni egymással?

„Nem szoktunk kommunikálni. Ha valamiért beszélnünk kell, az az, hogy két cégünk is van, és ott maradtak még elvarratlan szálak. De ehhez én nem igazán értek, szóval az ügyvédek beszélnek egymással, keresik a legmegfelelőbb módot arra, hogy teljesen lezárulhasson a sztori..."Meglepett, hogy Sidi lett az utódod?


"Sidi pont megfelelő a szerepre, egyáltalán nem lepett meg."Olyan ötlettel még senki sem keresett meg, hogy akár egy könyv formájában meséld el a Tankcsapda-sztorit, ahogy te láttad?


"Érkezett már ilyen felkérés - meglátjuk! Most nincs időm erre, de a későbbiekben simán elképzelhető. Kedvem is lenne hozzá, csak időt kell majd szakítani rá.”


A teljes interjút a májusi HammerWorld magazinban találod meg. Kattins ide a megrendeléshez!

GUN4GUN (b-j):
Vajda Tamás - dobos
Sam Roon - basszusgitáros
Coy DeLuca - énekes
Cseresznye - gitáros


www.gunforgun.com

A Gun4Gun Facebook oldala


 

GUN4GUN - Dark Crown (az első dal és klip Cserkó új bandájától)

 


www.facebook.com/cseresznyeofficial

 

 

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
YNGWIE MALMSTEEN - Nyáron jön az új album, Paganinit idéz az első dal: Wolves At The Door
2021. május 7. (péntek) 17:41

Parabellum címmel július 23-án jelenik meg az új Yngwie Malmsteen album, első előzetesként pedig már itt is van a szöveges videóval kísért Wolves At The Door dal. Yngwie legutóbbi albuma a főként blues-rock feldolgozásokat tartalmazó 2019-es Blue Lightning volt, a World On Fire lemeze pedig 2016-ban jött ki. Akárcsak az utóbbi anyag, a 10 tételes új lemez java is instrumentális lesz, négy dalban lesz hallható ének. "Szeretem a kocsiban visszahallgatni a felvételeimet, és néha azon veszem észre magam, hogy ráénekelek az eredetileg instrumentálisnak gondolt nótára. Ilyenkor szoktam kitalálni, hogy valamelyik dalhoz kéne ének is. Persze, az is megesik, hogy épp fordítva alakul minden."   www.facebook.com/officialyngwiemalmsteen A Paganini-utalással kísért új dalról: "Biztosíthatlak, hogy noha úgy tűnhet, van benne billentyűs hangszer is, mindent gitáron játszottam fel. Még azt is, ami a Wolves At The Doorban...

MYLES KENNEDY - Egy hét múlva jön az új szólóalbum, dalpremier: Love Rain Down
MYLES KENNEDY - Egy hét múlva jön az új szólóalbum, dalpremier: Love Rain Down

2018-ban jelent meg Myles Kennedy első szólólemeze, a Year Of The Tiger, de a folytatás sem várat magára sokáig, a The Ides Of March című album május 14-én lát majd napvilágot. Friss...

HERMAN FRANK - Jön az ex-Accept gitáros új szólóalbuma, dal- és klippremier: Teutonic Order
HERMAN FRANK - Jön az ex-Accept gitáros új szólóalbuma, dal- és klippremier: Teutonic Order

Two For A Lie címmel május 21-én jelenik meg az ex-Accept, Victory gitáros, Herman Frank ötödik szólólemeze, harmadik előzetesként pedig a videóval kísért Teutonic Order dallal lehet...

SABATON - Hallgasd meg a meglepetés dalukat, itt a Defence Of Moscow
SABATON - Hallgasd meg a meglepetés dalukat, itt a Defence Of Moscow

Defence Of Moscow címmel egy új felvétellel jelentkezett a csatametalos svéd Sabaton - ismerkedj meg vele! "Május 9-ét Oroszországban a győzelem napjaként ünneplik, a nácik felett a...

LIGHT THE TORCH - Dalpremier az ex-Killswitch Engage énekes bandájától: More Than Dreaming
LIGHT THE TORCH - Dalpremier az ex-Killswitch Engage énekes bandájától: More Than Dreaming

You Will Be The Death Of Me címmel június 25-én jelenik meg az ex-Killswitch Engage énekes Howard Jones vezette Light The Torch zenekar második albuma, a 2018-as Revival lemez utódja....

EREB ALTOR - EP-premier a svéd viking metalosoktól: Eldens Boning
EREB ALTOR - EP-premier a svéd viking metalosoktól: Eldens Boning

Eldens Boning címmel egy 4 tételes új EP-vel jelentkezett a viking metalos svéd Ereb Altor - ismerkedj meg vele! A Bathory-örökséget méltó módon ápoló black/folk/viking csapat tagjai...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS