CSERESZNYE - "Nem kommunikálunk, az ügyvédek beszélnek egymással"

Már az első nagylemezén dolgozik Cserkó New York-i bandája

2013. május 9. (csütörtök) 17:55

Nagyjából egy hónapja mutatta be új, New York-i zenekarának első klipjét az ex-Tankcsapda gitáros Molnár Levente, azaz Cseresznye, a Ghost-címlapos májusi HammerWorld magazinban pedig elolvashatod az első interjút, amit Cserkó 2012. januárja óta adott.


Egy kis részlet a Hammeres interjúból:


Mikor érkezik egy újabb Gun4Gun dal és mikor akartok lemezt kiadni?

„Nagyjából nyolc próba alatt összeraktuk az egész lemezanyagot. 12 dalt hagytunk meg a végén. Voltak próbák, hogy napi két új dal született! Amikor meg nem voltam olyan passzban, a többiek rögtön szívatni kezdtek, hogy mi van, ki vagyok égve, hogy ma csak egy dal jött össze?! (nevet)

Coy is hihetetlen figura, az iphone-ja tele van szövegekkel! Nem tudtam olyan témát mutatni, amire ne lett volna egyből valami szövege! (nevet) 

Egy próbahelyi demó formájában már felvettük a dalokat. Most újra megcsináljuk az egészet, de egy komolyabb demó formájában. Ennek rögzítése folyik most. Amint kész a demó, körbejárjuk a lehetősegeinket, producerekkel beszélünk. A Gun4Gun hivatalosan itt nem jött még ki semmivel, a Dark Crownt is csak otthon hoztuk ki, hogy egyáltalán lássák az emberek, hogy valami történik. Egyelőre ennél bővebbet még nem tudok mondani, de ahogy lesz újdonság, úgyis tudni fogtok róla."A klip és a nóta fogadtatása abszolút pozitív volt. Többen is azt írták a videó alá, hogy a '90-es éveket idézi a nóta, a klip. Erről mit gondolsz?

„A klip egy csoda, de ezt Subscribe Tomi csinálta, ő vágta. Sikerült kihoznia belőle a legtöbbet! Az első srác, akit megkérdeztem, azt mondta, hogy nem vállalja, nyilvan mert nem csúcsminőségben forgattunk. Szóval nem voltak valami optimálisak a felvételek, de a klip végül még jobb is lett a vártnál.

A '90-es évek érzet szerintem amiatt van, mert sok fotó lett összevágva és nagyon gyorsan. Nem volt tudatos, hogy legyen '90-es évek jellege, így sikerült... Mindenesetre az nagyon jól esik, hogy támogatnak az emberek. Ennél több nem is kell nekem! Persze egy újrakezdés sosem egyszerű, pláne amikor 20 év után egyik pillanatról a másikra kihúzzák a talajt az ember lába alól. De innen szép felállni!"

 


 


Milyen a kapcsolatod a Tankcsapdával, szoktatok beszélni egymással?

„Nem szoktunk kommunikálni. Ha valamiért beszélnünk kell, az az, hogy két cégünk is van, és ott maradtak még elvarratlan szálak. De ehhez én nem igazán értek, szóval az ügyvédek beszélnek egymással, keresik a legmegfelelőbb módot arra, hogy teljesen lezárulhasson a sztori..."Meglepett, hogy Sidi lett az utódod?


"Sidi pont megfelelő a szerepre, egyáltalán nem lepett meg."Olyan ötlettel még senki sem keresett meg, hogy akár egy könyv formájában meséld el a Tankcsapda-sztorit, ahogy te láttad?


"Érkezett már ilyen felkérés - meglátjuk! Most nincs időm erre, de a későbbiekben simán elképzelhető. Kedvem is lenne hozzá, csak időt kell majd szakítani rá.”


A teljes interjút a májusi HammerWorld magazinban találod meg. Kattins ide a megrendeléshez!

GUN4GUN (b-j):
Vajda Tamás - dobos
Sam Roon - basszusgitáros
Coy DeLuca - énekes
Cseresznye - gitáros


www.gunforgun.com

A Gun4Gun Facebook oldala


 

GUN4GUN - Dark Crown (az első dal és klip Cserkó új bandájától)

 


www.facebook.com/cseresznyeofficial

 

 

 

Hammer TV

 
U.D.O. - Új klipes dal az októberi Game Over! lemezről: Prophecy
2021. szeptember 17. (péntek) 18:54

Game Over! címmel október 22-én jelenik majd meg az új U.D.O. album, Udo Dirkschneideréktől pedig már itt is a harmadik előzetes dal, a videoklippel kísért Prophecy. "Game Over! - A kijelentés többféle jelentést is hordoz. Egy dolog azonban biztos: a U.D.O. nem végez félmunkát, mindig beleadnak apait-anyait. A világszerte adott több száz koncert során, Oroszország és Dél-Amerika legeldugottabb helyein is játszva, a U.D.O. egy igazi egységgé, szenvedélyes zenészek és barátok konglomerátumává vált. Mindenki pontosan tudja, hogy mi a feladata, hogyan illeszkedjen a zenekar hangzásába a lehető legtökéletesebben. A Game Over! lemez összes dala jellegzetes karakterrel bír..."     www.facebook.com/udoonline U.D.O. - Prophecy (a 2021-es Game Over! lemezhez) U.D.O. - Kids And Guns (szöveges videó a 2021-es Game Over! lemezhez) U.D.O. - Metal Never Dies (a 2021-es Game Over! lemezhez)...

IGNITE - Klippremier, bemutatkozik Téglás Zoli utódja: Anti-Complicity Anthem
IGNITE - Klippremier, bemutatkozik Téglás Zoli utódja: Anti-Complicity Anthem

Máris itt van két Ignite dal az új énekessel, Téglás Zoli utódjával. Zoli 2019 novemberében jelentette be, hogy távozik a kaliforniai dallamos punk/HC csapat éléről, azóta nem is...

HOBO - Megható búcsú Póka Egontól, "Most ő ment el, de a zenéje marad"
HOBO - Megható búcsú Póka Egontól, "Most ő ment el, de a zenéje marad"

Hobo, azaz Földes László a Facebook oldalán emlékezett meg egykori zenésztársáról, a pár nappal ezelőtt, 68 éves korában elhunyt Póka Egonról, aki 1978 és 1993 között 12 Hobo...

EXODUS - Dalpremier szöveges videóval: Clickbait
EXODUS - Dalpremier szöveges videóval: Clickbait

November 19-én jön majd ki a Bay Area thrash veterán Exodus új albuma, a Persona Non Grata, és máris itt a második előzetes dal, a szöveges videóval kísért Clickbait. Eredetileg már...

INSOMNIUM - Itt az új EP, és mellé egy friss klip is: The Wanderer
INSOMNIUM - Itt az új EP, és mellé egy friss klip is: The Wanderer

Argent Moon címmel megjelent és végig is hallgatható a négy tételes új EP a melodikus death metal egyik kiváló északi képviselőjétől, a finn Insomniumtól. Mi több, a nem éppen...

IGNITE - Az első két dal Téglás Zoli utódjával, az új énekessel
IGNITE - Az első két dal Téglás Zoli utódjával, az új énekessel

Máris meghallgatható két új Ignite dal az új énekessel, Téglás Zoli utódjával. Zoli 2019 novemberében jelentette be, hogy távozik a kaliforniai dallamos punk/HC csapat éléről, azóta...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS