KILL WITH HATE - A Metal Battle győzteseként irány Wacken

Meggyőző fölénnyel nyert a brutális death horda

2013. május 1. (szerda) 07:32

A vasárnap a Dürer Kertben megrendezett Wacken Metal Battle Hungary vetélkedő élő döntőt nagy fölénnyel nyerte a Kill With Hate zenekar - a zsűri és a közönség együttes döntése nyomán. Gratulálunk nekik!

A brutális death metalt játszó Kill With Hate tehát az idei Wacken fesztiválon is bemutathatja a nemrég egy kanadai kiadónál megjelent bemutatkozó albumát, a Voices Of Obliterationt. 


"Szeretnénk megköszönni minden kedves rajongónknak, barátunknak és családtagunknak az óriási támogatást, amit a Wacken Metal Battle kapcsán kaptunk! Hihetetlen jók vagytok! Nagyon szépen köszönjük a zsűrinek is! Ígérjük, hogy méltó módon képviseljük Wackenen a hazai metal színteret! Továbbá szeretnénk gratulálni az est összes fellépőjének a színvonalas koncertekért!"
A Wacken Metal Battle Hungary végeredménye:

1. Kill With Hate (439 pont)
2. Barbears (149 pont)
3. Neokhrome (124 pont)
4. Megazetor (117 pont)
5. Effrontery (101 pont)

Különdíj: Barbears"A közönség szavazatai és a zsűri (Buzás Krisztián – nuskull.hu, Dankó János – Lángoló Gitárok, Draveczki-Ury Ádám – Shock!, Jakab Zoltán – Phoenix Music Hungary, Lénárd László – Hammerworld, Sütöri Olivér – Wacken Metal Battle Hungary) döntése alapján a budapesti Kill With Hate nyerte Európa elsőszámú metal tehetségkutatójának magyarországi döntőjét.

A főnyeremény: fellépés a 2013-as Wacken fesztiválon Németországban, egy 125 ezer forint értékű Marshall/Eden/Natal márkájú tárgynyeremény az AudioZónától, illetve száz darab egyedileg gyártott zenekaros pengető a Rockyourself webshoptól.

A németországi Wacken fesztiválon megrendezésre kerülő Wacken Metal Battle International tehetségkutatón harminc ország saját Metal Battle első helyezettjével kell megmérkőznie a Kill With Hate-nek. Az ottani első helyezett nyereménye egy lemezszerződés a Nuclear Blast kiadóval, Európa-turné, illetve további értékes tárgynyeremények.


A dobogó második fokára a szegedi Barbears állhatott, akik 75 ezer forint értékű Marshall/Eden/Natal márkájú tárgynyereményt nyertek az AudioZónától, illetve ötven darab egyedileg gyártott zenekaros pengetőt a Rockyourself webshoptól. Szintén a Barbears kapta a Phoenix Music Hungary különdíját, fellépési lehetőséget egy, a cég által szervezett külföldi koncert valamelyikén.

A harmadik helyezett, a debreceni Neokhrome 50 ezer forint értékű Marshall/Eden/Natal márkájú tárgynyereménnyel gazdagodott szintén az AudioZóna felajánlása révén. A negyedik helyre a Megazetor, az ötödikre az Effrontery került.

Mind a tíz döntős résztvevő (azaz a fentiek mellett a Sleepless, a Lake Of Mind, a Miserium, a dAsh és az Absent Distance) 20 százalékos vásárlási utalványt kap, amelyet a Hangáruházban tudnak beváltani Korg-, Vox-, Marshall-, Audio-Technica- és Allen&Heath-termékekre július 31-ig."

 


WACKEN METAL BATTLE HUNGARY 2013 - Eredményhirdetés


 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
FATAL ERROR - Dupla lemezük született, új dal és videoklip: Veled más a helyzet
2021. május 5. (szerda) 17:28

Művirágok karneválja címmel júniusban jelenik meg a Fatal Error negyedik nagylemeze, pontosabban az első fele, ugyanis egy dupla lemezanyaguk készült el. Friss előzetesként a klippel kísért Veled más a helyzet dallal lehet ismerkedni. "Íme, a legújabb klipünk és dalunk, a Veled más a helyzet! Az egyik különlegessége, hogy énekfronton Mirtse Kori közreműködik benne a Kontraszt zenekarból." (Fotó: Bikali Sándor)   www.facebook.com/fatalerrorzenekar   "A 2021-es év tartalmasnak ígérkezik a Fatal Error számára, ugyanis egy dupla lemezzel készülnek Művirágok Karneválja címmel. A lemez első fele júniusban lát napvilágot, most ennek egy előfutárát hozták el Veled más a helyzet címmel;n megszületett az első duett a zenekar történetében. Rimóczi Zsola frontember: 'Amikor megírtuk a dalt, a témája és a dinamikája miatt eleve női énekkel képzeltük el, Korit évek óta ismerjük, a tavalyi...

HAVARIA HONKAKKA - Új dal és videó Hajdú-Biharból: Idealizálj
HAVARIA HONKAKKA - Új dal és videó Hajdú-Biharból: Idealizálj

Idealizálj címmel tette közzé videóval kísért legújabb dalát a Havaria Honkakka zenekar. "Zenekarunk 2009-ben alakult Hajdú-Bihar megyében, azon belül Berettyóújfaluban, ami...

LANTLÔS - Hét év után új album érkezik, klippel az első dal: Lake Fantasy
LANTLÔS - Hét év után új album érkezik, klippel az első dal: Lake Fantasy

Wildhund címmel július 30-án jelenik meg a Lantlős post rock/metal vonalas német Lantlős ötödik albuma, a 2014-es Melting Sun lemez utódja, első előzetesként pedig a videoklippel...

LEPONEXX - Új lemezelőzetes dal és klip a köröstarcsai csapattól: Nem adom
LEPONEXX - Új lemezelőzetes dal és klip a köröstarcsai csapattól: Nem adom

Nagylemezre gyúr a köröstarcsai Leponexx zenekar, friss előzetesük a Nem adom című tétel "Mi vagyunk a Leponexx zenekar Köröstarcsáról. A zenénk leginkább amolyan dallamos groove...

DAMNATION - Új dal a tavaly alakult hazai old school death metal csapattól: The Colossal Dread
DAMNATION - Új dal a tavaly alakult hazai old school death metal csapattól: The Colossal Dread

A banda új, 2020 nyarán állt össze a brigád Makón, mégpedig az ex-Thy Catafalque gitáros, Juhász János irányításával. A zene régisulis death metal, a bemutatkozó EP pedig május...

ALESTORM - Jön a koncert DVD, friss előzetes: Drink
ALESTORM - Jön a koncert DVD, friss előzetes: Drink

Live In Tilburg címmel egy koncertanyaggal jelentkezik május 28-án a kalózmetalos Alestorm, Bodor Máté csapata. A CD/DVD/BluRay kiadvány legfrissebb előzetese a Drink nóta felvétele....

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS