KILL WITH HATE - A Metal Battle győzteseként irány Wacken

Meggyőző fölénnyel nyert a brutális death horda

2013. május 1. (szerda) 07:32

A vasárnap a Dürer Kertben megrendezett Wacken Metal Battle Hungary vetélkedő élő döntőt nagy fölénnyel nyerte a Kill With Hate zenekar - a zsűri és a közönség együttes döntése nyomán. Gratulálunk nekik!

A brutális death metalt játszó Kill With Hate tehát az idei Wacken fesztiválon is bemutathatja a nemrég egy kanadai kiadónál megjelent bemutatkozó albumát, a Voices Of Obliterationt. 


"Szeretnénk megköszönni minden kedves rajongónknak, barátunknak és családtagunknak az óriási támogatást, amit a Wacken Metal Battle kapcsán kaptunk! Hihetetlen jók vagytok! Nagyon szépen köszönjük a zsűrinek is! Ígérjük, hogy méltó módon képviseljük Wackenen a hazai metal színteret! Továbbá szeretnénk gratulálni az est összes fellépőjének a színvonalas koncertekért!"
A Wacken Metal Battle Hungary végeredménye:

1. Kill With Hate (439 pont)
2. Barbears (149 pont)
3. Neokhrome (124 pont)
4. Megazetor (117 pont)
5. Effrontery (101 pont)

Különdíj: Barbears"A közönség szavazatai és a zsűri (Buzás Krisztián – nuskull.hu, Dankó János – Lángoló Gitárok, Draveczki-Ury Ádám – Shock!, Jakab Zoltán – Phoenix Music Hungary, Lénárd László – Hammerworld, Sütöri Olivér – Wacken Metal Battle Hungary) döntése alapján a budapesti Kill With Hate nyerte Európa elsőszámú metal tehetségkutatójának magyarországi döntőjét.

A főnyeremény: fellépés a 2013-as Wacken fesztiválon Németországban, egy 125 ezer forint értékű Marshall/Eden/Natal márkájú tárgynyeremény az AudioZónától, illetve száz darab egyedileg gyártott zenekaros pengető a Rockyourself webshoptól.

A németországi Wacken fesztiválon megrendezésre kerülő Wacken Metal Battle International tehetségkutatón harminc ország saját Metal Battle első helyezettjével kell megmérkőznie a Kill With Hate-nek. Az ottani első helyezett nyereménye egy lemezszerződés a Nuclear Blast kiadóval, Európa-turné, illetve további értékes tárgynyeremények.


A dobogó második fokára a szegedi Barbears állhatott, akik 75 ezer forint értékű Marshall/Eden/Natal márkájú tárgynyereményt nyertek az AudioZónától, illetve ötven darab egyedileg gyártott zenekaros pengetőt a Rockyourself webshoptól. Szintén a Barbears kapta a Phoenix Music Hungary különdíját, fellépési lehetőséget egy, a cég által szervezett külföldi koncert valamelyikén.

A harmadik helyezett, a debreceni Neokhrome 50 ezer forint értékű Marshall/Eden/Natal márkájú tárgynyereménnyel gazdagodott szintén az AudioZóna felajánlása révén. A negyedik helyre a Megazetor, az ötödikre az Effrontery került.

Mind a tíz döntős résztvevő (azaz a fentiek mellett a Sleepless, a Lake Of Mind, a Miserium, a dAsh és az Absent Distance) 20 százalékos vásárlási utalványt kap, amelyet a Hangáruházban tudnak beváltani Korg-, Vox-, Marshall-, Audio-Technica- és Allen&Heath-termékekre július 31-ig."

 


WACKEN METAL BATTLE HUNGARY 2013 - Eredményhirdetés


 

Hammer TV

 
U.D.O. - Új klipes dal az októberi Game Over! lemezről: Prophecy
2021. szeptember 17. (péntek) 18:54

Game Over! címmel október 22-én jelenik majd meg az új U.D.O. album, Udo Dirkschneideréktől pedig már itt is a harmadik előzetes dal, a videoklippel kísért Prophecy. "Game Over! - A kijelentés többféle jelentést is hordoz. Egy dolog azonban biztos: a U.D.O. nem végez félmunkát, mindig beleadnak apait-anyait. A világszerte adott több száz koncert során, Oroszország és Dél-Amerika legeldugottabb helyein is játszva, a U.D.O. egy igazi egységgé, szenvedélyes zenészek és barátok konglomerátumává vált. Mindenki pontosan tudja, hogy mi a feladata, hogyan illeszkedjen a zenekar hangzásába a lehető legtökéletesebben. A Game Over! lemez összes dala jellegzetes karakterrel bír..."     www.facebook.com/udoonline U.D.O. - Prophecy (a 2021-es Game Over! lemezhez) U.D.O. - Kids And Guns (szöveges videó a 2021-es Game Over! lemezhez) U.D.O. - Metal Never Dies (a 2021-es Game Over! lemezhez)...

IGNITE - Klippremier, bemutatkozik Téglás Zoli utódja: Anti-Complicity Anthem
IGNITE - Klippremier, bemutatkozik Téglás Zoli utódja: Anti-Complicity Anthem

Máris itt van két Ignite dal az új énekessel, Téglás Zoli utódjával. Zoli 2019 novemberében jelentette be, hogy távozik a kaliforniai dallamos punk/HC csapat éléről, azóta nem is...

HOBO - Megható búcsú Póka Egontól, "Most ő ment el, de a zenéje marad"
HOBO - Megható búcsú Póka Egontól, "Most ő ment el, de a zenéje marad"

Hobo, azaz Földes László a Facebook oldalán emlékezett meg egykori zenésztársáról, a pár nappal ezelőtt, 68 éves korában elhunyt Póka Egonról, aki 1978 és 1993 között 12 Hobo...

EXODUS - Dalpremier szöveges videóval: Clickbait
EXODUS - Dalpremier szöveges videóval: Clickbait

November 19-én jön majd ki a Bay Area thrash veterán Exodus új albuma, a Persona Non Grata, és máris itt a második előzetes dal, a szöveges videóval kísért Clickbait. Eredetileg már...

INSOMNIUM - Itt az új EP, és mellé egy friss klip is: The Wanderer
INSOMNIUM - Itt az új EP, és mellé egy friss klip is: The Wanderer

Argent Moon címmel megjelent és végig is hallgatható a négy tételes új EP a melodikus death metal egyik kiváló északi képviselőjétől, a finn Insomniumtól. Mi több, a nem éppen...

IGNITE - Az első két dal Téglás Zoli utódjával, az új énekessel
IGNITE - Az első két dal Téglás Zoli utódjával, az új énekessel

Máris meghallgatható két új Ignite dal az új énekessel, Téglás Zoli utódjával. Zoli 2019 novemberében jelentette be, hogy távozik a kaliforniai dallamos punk/HC csapat éléről, azóta...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS