HAMMERGIRL - Lezárult az első szavazás, itt a Top 5

Máris lehet küldeni a fotókat a második fordulóhoz

2013. január 27. (vasárnap) 09:27

Lezárult a Hammergirl projekt első fordulós szavazása, itt az öt csaj, akik a legtöbb szavazatot kapták a Facebook oldalon.  - www.facebook.com/hammergirlhungary


"Január elején indult útjára a Hammerworld magazin friss sorozata, melyben minden hónapban megválasztjuk a Hónap Hammercsaját! Rendkívüli érdeklődés kísérte a vetélkedőt az első pillanattól. Rengeteg lájk és komment is érkezett, mindenkinek volt véleménye, amit nem félt kinyilvánítani!

Most az első forduló szavazási időszaka lezárult! A márciusi Hammerworld magazinból derül majd ki, hogy a Hammergirl Top 5-ból kit is választ ki a Hammergirl stáb a Hónap Hammercsajának!

Gratulálunk nekik és az összes résztvevőnek is!

Köszönjük a legbátrabb csajoknak, hogy az első fordulóra jelentkeztek, beküldték a fotójukat!


Egyúttal megkezdődik a második forduló nevezési periódusa. Várjuk a résztvevők jelentkezését! Fontos tudnivaló, hogy minden eddigi induló is újra nevezhet egy fotóval (ez lehet új kép, de a régi is, újra beküldve).

Továbbra is a hammergirl@hammerworld.hu e-mail címre várjuk a nevezéseket, melyeket már az áprilisi albumunkba töltünk majd fel. Természetesen ezt követően is lehet nevezni, de minél előbb érkezik egy nevezés, annál hosszabb ideig szerepel az albumban és így a szavazatgyűjtésre is több a lehetőség!

 Íme, a TOP 5:


1. Lissza - 1313 szavazat

2. Karai Anna - 1257 szavazat

3. Koroknay Judith - 1177 szavazat

4. Kalmár Anna - 774 szavazat

5. Bambi - 647 szavazat

 HAMMERGIRL
Keressük a Hónap Hammercsaját!


Ha elmúltál 18 éves, küldj el nekünk egy egész alakos fotót magadról, amelyet feltöltünk és megosztunk a Hammergirl Facebook oldalon!

Ha az adott időszakban te kapod a legtöbb like-ot, akkor te leszel a hónap „Hammercsaja”!

Minden olyan hónapban, amikor a Hammeworld magazin megjelenik (évente tízszer), új nyertest hirdetünk!


Mit nyersz a rajongó tekinteteken, a hirtelen jött népszerűségen és a dicsőségen kívül? Részt veszel egy profi fotózáson, a legjobb fotó pedig megjelenik a következő havi Hammerworld magazinban egész oldalas formátumban!

Részvételi szabályok:
1. Légy 18 évesnél idősebb!
2. Légy magyarországi lakos!
3. Csak téged ábrázoló fotót tölthetsz fel! (A szerkesztőség fenntartja a jogot a fotók ellenőrzésére, visszaélés esetén a fotók törlésére, a játékos kizárására)
4. Havi nyertesünk egy év múlva pályázhat újra.
5. Ha nem nyertél, se szomorodj el, mert a következő hónapban egy új fotóval megint érvényes pályázatot küldhetsz be!
6. Ha nyersz, akkor 6/1. vállalod a fotózáson való részvételt 6/2. hozzájárulsz az elkészült fotók megjelentetéséhez! Ha bármilyen okból mégsem vállalod a fotózást, akkor a második legtöbb like-ot összegyűjtő résztvevő lép a helyedre!

A játék menete:

1. Küldj magadról egy egész alakos fotót a hammergirl@hammerworld.hu e-mail címre

2. Az e-mailben írd meg:
- a neved, amit kitehetünk a fotó mellé
- a teljes neved, címed, e-mail címed, telefonszámod és születési dátumod
- írd meg kedvenc idézetedet, mottódat/jelmondatodat, stb.
- írd meg 3-4 kedvenc zenekarod nevét, hogy a rajongók is tudják, hogy milyen zenéket szeretsz

3. A fotódat megosztjuk a Hammergirl Facebook oldalon, ahol a közönség szavaz. (A fotók érkezési sorrendben kerülnek be a galériába.)

4. A közönség lájkol a szavazási időszak végéig.

5. Az adott szavazási időszakban az 5 legtöbb lájkot kapott fotó közül a Hammergirl stáb választja ki az adott hónap nyertesét.

6. A nyertes részt vesz egy profi fotózáson. Itt elkészül a Hammergirl „pinup” fotó, amely 1 oldalas méretben megjelenik a Hammerworld magazin következő számában.

7. A fotózáson több sorozat is készül majd a Hammerworld magazin We Rock! Rovatához, melyek print és online felületen is megjelennek majd."Alapgondolatunk az volt, hogy egy rockerlány is ugyanannyira nő, mint bárki más, aki nem a rockzenét szereti. Ugyanakkor ez nem egy 'Ki tud többet a heavy metalról' vetélkedő. Itt egyáltalán nem lényeges, hogy valaki álmából felriasztva fújja az összes Slayer vagy Lamb Of God album címét, a tagok névsorát. Az sem feltétel, hogy olyan fotót küldjön be, amelyen talpig bőrben-szegecsben látható. Ez a vetélkedő az esztétikumról, magáról a NŐ-ről szól.

A Hammergirl célja, hogy olyan lányokat mutasson be, akik köztünk járnak, ott vannak a koncerteken, a mi ismerőseink, de eltűnnek a tömegben, holott csinosak, szépek, érdemes rájuk odafigyelni. A szépség egy nagyon szubjektív dolog, de létezik és mindnyájunk számára fontos.

Várjuk a friss fotókat!"

 

Hozzászólások

[011554]
hanaura
Az első három lány még elég rockosan is néz ki. A másik kettő is szép de ha teljesen más környezetben , szubkultúrában lennének bemutatva az is ugyanolyan odavaló lenne.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
ARTILLERY - Melodikus thrash a dán mesterektől, itt az X című új album
2021. május 7. (péntek) 06:35

X címmel megjelent és végig is hallgatható a dán thrasher Artillery új stúdióalbuma. Az új anyagot a koppenhágai Medley stúdióban vették fel Søren Andersen producerrel, a 2019 őszén elhunyt alapító gitáros, Morten Stützer helyére Kræn Meier állt be, aki a dalszerzésből is kivette a részét. Michael Stützer gitáros (Morten tesója): "A jellegzetes Artillery-védjegyeket meg akartuk tartani, a riffeket és a fogós témákat, kombinálni az agressziót és a dallamokat. Mindig is a melodikus thrash metalt kevertük a 70-es és a 80-as évek súlyos hangzásaival, ezúttal pedig új elemek is vannak néhány nótában. Nem kell különösebben erőlködnünk, amikor megírunk egy új lemezt, mert szeretjük, amit csinálunk."   www.facebook.com/ARTILLERY.DK   ARTILLERY - X (a 2021-es album) 01. The Devils Symphony 02. In Thrash We Trust 03. Turn Up The Rage 04. Silver Cross 05. In Your Mind 06. The Ghost Of Me...

FATAL ERROR - Dupla lemezük született, új dal és videoklip: Veled más a helyzet
FATAL ERROR - Dupla lemezük született, új dal és videoklip: Veled más a helyzet

Művirágok karneválja címmel júniusban jelenik meg a Fatal Error negyedik nagylemeze, pontosabban az első fele, ugyanis egy dupla lemezanyaguk készült el. Friss előzetesként a klippel...

HAVARIA HONKAKKA - Új dal és videó Hajdú-Biharból: Idealizálj
HAVARIA HONKAKKA - Új dal és videó Hajdú-Biharból: Idealizálj

Idealizálj címmel tette közzé videóval kísért legújabb dalát a Havaria Honkakka zenekar. "Zenekarunk 2009-ben alakult Hajdú-Bihar megyében, azon belül Berettyóújfaluban, ami...

LANTLÔS - Hét év után új album érkezik, klippel az első dal: Lake Fantasy
LANTLÔS - Hét év után új album érkezik, klippel az első dal: Lake Fantasy

Wildhund címmel július 30-án jelenik meg a Lantlős post rock/metal vonalas német Lantlős ötödik albuma, a 2014-es Melting Sun lemez utódja, első előzetesként pedig a videoklippel...

LEPONEXX - Új lemezelőzetes dal és klip a köröstarcsai csapattól: Nem adom
LEPONEXX - Új lemezelőzetes dal és klip a köröstarcsai csapattól: Nem adom

Nagylemezre gyúr a köröstarcsai Leponexx zenekar, friss előzetesük a Nem adom című tétel "Mi vagyunk a Leponexx zenekar Köröstarcsáról. A zenénk leginkább amolyan dallamos groove...

GODGIVEN - Júniusban jön a budapesti banda új albuma, friss dal: Gerontocrap
GODGIVEN - Júniusban jön a budapesti banda új albuma, friss dal: Gerontocrap

2018 végén azt mondta a budapesti Godgiven, hogy a tervezettnél lassabban haladnak az új lemezzel, most azonban már a kanyarban van az új anyag, június 11-én megérkezik a Not That Godly...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS