HAMMERGIRL - Lezárult az első szavazás, itt a Top 5

Máris lehet küldeni a fotókat a második fordulóhoz

2013. január 27. (vasárnap) 09:27

Lezárult a Hammergirl projekt első fordulós szavazása, itt az öt csaj, akik a legtöbb szavazatot kapták a Facebook oldalon.  - www.facebook.com/hammergirlhungary


"Január elején indult útjára a Hammerworld magazin friss sorozata, melyben minden hónapban megválasztjuk a Hónap Hammercsaját! Rendkívüli érdeklődés kísérte a vetélkedőt az első pillanattól. Rengeteg lájk és komment is érkezett, mindenkinek volt véleménye, amit nem félt kinyilvánítani!

Most az első forduló szavazási időszaka lezárult! A márciusi Hammerworld magazinból derül majd ki, hogy a Hammergirl Top 5-ból kit is választ ki a Hammergirl stáb a Hónap Hammercsajának!

Gratulálunk nekik és az összes résztvevőnek is!

Köszönjük a legbátrabb csajoknak, hogy az első fordulóra jelentkeztek, beküldték a fotójukat!


Egyúttal megkezdődik a második forduló nevezési periódusa. Várjuk a résztvevők jelentkezését! Fontos tudnivaló, hogy minden eddigi induló is újra nevezhet egy fotóval (ez lehet új kép, de a régi is, újra beküldve).

Továbbra is a hammergirl@hammerworld.hu e-mail címre várjuk a nevezéseket, melyeket már az áprilisi albumunkba töltünk majd fel. Természetesen ezt követően is lehet nevezni, de minél előbb érkezik egy nevezés, annál hosszabb ideig szerepel az albumban és így a szavazatgyűjtésre is több a lehetőség!

 Íme, a TOP 5:


1. Lissza - 1313 szavazat

2. Karai Anna - 1257 szavazat

3. Koroknay Judith - 1177 szavazat

4. Kalmár Anna - 774 szavazat

5. Bambi - 647 szavazat

 HAMMERGIRL
Keressük a Hónap Hammercsaját!


Ha elmúltál 18 éves, küldj el nekünk egy egész alakos fotót magadról, amelyet feltöltünk és megosztunk a Hammergirl Facebook oldalon!

Ha az adott időszakban te kapod a legtöbb like-ot, akkor te leszel a hónap „Hammercsaja”!

Minden olyan hónapban, amikor a Hammeworld magazin megjelenik (évente tízszer), új nyertest hirdetünk!


Mit nyersz a rajongó tekinteteken, a hirtelen jött népszerűségen és a dicsőségen kívül? Részt veszel egy profi fotózáson, a legjobb fotó pedig megjelenik a következő havi Hammerworld magazinban egész oldalas formátumban!

Részvételi szabályok:
1. Légy 18 évesnél idősebb!
2. Légy magyarországi lakos!
3. Csak téged ábrázoló fotót tölthetsz fel! (A szerkesztőség fenntartja a jogot a fotók ellenőrzésére, visszaélés esetén a fotók törlésére, a játékos kizárására)
4. Havi nyertesünk egy év múlva pályázhat újra.
5. Ha nem nyertél, se szomorodj el, mert a következő hónapban egy új fotóval megint érvényes pályázatot küldhetsz be!
6. Ha nyersz, akkor 6/1. vállalod a fotózáson való részvételt 6/2. hozzájárulsz az elkészült fotók megjelentetéséhez! Ha bármilyen okból mégsem vállalod a fotózást, akkor a második legtöbb like-ot összegyűjtő résztvevő lép a helyedre!

A játék menete:

1. Küldj magadról egy egész alakos fotót a hammergirl@hammerworld.hu e-mail címre

2. Az e-mailben írd meg:
- a neved, amit kitehetünk a fotó mellé
- a teljes neved, címed, e-mail címed, telefonszámod és születési dátumod
- írd meg kedvenc idézetedet, mottódat/jelmondatodat, stb.
- írd meg 3-4 kedvenc zenekarod nevét, hogy a rajongók is tudják, hogy milyen zenéket szeretsz

3. A fotódat megosztjuk a Hammergirl Facebook oldalon, ahol a közönség szavaz. (A fotók érkezési sorrendben kerülnek be a galériába.)

4. A közönség lájkol a szavazási időszak végéig.

5. Az adott szavazási időszakban az 5 legtöbb lájkot kapott fotó közül a Hammergirl stáb választja ki az adott hónap nyertesét.

6. A nyertes részt vesz egy profi fotózáson. Itt elkészül a Hammergirl „pinup” fotó, amely 1 oldalas méretben megjelenik a Hammerworld magazin következő számában.

7. A fotózáson több sorozat is készül majd a Hammerworld magazin We Rock! Rovatához, melyek print és online felületen is megjelennek majd."Alapgondolatunk az volt, hogy egy rockerlány is ugyanannyira nő, mint bárki más, aki nem a rockzenét szereti. Ugyanakkor ez nem egy 'Ki tud többet a heavy metalról' vetélkedő. Itt egyáltalán nem lényeges, hogy valaki álmából felriasztva fújja az összes Slayer vagy Lamb Of God album címét, a tagok névsorát. Az sem feltétel, hogy olyan fotót küldjön be, amelyen talpig bőrben-szegecsben látható. Ez a vetélkedő az esztétikumról, magáról a NŐ-ről szól.

A Hammergirl célja, hogy olyan lányokat mutasson be, akik köztünk járnak, ott vannak a koncerteken, a mi ismerőseink, de eltűnnek a tömegben, holott csinosak, szépek, érdemes rájuk odafigyelni. A szépség egy nagyon szubjektív dolog, de létezik és mindnyájunk számára fontos.

Várjuk a friss fotókat!"

 

Hozzászólások

[011554]
hanaura
Az első három lány még elég rockosan is néz ki. A másik kettő is szép de ha teljesen más környezetben , szubkultúrában lennének bemutatva az is ugyanolyan odavaló lenne.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
MAJESTICA - Új klip és új karácsonyi lemez a Sabaton gitáros szimfo-power csapatától
2020. december 5. (szombat) 11:23

A Christmas Carol címmel karácsonyi power metal albummal jelentkezett a Sabaton gitárosaként is ismert Tommy Johansson szimfonikus power metal bandája. A Majestica nevet viselő banda valójában  Tommy korábbi, ReinXeed nevű csapatának folytatásaként is felfogható, a debütáló lemezük pedig tavaly jött ki Above The Sky címmel, és nagy sikert aratott. A Twilight Force, Rhapsody, Alan Silvestri, Danny Elfman és John Williams hatásokból táplálkozó Majestica különleges karácsonyi albumának The Joy Of Christmas dalához egy klip is született. Chris David basszer: "Ez egy szimfonikus power metal stílusban fogant karácsonyi musical album, szóval van itt száncsengő, harang, vannak ismerős karácsonyi dallamok és persze a Majestic Kórus sem hiányzik. Ugyanakkor ez egy igazi Majestica lemez, és ezt is hallani rajta!"   www.facebook.com/Majesticametal   Míg az Above The Sky albumon Uli Kusch dobolt...

UNRULY CHILD - Dallamrock albumpremier, végighallgatható az Our Glass House lemez
UNRULY CHILD - Dallamrock albumpremier, végighallgatható az Our Glass House lemez

Our Glass House címmel megjelent és végig is hallgatható a melodikus rock színtéren kult-favoritnak számító Unruly Child új stúdióalbuma, a tavalyi Big Blue World lemez utódja. Az...

LEPROUS - Új dal és videoklip a norvégoktól: Castaway Angels
LEPROUS - Új dal és videoklip a norvégoktól: Castaway Angels

Castaway Angels címmel egy klipel kísért vadonatúj dallal jelentkezett a norvég Leprous. Az új nótát az Ocean Sound Recordings-ban rögzítették, a keverés Adam Noble (Placebo, Biffy...

WITHERFALL - Dalpremier a prog-power brigád márciusi lemezéről: Another Face
WITHERFALL - Dalpremier a prog-power brigád márciusi lemezéről: Another Face

Curse Of Autumn címmel 2021. március 5-én jön majd ki a progos power metalt komor dallamokkal, izgalmasan játszó amerikai Witherfall harmadik albuma, a 2018-as A Prelude To Sorrow lemez...

TRIBULATION - 16 év után távozott a csapatból Jonathan Hultén gitáros
TRIBULATION - 16 év után távozott a csapatból Jonathan Hultén gitáros

Where The Gloom Becomes Sound címmel január 29-én jön ki a death metalt darkos, progos hatásokkal játszó svéd Tribulation ötödik albuma, a 2018-as Down Below lemez utódjáról pedig a...

EVANESCENCE - Március végén érkezik az új album, dalpremier: Yeah Right
EVANESCENCE - Március végén érkezik az új album, dalpremier: Yeah Right

Még tavaly novemberben mutattuk be az Amy Lee énekesnő vezette Evanescence-től egy klasszikus Fleetwood Mac dal, a The Chain átdolgozását,  áprilisban pedig az ötödik stúdióalbum...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS