SODOM - Lemezcím, megjelenési időpont és a thrash szabadsága

Angelripper teuton thrash turnéról álmodik

2013. január 23. (szerda) 09:13

A teuton thrasher Sodom új stúdióalbuma április 26-án jelenik meg és most már a lemezcímet is tudni lehet: Epitome Of Torture.


"Az új albumon épp olyan brutális a Waldemar Sorychta biztosította hangzás, mint amilyen változatos maga az anyag. Az Epitome Of Torture egy olyasfajta mestermű, amely felvonultatja a thrash metal teljes történelmét, nyers hangszereléssel, dallamos szólókkal és dühödt vokális támadásokkal."


A Sodom főnöke, Tom Angelripper büszke, hogy sosem figyeltek arra, hogy a színtér más csapatai épp milyen anyagokat készítenek:

"A Sodom egy szabad csapat, és maga a thrash zene is ezt a szabadságot jelképezi: légy szabad, tedd azt, amit csak akarsz. A Sodom sosem leste a többi bandát, azt, hogy a színtéren épp mi folyik. Mindig is azt csináltuk, amit akartunk. Számomra ez a leglényegesebb, a szabadság.

Mindig látok black metal bandákat, akik Sodom pólókat hordanak. Nem is olyan régen találkoztam Abbath-tal az Immortalból, aki szintén nagy Sodom rajongó, és azt mondta, hogy amikor a Sodom felbukkant, az valami egészen újat jelentett, akárcsak az első Venom lemez. A Welcome To Hell óriási ösztönzést adott a metal színtérnek. Olyasmit akartunk mi is, csak gyorsabban, még keményebben.

Amikor az első demónk megjelent, az tényleg különlegesség volt, akárcsak az első Sodom album. A zene nem volt csúcsminőségű, mégis sokaknak bejött. Amikor a fesztiválokon elbeszélgetek a zenészekkel, mindig elmondják, hogy a Sodom milyen hatással volt rájuk kezdetben, akárcsak a Hellhammer. De sosem akartam stílust váltani, black metalos dolgokat nyomni. Büszke vagyok arra, hogy hatással voltunk a black metal bandákra is."


Május végén a geiselwindi Beastivalon egy színpadon lesz látható a német thrash vonal négy vezető bandája, a "Nagy Teuton Négyes", azaz a Kreator, a Sodom, a Destruction és a Tankard, de továbbra is szó van egy Kreator, Sodom, Destruction turnéról is, bár Angelripper ezzel kapcsolatban elég óvatos.

"Az ámaim között szerepel egy nagy közös turné, de az időzítés jelenti a fő problémát. Amikor stúdióban vagyunk, a Kreator épp akkor turnézik... A másik probléma az üzleti oldal... De ez remélhetőleg változni fog. Amikor összefutok Millével vagy Schmierrel, mindig ez a turné a téma. Én is arról álmodozom, hogy ez a három német banda együtt ül egy turnébuszon. Remélem, hogy össze tudjuk majd hozni..."


A Destruction főnöke, Schmier így fogalmazott korábban a tervezett turnéról:

"Mi készen állunk rá, akár már holnap nekivágnánk. A Kreator egy csomó bulit akar, a Sodom viszont csak néhányat. Erre kell megtalálnunk a megoldást, ami nem könnyű. A Kreatornek és a Sodomnak kell egyezségre jutnia ebben a kérdésben. Ahogy mondtam, mi készen állunk. Akkor is, ha 200 koncert lesz, meg akkor is, ha csak 20. Ez is megoldható, meg az is."


 

Hozzászólások

[011526]
war
A német thrash vonal egyik legjobb bandája a Sodom. Mint zeneileg, mint hozzáállást tekintve. A legutóbbi albumuk zseniális volt, remélhetőleg ugyanolyan szinten lesz az idei is.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
HÉTKÖZNAPI CSALÓDÁSOK - "Sírva vigadunk József Attilával...", új klip született: Dúdoló
2020. november 30. (hétfő) 07:36

Csókol Attila címmel jelent meg a hónap elején a Hétköznapi Csalódások új albuma - József Attila versek megzenésítésével. A friss klipjük a Dúdoló dalhoz született meg. "Itt az első klip az új lemezhez! Sírva vigadunk József Attilával és minden olyan emberrel, aki a társadalom perifériájára szorult és esélye sincs onnan feljebb kapaszkodni. Nézd és dúdold velünk a Dúdolót, a nyomorgók dalát!" Az idén éppen 30 éves punk rockerek a 2006-os Én, József Attila itt vagyok folytatásaképp újból egy teljes albumot szenteltek József Attila versek megzenésítésének. A friss anyagon több vendég is hallgató, énekel Kálmán Kata (Perfect Symmetry) és Tamás Éva (Tamás Éva Játéktára), brácsán játszik Martos G. Csongor (Hangerdő Társulat, Boja), nagybőgőn Kerekes Kornél (Kacaj, Boja), illetve hegedűn Katona Bálint (Kacaj, Four Keys).   www.facebook.com/hetkoznapicsalodasok "József Attila...

CADAVER - Újdonság a Megadeth dobosával feltámadt norvég death brigádtól
CADAVER - Újdonság a Megadeth dobosával feltámadt norvég death brigádtól

Új szöveges videóval jelentkezett az 1988-ban alakult norvég death metal brigád Cadaver. Az alapító/gitáros Neddo (Anders Odden) mellé még 2014-ben sorakozott fel Dirk Verbeuren dobos...

HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is
HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is

Megjelent és végig is hallgatható a Hatebreed nyolcadik nagylemeze, a Weight Of The False Self. Eredetileg májusban jött volna ki az új lemez, amit Chris Zeuss Harris producerrel (Rob...

SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom
SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom

Phil Anselmo blackes, extrém metalos projektje, a Scour tegnap adta ki a három részből álló EP-sorozatának harmadik darabját, a Blacket. A 6 tételes EP-t végig is hallgathatod, a Doom...

VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction
VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction

Már dolgozik a 2018-as The Wake album folytatásának dalain a kanadai Voivod, a mai napon viszont egy koncertlemezzel jelentkeztek. A Lost Machine - Live című anyagot máris...

VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones
VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones

Rewind, Replay, Rebound: Live In Deutschland címmel egy koncertanyaggal jelentkezett a Volbeat, nézd meg a legfrissebb élő videójukat, a Sorry Sack Of Bones felvételét - Stuttgartból....

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS