HAMMERGIRL - Már lehet szavazni az első Hammercsajokra!

Irány a Facebook oldal!

2013. január 3. (csütörtök) 15:45

Ahogy két napja már jeleztük, de a december-januári számunkban is olvashattál róla, az idei év első új Hammeres projektje, a HammerGirl már elindult, a hozzá tartozó Facebook oldallal együtt. És most már az első fotókat is meg tudjuk mutatni! :-) Lehet szavazni!


A Hammergirl a mi szépségversenyünk, ahol a legdögösebb, legszebb rocker lányok jelentkezését várjuk, hogy nekünk is legyenek bálványaink, nők, akiket csodálhatunk! Egy-egy egész alakos fotót várunk a hammergirl@hammerworld.hu e-mail címre! (Kérjük, előtte olvasd el a részvételi szabályokat a Hammergirl Facebook oldalon!)

www.facebook.com/hammergirlhungary

 


Név: Lissa Moonstone
Kedvenc idézet: "Miért legyek a Mennyben második, ha lehetek a Pokolban első?"
Kedvenc zenekarok: Mötley Crüe, Crashdiet, Private Line

Név: Bambi
Kedvenc idézet: "Álmomban két macska voltam és játszottam egymással."
Kedvenc zenekarok: Deftones, Fear Factory, Slayer

Név: Berkes Henrietta
Kedvenc idézet: "Never gonna give in - never gonna give up no You can't take me I'm free" /Bryan Adams-You can't take me/
Kedvenc zenekarok: Metallica, Akela, Black Sabbath

Név: Luca
Kedvenc idézet: Semmi nincs véletlenül,minden okkal történik!
Kedvenc zenekarok: Megadeth, Death, Behemoth

Név: Becca
Kedvenc idézet: "Legyél az a Nő, akinek ha a lába megérinti minden reggel a talajt az ördög azt mondja: Ohhh a francba.. felébredt!"
Kedvenc zenekarok: Depresszió, Korn, Guns N'Roses

Név: Betti
Kedvenc idézet: "If we win, you must take your sorry ass back to hell."
Kedvenc zenekarok: Watch My Dying, System Of A Down, Machine Head

Név: Koroknay Judith
Kedvenc idézet: "Gyémántot csak a gyémánt vágja, erős legyél, ki az ütést is állja..."
Kedvenc zenekarok: Ossian, HIM, Children Of Bodom

Név: Hédy Ána
Kedvenc idézet: "Az emberek túl korlátoltak ahhoz, hogy valóban szabadok lehessenek! Saját magukat kötik gúzsba, önmaguk emelnek falakat maguk köré, kiközösítik azokat, akik megpróbálnak kitörni, levetni ezeket a láncokat." /Jim Morrison/
Kedvenc zenekarok: 30Y, Nirvana, Deep Purple, Cante Diem
Hozzászólások

[011419]
raul75
Szerintem ezzel a kezdeményezéssel az ég világon semmi baj nincs. Tele az újság rondánál rondább szakállas fickókkal, jól esik dögös csajokat is nézegetni.Csak azt sajnálom, hogy én nem szavazhatok, mivel nincs Facebook-om...Gondolom ezzel vagyunk így egy páran, nem lehetne a szavazást valahogy másképp is megoldani?Mondjuk itt a honlapon esetleg? Amúgy hajrá Becca:))) / Bár a zenei ízlésed nem tetszik)
[011417]
NOLA
Nem értem, minek ezen ennyit csámcsogni...
Engem egyáltalán nem zavar az a két oldal, meg ez a szavazós dolog.
Legalább látunk jó csajokat is a sok szoros fickó kozott :-)
[011415]
Nagaarum
Mady elég jól összefoglalta...
[011413]
mady
Havi 2 oldal,évi 10 szám.Máris minimum 10 zenekaros interjúval kevesebb.Esetleg bővülne az oldalszám?Szerintem már eddig is elég gyenge volt a kép szöveg arány.A Lunar Aurora zenekar első nagylemeze 1996-os keltezésű 9 van nekik összesen.Ez csak egyetlen ok hogy még több zene és ne egyéb szerintem Hammer-idegen dolog töltse ki a lapot.Javasolnék esetleg keresztrejtvény.Az újítás reményében.
[011409]
Bucketheadfan
nevetséges pár ember....nema rockról szól...hanem miről? Justin Bieberől írnak vagy Fluor Tomi csodás zenéjéről? nem! Akkor hol itt a média szenny? Attól mert van olyan hogy hammergirl nem jelenti azt hogy lesüllyedne a honlap-szerkesztőség-magazin.Ennyi pénzért egy nagyon jó magazint kapunk mellé lemezzel ami nem is szokott rossz lenni,a kritikáknak köszönhetően megismertem egy csomó jó bandát (pl Lunar Aurorát)olvashatok egy két legendás lemez készítéséről stb akinek nem tetszik ne olvassa és ne itt ócsárolja a szerkesztőket, akik vért izzadnak ezekben a nehéz időkben.A zenekaros témában meg annyit, ha érdekes és jó a zenekar akkor ígyis úgyis valahogy elér egy minimális ismertséget......
[011407]
Dyana
De tudnak mélyebbre süllyedni,mégpedig azzal,hogy a média befolyásolja őket!ez már bizony nem a rockról szól!Meghirdetik a versenyt és menet közben szabályt módosítanak.Egy olyan nőt bundáztak meg "hammergirlnek"aki a tv2ön nyervogott valami szar műsorban!Gyerekek ez már nem metál ez már puncs!:)
[011391]
Reptile
Sziasztok!

A szerintem nincs semmi gond ezzel az ötlettel.
Az a 2 oldal még nem fog az újság rovására menni és ha szép lányokat is láthatunk az csak jó.
De ha megengeditek, hogy javasoljak valamit akkor az az lenne, hogy esetleg a szavazók is kaphatnának valamit.
Lehetne esetleg sorsolni közülük.
Én az újsággal elégedett vagyok, arról nem beszélve, hogy ilyen árban nem sok más lap van amihez CD melléklet, előfizetőknek 2 is jár.
Vannak különböző nyereményjátékok is...stb.
Bár azokhoz esetleg lehetne csinálni egy postot a nyertesekkel.
A novemberiben is volt az As I Lay Dying játék, de nem tudtuk meg, hogy ki nyert.
[011387]
farkaslaci
Én örülök, ha jó csajokat lehet látni, emiatt biztos nem mondok le a több mint 20 éve olvasott kedvenc lapomról. Bulvárlappá úgysem fog válni, kár itt kelteni a hangulatot.
[011386]
Halaszpetra
Johnny, még mindíg nem teljesen értitek,hogy nem a honlapos megjelenésről fejtettem ki a véleményemet. A nyomtatott újsàgról van szó, nem az internet itt az érdekes. Amúgy igen, tényleg jó lenne valami szamàrvezető a bandàknak,hogy mit kell tenniük a megjelenés érdekében!
[011383]
JohnnyMnemonic
mindamellett tényleg nem lenne rossz egy olyan poszt/cikksorozoat, ami arról szól, hogy mégis ezt hogyan kellene. Érdekes lenne olvasni, esetleg látni milyenek voltak anno mostani "menő" bandák első promo anyagai. meríthetne belőle a fiatalság :)
[011382]
JohnnyMnemonic
"a bandàknak nem sok fogalma van az újsàgíràsról, vajon honnan tudnàk ők, hogy mit kellene magukról, és hova küldeni,ha ezt az infót nem kapjàk meg sehonnan?"
hát Kedves Petra, azért én megnézném annak a zenekarnak a dalszövegeit, amelyiknek a frontembere vagy a szövegírója nem tud összedobni egy pár mondatos levelet magukról és kinézni az impresszumból a HW mail címét...
[011381]
Detomasso
...aki meg nem akarja megvenni ezek után az újságot, az itt se maradjon trollnak!
[011380]
Detomasso
Hi Mindenki! Tévedtek! Nem sok ilyen -sok és tartalmas-:-) hozzászólást eredményező téma volt eddig a HW honlapon! Sokakat izgat, kit így, kit úgy… de december 15-e óta megy a HG_FB profil és van 588 valaki, aki bírja azóta! HW elérte, hogy beszéljenek erről is az emberek, ezt kell látni! Tessék, még én is beírok, hehe. A csajokról annyit: itt aztán hús-vér valós valakiket láthatsz, nem szétretusált, photoshop-pal eltorzult testeket! (vagy??)
[011379]
Halaszpetra
Én az újsàgról beszéltem,nem honlapokról meg webzinekről. Újsàgolvasó ismerőseimet nem az internet érdekli, ha az érdekelné a vàsàrlókat,akkor màr rég nem venné senki az újsàgot. Egy újsàgírónak pedig magànak kell utàna menni a híreknek,vagyis az írnivalónak, a bandàknak nem sok fogalma van az újsàgíràsról, vajon honnan tudnàk ők, hogy mit kellene magukról, és hova küldeni,ha ezt az infót nem kapjàk meg sehonnan? Szépen nézne ki az esti hírek ha minden újsàgíró otthon ülne és arra vàrna,hogy majd valaki megmondja neki miről írjon,vagy arról éppen mit. Igenis segíteni kellene a zenekarokat ebben,mert nem hiszem,hogy sok fogalmuk van erről. Higyétek el,a nyomtatott újsàg hatalma még mindíg sokkal nagyobb az olvasók körében mint az interneté.
[011378]
duedhel
Kedves Tzar!
Elküldtem újra a levelet. Sajnos a tavalyiak közt már nem találhattad, mert 2011 végén írtam még. Sebaj.
Válaszod várom emailben, és előre is köszönöm.
[011377]
tzar
Szia! Mivel a mailcímem egyben a hiv. kontakt a magazinhoz, napi több száz mailem van. Igyekeztem átnézni az idén érkezett maileket, de egyet sem találtam tőled. Melyik hónapban jött?
[011376]
duedhel
Kedves Tzar!
Hogy melyik hazai webzine ad több hírt fiatal (noname) zenekarokról, sztem legfeljebb statisztika útján lenne kimutatható, ám mivel ilyenek nem állnak rendelkezésünkre, azt hiszem, marad a vélemények szubjektivitása. Tehát nem kell egyetérteni ez ügyben sem, mindenesetre jómagam a tietekkel együtt 5-6 webzine-t és 2-3 zenei blogot szoktam rendszeresen olvasni, és a tapasztalatom ez. De persze lehet, hogy nem ugyanazokat az oldalakat olvassuk.

Amúgy én először egy szép hosszú, gépelt levelet küldtem a Hammernek, benne egy CDvel, fotóval és biográfiával, ahogy azt kell, de sajnos nem jelent meg rólunk semmi ezt követően. Legközelebb - mivel nem láttam sok esélyét - már csak egy emailt írtam, melyhez bandafotót és logót csatoltam, valamint egy komplett hírt arról, hogy megjelent az első anyagunk. Erre a levélre rá tudsz keresni - gyanítom -, ha tényleg érdekel, mivel az itt használt nick nevem az emailcím is, amiről írtam.
Na de a saját bandám dolgait, ha nem baj, nem a hammer lányokról szóló topicban szeretném megvitatni. :) Nem is emiatt írtam az előző hozzászólásomat, csak (kivételesen) meg akartam védeni a Hammer Worldöt egy olyan véleménytől, melyet sokáig osztottam én is, de logikusan végiggondolva rájöttem, hogy badarság.

Ha időd úgy engedi, légy szíves tényleg írd meg, hogy milyen tanácsokat adnál egy fiatal, kezdő zenekarnak. Biztos vagyok benne, hogy sokakat érdekelne.

Na de elég a szóáradatból, megyek, megnézem, milyen csajokra lehet szavazni. Javaslom mindenkinek, hogy bosszankodás helyett tegye ugyanezt! :)
[011375]
tzar
duedhel: nem hinném, hogy lenne olyan hazai webzine, ahol több magyar banda mutatkozik be, ad hírt magáról, mint a hw.hu. A válogatás szempontja:
1. melyik csapat képes hírt küldeni magáról.
2. melyik csapat hírével találkozom, amikor csak úgy olvasgatok a neten.

Egy hosszabb posztot megérdemelne, és ha lesz időm, meg is csinálom, hogy milyen formában kéne hírt adniuk magukról a bandáknak.
Az ugyanis igénytelenség, hogy átküldenek vagy mailben, vagy a facebookon egy linket, ahonnan letölthető valami zene, vagy megnézhető egy klip. Semmi infó, semmi szöveg arról, hogy az adott zenekar miért tartja fontosnak, amit készített. Manapság ennyi már nem elég. Nem kell egy bandának PR-gépezetté alakulni, de 4-5, 8-10 mondatban ma már el kell tudni mondani, hogy mit érdemes tudni az adott felvételről, klipről. Ha nem képes egy csapat felkelteni maga iránt az érdeklődést, hiába a link, a klip, a meghallgatható zene, ebben a dömpingben nem fognak odakattintani az emberek.

Nem tudom, mi a bandád neve, de érdekelne, és az is, hogy tőled vajon kaptunk-e ilyesmit, és ha igen, akkor szerepelt-e a küldött infó a lapon.
[011374]
JohnnyMnemonic
most tényleg zavarnak bennetek a csajok????

a feltörekvő zenekarokról meg annyit, hogy a lehetőség mindenki előtt nyitott, de ha nem ÉRDEKES az adott zenekar, tényleg senkit nem fog érdekelni...
[011373]
duedhel
Na igen, azt hiszem Tzar ezzel a rövid, ámde frappáns mondattal minden létező szemszögből megvilágította ezt (és majdnem minden egyéb, ezelőtt és ezután felmerülő) kérdést. És egyben le is zárta a vitát, hiszen ezzel az érvvel (sajnos) nem is nagyon lehet vitatkozni.

Kedves Petra! A magyar, feltörni vágyó zenekarok számára nem az a legnagyobb probléma, hogy nem kapnak kellő hírverést a Hammerben, hiszen számos olyan (magyar és külföldi) honlap van még, ahol ha egy banda hírt vagy kritikát akar megjelentetni, íratni, akkor a szerkesztők készséggel állnak elébe a dolgoknak.
(Amúgy az utóbbi hetekben meglepődve vettem észre, hogy ezen a honlapon is szinte mindig van valami kevésbé vagy egyáltalán nem ismert magyar bandával kapcsolatos hír. Én ennyivel itt már megelégszem. Mondjuk hogy a szerkesztők mi alapján válogatnak, rejtély számomra, de ez legyen az ő dolguk.)

Most talán nem mennék bele itt mindenféle szempontból a problémák taglalásába - már egyszer-kétszer megtettem úgyis. Csak annyit mondanék, hogy nem a sajtó hibája az, hogy az emberek mennyire igényesek vagy igénytelenek. Hogy miért nem vesz senki lemezt? Miért nem jár koncertre? Mert nem érzi ennek fontosságát. Röviden és tömören ennyi.
Csak hogy egyetlen személyes példával éljek: a jelenlegi zenekarommal immáron két éve aktívan zenélünk. Mindig, ha történik valami a bandával kapcsolatban, írok a különböző webzine-eknek, akik le is hozzák a híreket, kritikákat írnak az anyagainkról stb. (Van olyan oldal, ahol a legutóbbi EP-nkről megjelent kritika máig az egyik legtöbbet olvasott cikk.) Ha félévente egyszer csinálunk egy koncertet a városban, ahol élünk, 100-150 ember is lejön a bulinkra, és nem, nem a haverokból és rokonokból tevődik össze ez a szám. DE: még soha, senki nem vett tőlünk egyetlen CD-t sem, egyik koncertünkön sem. Sőt, általában még a saját haverjaink is elvárják, hogy ingyen megajándékozzuk őket egy-egy darabbal. Pedig abból az összegből, amit elkérnénk, még a CD és a borító ára sem igazán jön ki. Nem mintha bárkinek a pénzére is szükségünk lenne, de ez az egy példa is - azt hiszem - rendkívül jól jellemzi az átlag rockerek gondolkodását.

Na de írhatnék bőven - mint mondtam - az elmúlt tíz év tapasztalataiból...mégsem teszem. Mint írtam, Tzar válasza túlságosan is kimerítő és tiszta volt.

Away: azért én kíváncsi lennék azokra a receptekre és életmódtanácsokra! :)
[011372]
tzar
Kedves Petra! A hammerworld.hu oldalon megjelenő cikkeknél a kattintás alapján elég pontosan látjuk, hogy melyik magyar (vagy nem magyar) zenekarra mennyire kíváncsiak az emberek.
[011371]
Halaszpetra
Igen, erről beszélgettünk épp a haverokkal a minap! Egymillió zenekar van akiről lehetne írni, cikkeket, interjúkat, bármit! Mert ha ugye arról a szokásos 3 Magyar zenekarról minden hónapban lehet írni valamit, akkor több százról többet lehetne! A magyar rocker közönség aki olvassa az újságot, semmit nem tud az újonnan megjelenő zenekarokról, azok zenéjéről, lemezeiről, mert csak az ezer éves zenekarokról van cikk mindig. Aztán meg mindenki csodálkozik, hogy nem megyünk koncertre, meg nem veszünk lemezt. Persze, hogy nem, ha nem is ismerjük a zenekarokat! Nem lehet megélni ugyanabból a 3 vagy 4 zenekarból évtizedekig! Jó lenne már kicsit felébredni! Reklám kell a feltörekvő Magyar nemzedéknek, különben ebben az országban megszűnik az élő rockzene! Legalább azokat lehetne nyomni, akinek megjelentetitek a lemezét, de amint megvan a lemez, eltűnnek a bandák a láthatárról!
[011370]
horvathfefe
Remélem látjátok,hogy az olvasók nem igénylik az ilyen újításokat a lapban. Ezen az oldalon megfér,de a lapba rakjatok minél több riportot. Voltak már a lapban furcsa dolgok. Lásd:Prodigy. Inkább hozzatok vissza valami régi érdekes rovatot. Akik a hagyományosabb metal zenéket szeretik,azok valóban nem sokat kaptak ettől a 250-es számtól. A Metallica Hungarica nélkül ez a szám lapos.
[011369]
away
Yetinek: na, ez a kedvenc ellenérvem, a 116-ból csak 2 oldal... :)
Murphy egyik alaptétele jut eszembe: ha egy kancsó szenyvízbe öntesz egy deci tiszta vizet, a végeredmény: szennyvíz. Ha egy kancsó tiszta vízbe öntesz egy deci szennyvizet, a végeredmény: szintén szennyvíz.
Tehát nem az arányokkal van a gond, hanem azzal, hogy a változásokra amúgy is érzékeny rockertársadalom úgy érzi, ez a téma egyszerűen nem ide való. Ilyen alapon lehetne (szigorúan csak 1-2 oldalon), metálos ételreceptek, napozási tanácsok nyárra rockereknek, életmód-tanácsok metálosoknak, öltözködjünk metálosan: hogyan illik metal-koncerten megjelenni, stb... Nem genyózásból írom, de remélem lehet érteni, hogy mit akarok mondani. Csak egy vélemény...
[011368]
colorado75
Hi! Engem nem zavarnak a csajok,pl. egy Maria Brink akt kimondottan jöhetne,persze élöben :)!
[011367]
Andragir
Engem sem érdekel a szavazósdi, ellenben az elég kiborító, hogy előfizetőként a novemberi lapszámot hosszas reklamálások után december elején kaptam meg, a decemberi viszont a mai napig sehol sincs, a dec.28.-án ígért újrapostázás ellenére sem. Most már tele a t..m az új szállítópartnerrel!!!
[011366]
HartmannKristof
116 + 32 oldalból, 2 oldal egy kicsit más, mint a szokásos interjúk, kritikák, poszterek, koncertbeszámolók, stb. ettől még nem lett a Hammer Story magazin ;)
[011365]
vivaemptiness
en ugyan csak 2003/2004 ota olvasom a hammert, tehat nem vagyok osolvaso, de ugyanazt mondom, mint away: "ez az újság már nem nekem szól".

@vinylfanatic varom a fejlemenyeket :D
[011364]
Markoz72
Nagyon szomorú vagyok hogy kedvenc újságom idáig süllyedt..a Metallica Hungarica óta gyűjtöm a lapot.De ez a mostani szám valami borzalmas lett ezekkel a cikkekkel az olyan lojális olvasókat veszti el az újság akik tényleg az IGAZI HEAVY METAL szeretik :-(Kár érte...
[011361]
away
NEM szavazok, ellenben fontolgatom, hogy 23 év után abbahagyom a Hammer olvasását. Elképedve láttam az újságban a "csajos cikket", először nem kaptam szikrát, de megfogadtam, hogy nem leszek ünneprontó, nem hőbörgök. (nincs is jogom) Szép csendben leteszem majd a mostani számot (már az Élő Fémnél tartok), és valószínűleg nem hagyja el a számat többé az "egy Metal Hammert kérek" mondat, mert ez az újság már nem nekem szól.
[011360]
vinylfanatic
Csak várd ki a végét.Lesz ez még rosszabb is.
[011359]
vivaemptiness
nofene! tudtok meg melyebbre sullyedni?
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
CADAVER - Újdonság a Megadeth dobosával feltámadt norvég death brigádtól
2020. november 28. (szombat) 09:16

Új szöveges videóval jelentkezett az 1988-ban alakult norvég death metal brigád Cadaver. Az alapító/gitáros Neddo (Anders Odden) mellé még 2014-ben sorakozott fel Dirk Verbeuren dobos (Megadeth, ex-Soilwork), 16 év után pedig megjelent a negyedik nagylemezük is. A 2004-es Necrosis lemez utódja Edder & Bile címmel jött ki, és végig is hallgatható. Az albumon két vendég is hallható: Jeff Becerra, a legendás Possessed főnöke, valamint Kam Lee, a floridai Massacre énekese, aki az egészen korai Death-ben is dobolt és hörgött.   www.facebook.com/cadavertheband Neddo: "Dirkkel még 2014-ben találkoztam, amikor a 70000 Tons Of Metal fesztiválon a Satyriconban helyettesítette Frostot. Gyorsan kiderült, hogy hatalmas rajongója a Cadavernek, én pedig akkoriban már dolgoztam pár új dalon, amelyeket egy esetleges szólóalbumra szántam. De aztán jött az ötlet, hogy Dirkkel összehozhatnánk a Cadaver harmadik...

HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is
HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is

Megjelent és végig is hallgatható a Hatebreed nyolcadik nagylemeze, a Weight Of The False Self. Eredetileg májusban jött volna ki az új lemez, amit Chris Zeuss Harris producerrel (Rob...

SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom
SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom

Phil Anselmo blackes, extrém metalos projektje, a Scour tegnap adta ki a három részből álló EP-sorozatának harmadik darabját, a Blacket. A 6 tételes EP-t végig is hallgathatod, a Doom...

VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction
VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction

Már dolgozik a 2018-as The Wake album folytatásának dalain a kanadai Voivod, a mai napon viszont egy koncertlemezzel jelentkeztek. A Lost Machine - Live című anyagot máris...

VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones
VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones

Rewind, Replay, Rebound: Live In Deutschland címmel egy koncertanyaggal jelentkezett a Volbeat, nézd meg a legfrissebb élő videójukat, a Sorry Sack Of Bones felvételét - Stuttgartból....

THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA - Új klipes dal az elfojtott, de felszínre törő érzelmekről: Paper Moon
THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA - Új klipes dal az elfojtott, de felszínre törő érzelmekről: Paper Moon

Aeromantic címmel még február végén jelentkezett egy új albummal a Soilwork énekes Björn "Speed" Strid és az Arch Enemy basszer Sharlee D'Angelo (ld. Spiritual Beggars)...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS