CADAVERES - Morbid Fesztet szerveztek december elejére

Két terem, kilenc banda, hat órányi brutál metal

2012. november 27. (kedd) 06:50

A fehérvári FeZen Klubban Morbid Feszt lesz december elsején a Cadaveres rendezésében. Körmiék mellett a Fezen Csarnokban fellép a Don Gatto, a kolozsvári Guerrillas, az El Pollo Loco és a Samas, a Gépházban pedig az Éjfény, az Animid Effect, a Doghitters és a Nadir.


"Lassan véget érnek a Cadaveres zenekar idei koncertjei . Több mint 40 bulival zárjuk az évet és hat országba jutottunk el 2012 folyamán. Az évvégi koncertek közül kiemelném a fehérvári FeZenes bulinkat dec 1-én, ahol két teremben kilenc banda fogja tolni a rockot hat teljes órán keresztül! A jegyár pedig mindössze 900 Ft.

Folynak az intenzív zenekari próbák is, készülnek a friss szerzemények, amelyeket jövőre szeretnénk végre fel is venni! Az akusztikus Cada Conspiracy-val is foglalkozunk, jövőre újabb koncertek várhatók!

Szerda este 20 órától a Fezen Rádióban Körmöczi Péter lesz a vendég, és a közelgő ünnepekre való tekintettel a műsorban 3 jegyet lehet nyerni a Morbid Fesztre! Tehát érdemes hallgatni!"


www.facebook.com/CADAVERESBANDGépház :

Éjfény:
A motschar metalban utazó Éjfény 2000-ben alakult Veszprémben. A zenekar év elején átalakult és trióban csapatja a metalt. :) A Motschar lemezük a HammerWorld novemberi CD-mellékleteként jött ki. A lemezhez idén két klip is elkészül.
www.facebook.com/
EjfenyAnimid Effect:
Ha Animid Effect, akkor juharmetal. A zenekar tavaly év végén jelentkezett újabb anyagával, mely az Engramosis nevet kapta. Az idén 10 éves zenekar az év elején tagcseréken esett át, de gyorsan talpra álltak és tovább hirdetik a juhart! :)
Facebook oldaluk


doghitters:
A doghitters 2007 decemberében alakult. Kib...ott hardcore-t játszanak, arcletépő metal témákkal fűszerezve, de reméljük ezt már mindenki tudja. A bulin az 5 éves kis-jubileumukat ünneplik! És lesz egy csomó meglepetés, úgyhogy mindenképp érdemes benézni majd rájuk!
Facebook oldaluk


Nadir:

1993-ban kezdék Dark Clouds néven. Czetvitz Norbert gitáros/dalszerző alakította a zenekart, a mai tagságban ő az egyetlen alapítótag. A régi néven két demót, egy EP-t és két albumot hoztak ki. Az egész Dark Clouds időszak lényegében előtanulmány volt a Nadirnak. Az új banda rendszeresen koncertezik Magyarországon, és megfordultak a környező országokban is. Játszottak a térség legnagyobb nyári szabadtéri fesztiváljain és felléptek olyan zenekarok előbandájaként, mint a Crowbar, a Pro-Pain, a Krisiun, a Dying Fetus, a Master, a D.R.I., az Entombed vagy a Merauder. Legutóbbi anyaguk, az Exitus 2012 tavaszán látott napvilágot.
www.nadir-official.comCsarnok :

Samas:

A Samas egy modern hangzású metal banda. Zenéjükben mindig az egyediségre törekedtek.
Dalaikban a metal zenén belül több stílus is keveredik. Reményeik szerint ez még változatosabbá teszi a hangzást. A szó mindig másodlagos,csak a koncerteken derül ki igazán mi is az a SAMAS!
www.facebook.com/samas.hun.7


El Pollo Loco:

A zenekar 2008 októberében alakult, és első koncertjét rá egy hónapra már meg is tartotta. 4 év során lenyomott 200 koncertet és az izzadságszagú undergorund klubbulik során tud a legjobban kiteljesedni. Nem a komplex megoldások híve, hanem tufa riffek jellemzik legjobban a zenei megközelítést, amit preferálnak a srácok.
Facebook oldaluk


Don Gatto:
A Weisz, a Halász meg az Aci. Ha ez egy koncertajánló, mindenkit várunk szeretettel. Ha CD ajánló, akkor a mi cédeink a legolcsóbbak. 9 szám, két lemezen 700 ft-ért. Ennyi.
Facebook oldaluk


Guerrillas:
A Guerrillas Kolozsvárról érkezik hozzátok, ahol évek óta tolják a kompromisszum mentes metalt, amit HC elemekkel vegyítenek. Energikus koncertcsapat, mázsás riffekkel.
Facebook oldaluk


Cadaveres:

A székesfehérvári Cadaveres de Tortugas feloszlása után alakult 2005-ben. 2010-re stabilizálódott végleg a zenekar egy teljesen új felállással. Az énekes Bölcsföldi Zoltán lett. A dobos posztra Szakács József került, aki korábban az Ektomorf zenekarban játszott. A gitáros Göbölös Kálmán a Chaos Of Disorder soraiból érkezett. Túl 3 nagylemezen, 2 EP-n, egy DVD-n és megannyi koncerten szerte Európában most hazai pályán! Amire számíthattok: lőkemény hardcore-thrash, brutális törzsi ritmusok, szigorú gitárok a MindStream lemez legütősebb nótáival!
www.facebook.com/CADAVERESBAND

 

Hammer TV

 
KING OF ASGARD - "Quorthon és a Bathory hagyatéka rengeteg zenén átsüt"
2021. május 15. (szombat) 09:57

Svartrviðr címmel május 28-án jelenik meg a folkos északi death/viking metalt játszó svéd King Of Asgard ötödik albuma, a 2017-es Taudr lemez utódja, amelynek producere Magnus "Devo" Andersson volt a Mardukból. A 2008-ban elindított King Of Asgard frontembere, Karl Beckmann a 90-es évek végén feloszlott Mithotyn oszlopos tagja, gitárosa, egyik fő zeneszerzője volt, a csapattal pedig egy alapos interjút is találsz a májusi HammerWorld magazinban. A két hét múlva érkező friss lemez harmadik előzetes dala a klippel kísért Ammobiærg - ismerkedj meg vele!   www.facebook.com/kingofasgard   Részlet a májusi HammerWorld magazinban olvasható interjúból:   A Sartrviðr alapján azt kell mondanom, hogy a zene jóval keményebb éllel rendelkezik az átlagos ’viking’ metalnál, s közben egy monumentális, epikus vonulata is tapasztalható. Mit gondolsz erről? "Úgy vélem, tökéletesen igazad van, ez egészen...

DREAM THEATER - Megnyitják az archívumot, premier: a Pull Me Under felvétele 2017-ből
DREAM THEATER - Megnyitják az archívumot, premier: a Pull Me Under felvétele 2017-ből

Archív kiadványsorozatot indított a Dream Theater, amelynek elnevezése Dream Theater's Lost Not Forgotten Archives, elsőként pedig egy 2017-es japán koncert felvételét hozzák majd ki...

BRAINSTORM - Nyár végén jön az új album, a Rage főnökével az első klipes dal: Escape The Silence
BRAINSTORM - Nyár végén jön az új album, a Rage főnökével az első klipes dal: Escape The Silence

Wall Of Skulls címmel augusztus 20-án lát napvilágot az Andy B. Franck énekes vezette Brainstorm új stúdióalbuma, a 2018-as Midnight Ghost lemez utódja. Első előzetesként már itt...

KÁRPÁTIA - Megjelent és végighallgatható az új album: Csatazaj
KÁRPÁTIA - Megjelent és végighallgatható az új album: Csatazaj

Csatazaj címmel megjelent és vlgig is hallgatható a Kárpátia zenekar új albuma. "A Csatazaj lemezt szerettük volna úgy időzíteni, hogy akkor már elindulhatnak a koncertek is. Bíztunk...

BILLY GIBBONS - Új szólóalbum jön a ZZ Top főnökétől, friss dal és klip: My Lucky Card
BILLY GIBBONS - Új szólóalbum jön a ZZ Top főnökétől, friss dal és klip: My Lucky Card

Hardware címmel június 4-én jelenik meg Billy Gibbons harmadik szólóalbuma, legfrissebb előzetesként pedig itt a klippel kísért Ny Lucky Card dal. A ZZ Top gitáros/énekese 2015-ben...

PAIN - Öt év után klipes új felvétel Peter Tägtgren csapatától, a póló mindent elárul
PAIN - Öt év után klipes új felvétel Peter Tägtgren csapatától, a póló mindent elárul

A Hypocrisy-vezér Peter Tägtgren másik csapata, a Pain még 2016-ban adta ki a legutóbbi albumát, a Coming Home-ot, de a banda nagyon is aktív, lesz majd új lemez is a hírek szerint, a...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS