TANKCSAPDA - Élő netes közvetítés a klippremieres sajtájról

"Ez milyen hangnemben van? Csak nem mol?" :-)

2012. november 5. (hétfő) 20:18 | utoljára módosítva: 2012. november 5. (hétfő) 20:20

Akkor sincs nagy gáz, ha nem nyertél a Tankcsapda akcióján és nem lehetsz ott a november 8-án megjelenő Rockmafia Debrecen album klippremierrel egybekötött különleges sajtótájékoztatóján, ugyanis élő netes közvetítés is lesz az eseményről. Érdemes lesz nézni, annyit mondhatunk...


"Csütörtök este fél nyolctól - november 8.19.30-tól - élő közvetítést láthatsz az aznap megjelenő új lemezt bemutató sajtótájékoztatóról  és a Számolj vissza című friss klip premierjéről!

A közvetítést a zenekar hivatalos élő youtube csatornáján a www.youtube.com/tankcsapdalive oldalon nézheted meg. Az esti fél nyolcas kezdést követő percekben mutatjuk be az új klipet, majd élő közvetítés keretében tájékoztatjuk a sajtó képviselőit, de egyéb meglepetésekkel is készülünk!
"TANKCSAPDA - Klippremier és új album, élő közvetés (előzetes infó)A Rockmafia Debrecen lesz az első Tankcsapda albumuk, amit már Sidivel készítettek. A 12 tételes anyagról eddig két számot lehet ismerni, a klipesített Mi a f.sz van?-t és a Hatalom nélküli rendet, de a lemez megjelenésével egy időben egy harmadik klip is bemutatásra kerül. A videó igazi csemegének ígérkezik, egyrészt a rendező, Hajdu Szabolcs személye, másrészt a titkosított szereplőgárda miatt.

Az új Tankcsapda CD a májusban megjelent könyvhöz hasonlóan csakis a MOL kutakon lesz kapható, ami talán rendhagyó, ám racionális megoldásnak tűnik, pláne, hogy az ára mindössze 990 forint lesz.


Az októberi Hammerworldben megjelent Tankcsapda interjúban ennek kapcsán ezt mondta a debreceni Rockmafia:

„Annak ellenére, hogy teljesen egyértelmű a digitális formátum térhódítása, mi ma is hiszünk abban, hogy szükség van a fizikai formátumra is. Ma is van nagyon sok rajongó, aki szeretné odatenni a Tankcsapda új CD-jét a többi mellé. Tehát lesz CD is, bár lesz digitális letöltés is."

"Volt azért itt Magyarországon egy nagyon bugyuta kezdeményezés, hogy akkor most temessük el a CD-t, meg volt körmenet is vagy mi a bánat. Ilyesmi mellé mi nem állunk oda, mert ugyan tisztában vagyunk a jelennel, a jövővel, de a CD-t ma is fontosnak tartjuk. Viszont az nagyon nem mindegy, hogy milyen áron és hol lehet beszerezni.

Én azt gondolom, hogy ha normális áron lehetne megvenni a CD-ket, akkor ma is sokkal többen vásárolnának. Éppen ezért az új Tankcsapda CD-t 1000 forint alatti áron lehet majd beszerezni. És teljes értékű digipak-CD-ről beszélek, nem egy lebutított verzióról. Lesz hozzá rendes booklet, rendes borító, minden, ami szükséges. Ugyanúgy a Mol-kutaknál lehet majd hozzájutni a CD-khez, ahogy a Tankcsapda fotóskönyvhöz. Nem kergetünk hiú ábrándokat, nyilván nem mi fogjuk megfordítani a trendet, nem is ez a cél, mindössze annyi, hogy sok helyen, könnyen, és ami a legfontosabb, olcsón hozzá lehessen jutni."


Lesz valami klipes DVD, vagy extra is hozzá?

„Ne érts félre, de aki egy profi kiállítású, digipack csomagolású, új Tankcsapda dalokat tartalmazó és 1000 forint alatti áron megvehető CD mellé még valami extrát szeretne, az menjen fel az extrabizarr.hu-ra!" (nevet)

"Vagy megkapja az extrát koncert után... Mindegy, hogy fiú vagy lány..."

„Még annyit a CD-témához, mert ez fontos. Senkinek nem akarunk semmit előírni. Ha meg akarja venni, vegye meg. Ha le akarja tölteni, töltse le. Ez egy választási lehetőség. Soha nem mentünk bele olyan kampányba, hogy vedd meg a CD-t! Mert ha valaki halál csóró, és nincs miből megvennie, akkor miért ne töltse le? Nekünk ezzel sincs semmi problémánk. Akinek viszont ennyit megér ez a CD, az megveheti."

"Amikor ilyen illegális letöltések kerülnek szóba, mindig azt szoktuk mondani, hogy nincs ezzel semmi baj, csupán annyit szeretnénk kérni, hogy miután letöltötte valaki a lemezünket, töltse is vissza, hogy más is le tudja tölteni..." (nevet)

"Én úgy szoktam csinálni, hogy kétszer töltöm vissza, és akkor adtam is. Erre nagyon figyelünk."


A teljes interjút, amelyben a november 10-én, Miskolcon startoló Rock a nevem arénaturnéról is részletesen beszél a csapat, megtalálod a Steve Harris borítós októberi Hammerben.

A turnéval kapcsolatos hír, hogy a tervezett kolozsvári koncert nem jött össze, viszont november 16-án is lesz állomása a turnénak, méghozzá a Szekszárdi Sportcsarnokban, ahol a Tankok mellett fellép az Ossian, a Kalapács és a Prosectura is.

 


 TANKCSAPDA - Rockmafia Debrecen
(11/08 - Tankcsapda)

01. 1000 ördög
02. Nincsen semmi
03. Pokol a Mennyből
04. Kirakatszív
05. Mi a f.sz van?
06. Lejárt lemez
07. Én meg a Rock'n'Roll
08. Bíbor köd
09. Kapcsolj ki
10. Biorobot
11. Hatalom nélküli rend
12. Számolj vissza
 

 

Hammer TV

 
BENEATH THE VOID - Új dal az egykori Kill With Hate-től: Rebellion
2021. május 12. (szerda) 08:30

Az még a múlt hónapban derült ki, hogy nevet változtatott a brutális death metal vonalat képviselő budapesti Kill With Hate. Már Beneath The Voidként folytatják a zúzást egy progosabb, technikásabb irányban, a régóta készülő második lemez pedig ...Into Oblivion címmel jön ki június 11-én a Metal.hu-nál. A sci-fi konceptalbum második előzeteseként már meg is hallgatható a Rebellion című dal. Olt Ákos gitáros: "A lemezen szereplők közül a Rebelliont kezdtem írni legkorábban, még 2013-ban, egyből a Voices lemez után. Ennek ellenére csak pár év fiókban porosodás, egy húrral mélyülés, egy EP és tagcsere után, 2016-ban sikerült végleges formát ölteni. A korábbi dalaimhoz képest egyértelműbb, dalközpontúbb szerkezete van, s ezek jó alapot szolgáltak Patrikék énektémáihoz. Ha valaki felfedezni véli benne a Black Dahlia Murder alig érezhető hatását, az természetesen csak a véletlen műve, és nem is...

K.K.'S PRIEST - Klippel az első dal K.K. Downing és Ripper Owens új bandájától
K.K.'S PRIEST - Klippel az első dal K.K. Downing és Ripper Owens új bandájától

Sermons Of The Sinner címmel augusztus 20-ra várható a debütáló albuma annak az új bandának, a K.K.'s Priestnek, amit az exJudas Priest gitáros az utóbbi években hozott össze Tim...

VAN CANTO - Klipes Amon Amarth átirat a szájgitáros zenekartól: Raise Your Horns
VAN CANTO - Klipes Amon Amarth átirat a szájgitáros zenekartól: Raise Your Horns

To The Power Of Eight címmel június 4-én jelenik meg a metalt gitárok nélkül, 'a capella' formában játszó Van Canto zenekar nyolcadik albuma, a 2018-as Trust In Rust lemez utódja,...

CRYPTA - Dalpremier a Nervosából kilépett lányok új death metal bandájától: Starvation
CRYPTA - Dalpremier a Nervosából kilépett lányok új death metal bandájától: Starvation

Fernanda Lira basszer/énekesnő és Luana Dametto dobos egy éve szállt ki a brazil thrasher Nervosából, nem sokkal később pedig be is jelentették az új csapatukat. A Crypta névre...

TIMO TOLKKI'S AVALON - Új dal és klip a júniusi albumról: The Fire And The Sinner
TIMO TOLKKI'S AVALON - Új dal és klip a júniusi albumról: The Fire And The Sinner

The Enigma Birth címmel június 18-án lát majd napvilágot az egykori Stratovarius vezér, a gitáros Timo Tolkki 2012-ben elindított Avalon projektjének negyedik albuma. A 2019-es Return To...

SABATON - Hivatalos klip a meglepetés dalhoz: Defence Of Moscow
SABATON - Hivatalos klip a meglepetés dalhoz: Defence Of Moscow

Defence Of Moscow címmel pár napja egy új felvétellel jelentkezett a csatametalos svéd Sabaton, most pedig már a nóta hivatalos klipje is megérkezett. "Május 9-ét Oroszországban a...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS