PAPA ROACH - Jacoby végezni akart magával

De öngyilkosság helyett inkább írt egy új dalt...

2012. szeptember 26. (szerda) 02:24

A Papa Roach hetedik stúdióalbuma október 2-án jelenik meg The Connection címmel, de a frontember Jacoby Shaddix mégsem lehet boldog, mert az utóbbi hónapjai elég nyomorúságosan teltek.

Az énekes súlyos hangszálproblémái miatt a Papa Roachnak le kellett mondania az Uproar fesztiválturné hátralevő koncertjeit. Jacoby már a korábbi turnékon is sokat bajlódott ezzel a problémával, augusztus végén azonban sürgősségi műtétet is végre kellett hajtani rajta.

A hírek szerint most már egyre jobban van, így a november 8-án Minszkben induló új Európa-turnéval nem lesz gond. A turné nem éri el Magyarországot, de november 30-án a bécsi Gasometerben el lehet csípni a Papa Roachot, méghozzá a Stone Sour társaságában.


Jacobynak azonban nemcsak a hangszálaival akadtak súlyos gondjai, hanem az alkohollal és a házasságával is, és a brit Hammernek arról számolt be, hogy már az öngyilkosságra készült, amikor az utolsó pillanatban meggondolta magát.

"Sausalitóba mentem, hogy felakasszam magam. Kib...ott egy helyre kerültem, ember.

A pia, az életvitelem, meg a nő, akivel 16 éves korom óta együtt voltam... Sosem törtem még össze ennyire. Komolyan arra készültem, hogy befejezem az egészet."


Jacobi elmesélte a lapnak, hogy a piaproblémája már jó tíz éves, a volt párjához, Kellyhez fűződő kapcsolata pedig ennek a duplája volt.

"Eljött az a pillanat, amikor már nélkülem akarta felfedezni az életet. Mindig is ettől féltem a legjobban."


A szállodai szobában az énekes már épp arra készült, hogy a családjával lefolytasson egy utolsó telefonbeszélgetést, amikor rádöbbent, hogy képtelen megtenni, amit tervezett.

"Az öngyilkosság, ez a létező legönzőbb dolog. Végül úgy döntöttem, hogy el kell viselnem a fájdalmat, ezen át kell esnem. Inkább kib...ottul megírtam egy dalt..."

A Before I Die nóta is felkerült a The Connection albumra, amelynek első klipnótája a Still Swingin':PAPA ROACH - Still Swingin' (a 2012-es The Connection albumhoz)

 

Hammer TV

 
CULT OF LUNA - Videóval az első eposz a februári albumról: Cold Burn
2021. december 2. (csütörtök) 07:36

The Long Road North címmel február 11-én egy új albummal jelentkezik a post-metal vonal egyik ász csapata, a svéd Cult Of Luna, első előzetesként pedig már lehet ismerkedni a videóval kísért Cold Burn eposszal. A Cult Of Luna legutóbbi albuma a 2019-es A Dawn To Fear volt, 2020 elején pedig öttételes EP-t adtak ki The Raging River címmel. Úgy volt, hogy 2021 őszén Európa-turnéra indulnak, mégpedig két amerikai banda, a Caspian és a Holy Fawn társaságában, de a körutat, és így a magyar állomást is, 2022 őszére szervezték át. Johannes Persson énekes/gitáros a februárban érkező kilencedik lemez kapcsán: "A hosszú északi út egyben hosszú út hazafelé is. Amikor útra kell kelned, mert jön a jelzés, hallod a hívást, amely visszhangzik az erdőben. Átszáll minden tó felett, a szél által felerősítve. Amikor elér hozzád, tudod, hogy itt az idő. Ideje továbblépni. Nem tudod, hová vezet az út, de bízol benne. Az út...

BILLYBIO - Új videoklip a Biohazardból ismert Billy Graziadeitől: One Life To Live
BILLYBIO - Új videoklip a Biohazardból ismert Billy Graziadeitől: One Life To Live

BillyBio néven pár éve indított egy szólóprojektet a Biohazard gitáros/énekese, Billy Graziadei (Powerflo), a debütáló szólólemez pedig Feed The Fire címmel jött ki 2018-ban. A...

CORELEONI - Új énekessel érkezik a Gotthard gitáros bandájának harmadik albuma
CORELEONI - Új énekessel érkezik a Gotthard gitáros bandájának harmadik albuma

Még a nyáron jelentette be a Gotthard társalapítója és a Coreleoni gitárosa, Leo Leoni, hogy megtalálták Ronnie Romero énekes utódját; a Coreleoni új frontembere az albán Eugent...

HAMMERFALL - Videoklippel a februári lemez címadó dala: Hammer Of Dawn
HAMMERFALL - Videoklippel a februári lemez címadó dala: Hammer Of Dawn

Február 25-én jelenik meg az új Hammerfall album, a Hammer Of Dawn, a 2019-es Dominion lemez utódja, az első előzetes dallal, az új lemez címadó nótájával azonban már lehet ismerkedni....

WOLFTOOTH - Doom, stoner és epikus heavy metal, új dal: Ahab
WOLFTOOTH - Doom, stoner és epikus heavy metal, új dal: Ahab

Az epikus heavy metalt doomos, stoneres témákkal kísérő richmondi Wolftooth harmadik albuma, a 2020-as Valhalla lemez utódja, december 3-án jön majd ki Blood & Iron címmel. Harmadik...

MOLICS ZSOLT - Tragikus hirtelenséggel hunyt el a magyar színtér egyik legendás énekese
MOLICS ZSOLT - Tragikus hirtelenséggel hunyt el a magyar színtér egyik legendás énekese

53 éves korában elhunyt Molics Zsolt, a Cool Head Klan és a Mamut énekese, aki korábban olyan csapatok frontján állt, mint a Sámán, a Classica, a Seneca, de rövid ideig még a Moby...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS