METALLICA - Masszív show, Lars pedig az új Nicole Kidman filmben

Kétszer akkora színpad, mint a legutóbbi turnén...

2012. március 18. (vasárnap) 09:26 | utoljára módosítva: 2012. március 18. (vasárnap) 09:28

Korábban sosem látott, masszív színpadi showt ígér a Metallica az augusztus 1-jén és 2-án megrendezésre kerülő mexikói bulikra."Legutóbb 2009 júniusában jártunk Mexico Cityben, és az a három teltházas koncert a Foro Sol Stadiumban - több, mint 150 ezer őrült barátunkkal - a legemlékezetesebb, legmonumentálisabb, legbetegebb bulijaink közé tartozik. Most egy vadonatúj show-val térünk vissza Mexico Citybe, amely tartalmazni fogja a komplett 30 éves turnés karrierünk kedvenc ikonikus elemeit egy olyan masszív színpadon, ami kétszer akkora lesz, mint a World Magnetic turnén használt színpad... Szerintünk ezt látni kell ahhoz, hogy elhiggye az ember!
Mexico láthatja majd elsőként mindazt, ami a következő évek turnés kalandozásainak sarokköve lesz. Ne féljetek fiúk és lányok, ez lesz a következő szint, és még csak most indulunk be!"

A 2009-es Mexico City-beli koncertek felvétele egy dupla és szimpla DVD-n meg is jelent 2009 novemberében Orgullo, Pasión, y Gloria: Tres Noches en la Ciudad de México címmel.

Lars Ulrch dobos azonban nem csak az új albumra és turnéra készül, hanem hamarosan egy filmben is szerepelni fog, a Hemingway & Gellhorn című drámában. Nicole Kidman és Clive Owen játssza a főszerepeket a filmben, amely Ernest Hemingway és a háborús sajtótudósító, Martha Gellhorn románcáról, viszályokkal terhelt házasságáról szól, Lars Ulrich pedig egy holland dokumentaristát alakít.
Larsnak nem ez lesz az első filmes akciója, hiszen a 2010-es Russell Brand vígjátékban, a Get Him The Greek-ben (Felhangolva) már felbukkant, igaz, akkor önmagát alakította.

Az HBO-n Amerikában május végén bemutatásra kerülő film egyébként kapcsolódik a Metallicához, ugyanis Martha Gellhorn, aki a harmadik felesége volt Hemingwaynek, inspirációként szolgált a For Whom The Bell Tolls (Akiért a harang szól) című világszerte jól ismert regényhez. A Metallica az 1984-es Ride The Lightning albumra tette fel a For Whom The Bell Tolls című dalt, amelynek alapötletét Ernest Hemingway műve szolgáltatta.

HEMINGWAY & GELLHORN előzetes (Lars a 37. mp táján látható)


 

Hozzászólások

[009822]
velocyraptor
Mindig sikerül valamivel kihúzniuk a gyufát! :) Filmkedjenek, életmódkodjanak, luluzzanak amennyit akarnak, csak azt látnánk már, hogy metálkodnak végre, f..szom. Istenem, hogy imádtam őket '91-ig; atom zsír királyok voltak, most meg egy béna gyépés társaság lettek. Az utolsó Metallica pólómat a héten fogtam be nívópálcatörlőnek (sóhaj)
[009820]
hetfield
filmezés helyett inkább azon törhetné a fejét hogyan tudnának egy épkézláb lemezt összehozni. amit az utóbbi időben csináltak azt a régi lemezek mellett nem igen fér meg.
[009819]
farkaslaci
Szeretem az ilyen filmeket, és Clive Owen is egy remek színész, szerintem. Azt viszont remélem, hogy Buzulrichnak nem jut ettől több szerep ebben a filmben. Uggyan máááár...unatkozó milliárdosok feltűnőségi viszketegsége! Lemmy helyében már rég szétrúgtam volna Lars seggét!
[009814]
vinylfanatic
Mielőtt ilyen megjegyzést teszel,gondolj arra barátom,hogy egyszer te is meg fogsz öregedni.Talán te is éppen így fogsz kinézni.
[009813]
Tomassio
Lars egy hájfejű majom lett. Sajnos!!!
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
FATAL ERROR - Dupla lemezük született, új dal és videoklip: Veled más a helyzet
2021. május 5. (szerda) 17:28

Művirágok karneválja címmel júniusban jelenik meg a Fatal Error negyedik nagylemeze, pontosabban az első fele, ugyanis egy dupla lemezanyaguk készült el. Friss előzetesként a klippel kísért Veled más a helyzet dallal lehet ismerkedni. "Íme, a legújabb klipünk és dalunk, a Veled más a helyzet! Az egyik különlegessége, hogy énekfronton Mirtse Kori közreműködik benne a Kontraszt zenekarból." (Fotó: Bikali Sándor)   www.facebook.com/fatalerrorzenekar   "A 2021-es év tartalmasnak ígérkezik a Fatal Error számára, ugyanis egy dupla lemezzel készülnek Művirágok Karneválja címmel. A lemez első fele júniusban lát napvilágot, most ennek egy előfutárát hozták el Veled más a helyzet címmel;n megszületett az első duett a zenekar történetében. Rimóczi Zsola frontember: 'Amikor megírtuk a dalt, a témája és a dinamikája miatt eleve női énekkel képzeltük el, Korit évek óta ismerjük, a tavalyi...

HAVARIA HONKAKKA - Új dal és videó Hajdú-Biharból: Idealizálj
HAVARIA HONKAKKA - Új dal és videó Hajdú-Biharból: Idealizálj

Idealizálj címmel tette közzé videóval kísért legújabb dalát a Havaria Honkakka zenekar. "Zenekarunk 2009-ben alakult Hajdú-Bihar megyében, azon belül Berettyóújfaluban, ami...

LANTLÔS - Hét év után új album érkezik, klippel az első dal: Lake Fantasy
LANTLÔS - Hét év után új album érkezik, klippel az első dal: Lake Fantasy

Wildhund címmel július 30-án jelenik meg a Lantlős post rock/metal vonalas német Lantlős ötödik albuma, a 2014-es Melting Sun lemez utódja, első előzetesként pedig a videoklippel...

LEPONEXX - Új lemezelőzetes dal és klip a köröstarcsai csapattól: Nem adom
LEPONEXX - Új lemezelőzetes dal és klip a köröstarcsai csapattól: Nem adom

Nagylemezre gyúr a köröstarcsai Leponexx zenekar, friss előzetesük a Nem adom című tétel "Mi vagyunk a Leponexx zenekar Köröstarcsáról. A zenénk leginkább amolyan dallamos groove...

DAMNATION - Új dal a tavaly alakult hazai old school death metal csapattól: The Colossal Dread
DAMNATION - Új dal a tavaly alakult hazai old school death metal csapattól: The Colossal Dread

A banda új, 2020 nyarán állt össze a brigád Makón, mégpedig az ex-Thy Catafalque gitáros, Juhász János irányításával. A zene régisulis death metal, a bemutatkozó EP pedig május...

ALESTORM - Jön a koncert DVD, friss előzetes: Drink
ALESTORM - Jön a koncert DVD, friss előzetes: Drink

Live In Tilburg címmel egy koncertanyaggal jelentkezik május 28-án a kalózmetalos Alestorm, Bodor Máté csapata. A CD/DVD/BluRay kiadvány legfrissebb előzetese a Drink nóta felvétele....

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS