AXL ROSE - Sokat beszélt, de keveset mondott

A Hall Of Fame jelölés kapcsán is csak találgatni lehet

2011. november 15. (kedd) 08:46

A Guns N'Roses frontembere, Axl Rose és a gitáros DJ Ashba interjút adott a VH1 Classic csatorna That Metal Show műsorának a jelenleg futó amerikai turné második állomásán, Floridában, és a pénteken adásba került beszélgetés során az énekes a jövőbeni tervekről is beszélt:

A Guns mostani turnéjáról:
"A csapat elkezdett a megfelelő tempóban működni. Jól érezzük magunkat együtt, zenekarként."
Arról, hogy a közönség mára lehiggadt a korai Sunset Strip bulikhoz képest:
"Annak idején a korai időkben a közönségünk sokkal erőszakosabb és vadabb volt. És folyt egyfajta küzdelem a dalokért is, hogy azok a mi dalaink és hogy milyen formában akarjuk őket elővezetni. Ahogy néztem a tegnapi bulin az embereket, ezek az ő dalaik is, az ő emlékeik is, és a kedvükért szeretném a maximumot odatenni..."
Egy új Guns album lehetőségéről:
"Egy új menedzsmenttel dolgozunk. Ahogy most bejárjuk az országot, meg kell fejtenünk, hogy mit is csináljunk a kiadóval, és hogy milyen a hangulat az Államokban."
Arról, hogy esélyes a Guns N'Roses beiktatása a Rock And Roll Hall Of Fame-be, ami a pletykák szerint akár az eredeti felállás alkalmi újjáalakulását is magával hozhatja:
"Nem tudom, hogy rám és a régi bandára, a régi felállásra vonatkoztatva ez mit is jelenthet. Ha meghívnak bennünket, nem tudom, hogy mi lesz a kérésük felém. Ez még a levegőben lóg."
Arról, hogy milyen volt Duff McKagan basszer vendégeskedése a tavaly októberi, londoni Guns bulin:
"Duff ott volt a hotel halljában és meghívtam a bulira, aztán Tommy (Tommy Stinsson basszer) átadta neki a hangszerét... Jó móka volt, jól éreztük magunkat. Lesznek közös bulijaink is Duffékkal."
Arról, hogy hogyan készíti fel magát egy buli előtt:
"Csinálok egy sor kardió-gyakorlatot, amikor csak tudok, vagy amikor rá tudom bírni magam."
Arról, hogy miért nem képes a banda időben színpadra lépni:
"Sok esetben, a koncert napján, valamiért a dolgok rosszra fordulnak. Az emberek hibáznak, te is hibázok, ők is hibáznak, és senki sem tudja, hogy miért... Úgyhogy az ember igyekszik rendbehozni a dolgokat, megfelelő formába hozni magát, fejben, fizikálisan, akárhogy, ezen dolgozni kell... De ezen a téren is egyre jobban mennek a dolgok."
DJ Ashba egy korábbi interjúban elég valószínűtlennek tartotta, hogy a Rock And Roll Hall Of Fame jelölés kapcsán újra összejönne az eredeti Guns N'Roses:
"Sokan kérdeznek erről és az az őszinte véleményem, hogy nem jósolok sok esélyt ennek, mármint annak alapján, amit tudok a dologról. De elsőként vennék jegyet az eseményre, ha bekövetkezne, az biztos. Szóval semmilyen problémám  nem lenne ezzel."
DJ Ashba arról is beszámolt, hogy Axlnek van egy csomó kiadatlan dala:
"Minden buli után összedobunk valami partit, vagy itt, vagy ott, de rendszerint a végén valakinek a szobájában kötünk ki, sokszor épp Axlnél. Ilyenkor szokott mutogatni ezt-azt, és nagyon jó dolgokat. Van egy csomó nagyon erős dala, amiket még senki sem hallott... Alig várom, hogy az emberek meghallhassák, mi minden van még Axl tarsolyában."

Hozzászólások

[009014]
apolo
mai guns n' roses,ha-ha-ha!
[009011]
Attikorn
És erre vártak órákat . . .
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
HÉTKÖZNAPI CSALÓDÁSOK - "Sírva vigadunk József Attilával...", új klip született: Dúdoló
2020. november 30. (hétfő) 07:36

Csókol Attila címmel jelent meg a hónap elején a Hétköznapi Csalódások új albuma - József Attila versek megzenésítésével. A friss klipjük a Dúdoló dalhoz született meg. "Itt az első klip az új lemezhez! Sírva vigadunk József Attilával és minden olyan emberrel, aki a társadalom perifériájára szorult és esélye sincs onnan feljebb kapaszkodni. Nézd és dúdold velünk a Dúdolót, a nyomorgók dalát!" Az idén éppen 30 éves punk rockerek a 2006-os Én, József Attila itt vagyok folytatásaképp újból egy teljes albumot szenteltek József Attila versek megzenésítésének. A friss anyagon több vendég is hallgató, énekel Kálmán Kata (Perfect Symmetry) és Tamás Éva (Tamás Éva Játéktára), brácsán játszik Martos G. Csongor (Hangerdő Társulat, Boja), nagybőgőn Kerekes Kornél (Kacaj, Boja), illetve hegedűn Katona Bálint (Kacaj, Four Keys).   www.facebook.com/hetkoznapicsalodasok "József Attila...

CADAVER - Újdonság a Megadeth dobosával feltámadt norvég death brigádtól
CADAVER - Újdonság a Megadeth dobosával feltámadt norvég death brigádtól

Új szöveges videóval jelentkezett az 1988-ban alakult norvég death metal brigád Cadaver. Az alapító/gitáros Neddo (Anders Odden) mellé még 2014-ben sorakozott fel Dirk Verbeuren dobos...

HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is
HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is

Megjelent és végig is hallgatható a Hatebreed nyolcadik nagylemeze, a Weight Of The False Self. Eredetileg májusban jött volna ki az új lemez, amit Chris Zeuss Harris producerrel (Rob...

SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom
SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom

Phil Anselmo blackes, extrém metalos projektje, a Scour tegnap adta ki a három részből álló EP-sorozatának harmadik darabját, a Blacket. A 6 tételes EP-t végig is hallgathatod, a Doom...

VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction
VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction

Már dolgozik a 2018-as The Wake album folytatásának dalain a kanadai Voivod, a mai napon viszont egy koncertlemezzel jelentkeztek. A Lost Machine - Live című anyagot máris...

VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones
VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones

Rewind, Replay, Rebound: Live In Deutschland címmel egy koncertanyaggal jelentkezett a Volbeat, nézd meg a legfrissebb élő videójukat, a Sorry Sack Of Bones felvételét - Stuttgartból....

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS