ALICE COOPER - Odáig van Budapestért

A Fox News műsorában lelkesedett a magyar fővárosért

2011. szeptember 14. (szerda) 22:26 | utoljára módosítva: 2011. szeptember 14. (szerda) 23:50

A Fox News amerikai tévécsatorna utazási műsorában Budapestért lelkesedett Alice Cooper, aki szerint az egész világon nálunk a legfinomabb a gulyásleves, felesége pedig még Párizsnál is romantikusabbnak tartotta a magyar fővárost. "Vannak más jó városok Európában, de Budapest az, amit nem szabad kihagyni" - fogalmazott Alice.
A napokban megjelent új album, a Welcome 2 My Nightmare turnéjával azonban sajnos nem jut el hozzánk Coop mester, de október 17-én Grazban, vagy október 18-án is a bécsi Gasometerben el lehet csípni őt és bandáját.


ALICE COOPER - Budapest (A Fox News műsorában)


Alice Cooper: "A feleségem azt mondja, hogy Budapest romantikusabb Párizsnál is. Van valami Budapestben, ami nagyon rokonszenvessé teszi. Látogass el oda tavasszal vagy nyáron, és meg fogsz lepődni, mennyire szórakoztató tud lenni!"


FN: "Ez váratlanul ért, miért éppen Budapest?"

AC: "Budapest két városból áll, Budából és Pestből. Fősulira jártam, de ezt én sem tudtam korábban. Középen folyik a Duna, úgyhogy nyáron akár vacsorával egybekötött éjszakai hajókázásra is mehetsz. És ennél aztán nincs a világon romantikusabb dolog. Mindkét oldalon ott vannak ezek a régi világot idéző macskaköves utcák, 7-800 évesek. Van bennük valami, ami egy amerikai számára nagyon klassz. Párizs az Párizs, az is óriási. Vannak más óriási városok is Európában, de Budapestet valahogy sokan figyelmen kívül hagyják. Pedig ez az a hely, ahova el akarsz jutni."


FN: "Valami tipp a város nyújtotta előnyök legjobb kihasználására?


AC: "Nos, mi szeretünk sétálgatni. Csak úgy nekiindulunk, minden terv nélkül. Számomra a vakáció arról szól, hogy nincsenek tervek. Csak sétálni indulunk, aztán eljutunk valahova. Így olyan dolgokat láthatsz, amilyeneket másképp soha. Apró helyeket és kicsi éttermeket, ahová egyébként nem mennél el.
Ha megnézek egy prospektust és azt olvasom benne, hogy ne feledkezz meg erről az étteremről, egyből azt mondom, hogy ez az a hely, ahova nem megyünk. Az ilyesmi csak turista csapda, semmi más. Inkább valami házi kosztos helyre megyünk.
Egy olyan régi városban, mnt Budapest, könnyen el lehet tévedni. Vannak utcácskák, amik erre mennek, aztán arra mennek. Ha az ember meglát valamit és azt mondja, hogy ide majd holnap visszajövünk, biztosan nem találja meg újra, mert elvész ebben az egész labirintusban."


FN: "Köszönjük, hogy felnyitottad a szemünket, ami Budapestet illeti, most hozd meg az étvágyunkat is! Milyenek az ételek?


AC: "Ha szereted a gulyást, akkor a világ legjobb gulyását kapod meg Budapesten. Valóban nagyon jó, épp annyi paprikával, hogy egy kicsit csípjen. Egyszerű, komfortos ételnek tűnik,  nem kell semmi bonyolultra gondolni, és pont ez az, amit annyira szeretek. Igazán nem vagyok oda a különleges kajákért. Azt szeretem, amit a rendes, hétköznapi emberek. Biztosan nem fogsz csalódni." 

Hozzászólások

[008614]
dgergo
Na ez egy jó kis reklám a mi kis hazánkról.
[008613]
pearlblood
I LOVE ALICE FOREVER!!! :-)))
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
HÉTKÖZNAPI CSALÓDÁSOK - "Sírva vigadunk József Attilával...", új klip született: Dúdoló
2020. november 30. (hétfő) 07:36

Csókol Attila címmel jelent meg a hónap elején a Hétköznapi Csalódások új albuma - József Attila versek megzenésítésével. A friss klipjük a Dúdoló dalhoz született meg. "Itt az első klip az új lemezhez! Sírva vigadunk József Attilával és minden olyan emberrel, aki a társadalom perifériájára szorult és esélye sincs onnan feljebb kapaszkodni. Nézd és dúdold velünk a Dúdolót, a nyomorgók dalát!" Az idén éppen 30 éves punk rockerek a 2006-os Én, József Attila itt vagyok folytatásaképp újból egy teljes albumot szenteltek József Attila versek megzenésítésének. A friss anyagon több vendég is hallgató, énekel Kálmán Kata (Perfect Symmetry) és Tamás Éva (Tamás Éva Játéktára), brácsán játszik Martos G. Csongor (Hangerdő Társulat, Boja), nagybőgőn Kerekes Kornél (Kacaj, Boja), illetve hegedűn Katona Bálint (Kacaj, Four Keys).   www.facebook.com/hetkoznapicsalodasok "József Attila...

CADAVER - Újdonság a Megadeth dobosával feltámadt norvég death brigádtól
CADAVER - Újdonság a Megadeth dobosával feltámadt norvég death brigádtól

Új szöveges videóval jelentkezett az 1988-ban alakult norvég death metal brigád Cadaver. Az alapító/gitáros Neddo (Anders Odden) mellé még 2014-ben sorakozott fel Dirk Verbeuren dobos...

HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is
HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is

Megjelent és végig is hallgatható a Hatebreed nyolcadik nagylemeze, a Weight Of The False Self. Eredetileg májusban jött volna ki az új lemez, amit Chris Zeuss Harris producerrel (Rob...

SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom
SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom

Phil Anselmo blackes, extrém metalos projektje, a Scour tegnap adta ki a három részből álló EP-sorozatának harmadik darabját, a Blacket. A 6 tételes EP-t végig is hallgathatod, a Doom...

VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction
VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction

Már dolgozik a 2018-as The Wake album folytatásának dalain a kanadai Voivod, a mai napon viszont egy koncertlemezzel jelentkeztek. A Lost Machine - Live című anyagot máris...

VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones
VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones

Rewind, Replay, Rebound: Live In Deutschland címmel egy koncertanyaggal jelentkezett a Volbeat, nézd meg a legfrissebb élő videójukat, a Sorry Sack Of Bones felvételét - Stuttgartból....

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS