TED NUGENT - "Az Amy Winehouse öngyilkosság őrült ostobaság"

Rockerek a 27 évesen elhunyt Wino halála kapcsán

2011. július 24. (vasárnap) 15:32 | utoljára módosítva: 2011. július 24. (vasárnap) 15:54

A drog-, valamint alkoholproblémákkal terhelt, és emiatt az idei Szigetes fellépését is lemondott brit énekesnő Amy Winehouse tegnapi halála kapcsán néhány metal és hard rock előadó is megosztotta véleményét a nyilvánossággal, ki-ki a vérmérséklete szerint:

Ted Nugent: "Biztosan mondjátok el a gyerekeiteknek, hogy az Amy Winehouse öngyilkosság őrült ostobaság."

Brian Fair (Shadows Fall): "Hallottam, hogy tegnap elhunyt Amy Winehouse. Egyszer egy londoni hotel előcsarnokában összefutottam vele. Reggel hétkor. Épp a reptérre igyekeztem, ő pedig úgy jött befelé, mint egy vonatszerencsétlenség. Elkapta a hajam valami olyasmivel, hogy 'kib...ottul tetszik a hajad'. Közben repkedett a csula... Azt hittem, hogy valami hajléktalan. Leráztam magamról, aztán mentem és megmostam a hajam. RIP."

Myles Kennedy (Alter Bridge, Slash): "Ez csak az én véleményem, hogy de Amy Winehouse nagyon ritka tehetség volt. Annyi dal maradt elénekeletlenül. Szívszorító hír."

Rikki Rockett (Poison):
"Amy Winehouse - annyira szomorú. Részvétem a közeli barátoknak és a családnak. A hírnév nem jelent boldogságot. Kár, hogy Amy nem látta azt, ami túlmutat ezen. Mindazt, amit elért, és amit a bulvár sem képes elrontani, és amit egyetlen kritikus sem képes elvenni."
Kattints a folytatáshoz!Nikki Sixx (Mötley Crüe): "A drogok szarok. Mennyivel világosabb üzenet kell még ehhez? R.I.P. Amy Winehouse."


Tommy Lee (Mötley Crüe):
"Amy Winehouse meghalt. Ez egy választott életstílus. A Norvégiában meggyilkolt 87 ember - az egy kib...ott tragédia."


Sebastian Bach (ex-Skid Row): "Kedves Amy W, ez egy durván őrült biznisz és az semmihez sem fogható, amikor az ember színpadon van. Ha ezt megérzed, semmi más nem számít. A fájdalmad elmúlt. RIP."


Glenn Hughes (Black Country Communion, ex-Deep Purple): "Annyira szomorúan hallom a hírt a léleknővér Amy Winehouse-ról... A szívem együtt dobog a családjával... A függőség ravasz, rejtélyes és erőteljes... GH"


Dave Navarro (Jane's Addiction): "Istenem! Annyira szomorúan hallom, ami Amy Winehouse-szal történt! Legmélyebb részvétem a barátainak, a családnak és a rajongóknak. Hiányozni fogsz, Amy..."


Dave Mustaine (Megadeth): "Amy Winehouse... RIP. Bárcsak azt mondtad volna, hogy igen, igen, igen. Hiányozni fogsz nekünk."


Alex Skolnick (Testament): "27 - túl fiatal volt ahhoz, hogy elmenjen. Az egy dolog, amikor legendákat vesztünk el egy másik korszakból, de ha a maiak közül történik ez valakivel, az kiakasztó, különösen ha az ember már túl van a 27-en."


Billy Corgan (Smashing Pumpkins): "Szomorúan hallom, ami történt. Minden alkalommal meggyászolom, ha valamelyikünk elmegy. Egy tragédia... ez kétségtelen. Igazán szomorú."


Zakk Wylde (Black Label Society): "Amy Winehouse elhunyt... Kib...ottul tudott énekelni. Isten áldja? TBLO?" (TBLO = The Black Label Order)


Eric Avery (ex-Jane's Addiction): "Egy újabb tragédia. Egy roppant tehetséges nő látványos összeomlása befejeződött. Amy Winehouse-t holtan találták londoni otthonában."
 

Hozzászólások

[008094]
volkodlak21
Szerintem ronda volt.
[008092]
Attikorn
Szomorú az, hogy meghalt egy ember, hogy nem él. De valljuk be, amilyen életet él (mármint amit a netről, a híradóból meg egyes adásokból összeszedtem), ezt ki nem látta előre? A saját anyja mondta azt, hogy már látta, nincs sok hátra. Ismét el kell mondani, hogy a drog az rossz, de nem érzem azt ürességet, vagy "kárérzetet", amit akkor, amikor mondjuk szegény Kurt Cobain-re vagy Layne Staley-re gondolok. Sajnálom, hogy meghalt, mert nincs életben, és egy ember halálát sem kívánom. De ennyi.
[008091]
greg74
Még jó hogy nem történt komolyabb baja.
[008089]
vinylfanatic
Hát ez az! Életemben nem hallottam erről a picsáról.Fogalmam sincs mi keresni valója van itt?!A metalhoz annyi köze van mint Kiszel Tündének.
[008088]
szasza666
De amúgy ki ez? :)
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
FATAL ERROR - Dupla lemezük született, új dal és videoklip: Veled más a helyzet
2021. május 5. (szerda) 17:28

Művirágok karneválja címmel júniusban jelenik meg a Fatal Error negyedik nagylemeze, pontosabban az első fele, ugyanis egy dupla lemezanyaguk készült el. Friss előzetesként a klippel kísért Veled más a helyzet dallal lehet ismerkedni. "Íme, a legújabb klipünk és dalunk, a Veled más a helyzet! Az egyik különlegessége, hogy énekfronton Mirtse Kori közreműködik benne a Kontraszt zenekarból." (Fotó: Bikali Sándor)   www.facebook.com/fatalerrorzenekar   "A 2021-es év tartalmasnak ígérkezik a Fatal Error számára, ugyanis egy dupla lemezzel készülnek Művirágok Karneválja címmel. A lemez első fele júniusban lát napvilágot, most ennek egy előfutárát hozták el Veled más a helyzet címmel;n megszületett az első duett a zenekar történetében. Rimóczi Zsola frontember: 'Amikor megírtuk a dalt, a témája és a dinamikája miatt eleve női énekkel képzeltük el, Korit évek óta ismerjük, a tavalyi...

HAVARIA HONKAKKA - Új dal és videó Hajdú-Biharból: Idealizálj
HAVARIA HONKAKKA - Új dal és videó Hajdú-Biharból: Idealizálj

Idealizálj címmel tette közzé videóval kísért legújabb dalát a Havaria Honkakka zenekar. "Zenekarunk 2009-ben alakult Hajdú-Bihar megyében, azon belül Berettyóújfaluban, ami...

LANTLÔS - Hét év után új album érkezik, klippel az első dal: Lake Fantasy
LANTLÔS - Hét év után új album érkezik, klippel az első dal: Lake Fantasy

Wildhund címmel július 30-án jelenik meg a Lantlős post rock/metal vonalas német Lantlős ötödik albuma, a 2014-es Melting Sun lemez utódja, első előzetesként pedig a videoklippel...

LEPONEXX - Új lemezelőzetes dal és klip a köröstarcsai csapattól: Nem adom
LEPONEXX - Új lemezelőzetes dal és klip a köröstarcsai csapattól: Nem adom

Nagylemezre gyúr a köröstarcsai Leponexx zenekar, friss előzetesük a Nem adom című tétel "Mi vagyunk a Leponexx zenekar Köröstarcsáról. A zenénk leginkább amolyan dallamos groove...

DAMNATION - Új dal a tavaly alakult hazai old school death metal csapattól: The Colossal Dread
DAMNATION - Új dal a tavaly alakult hazai old school death metal csapattól: The Colossal Dread

A banda új, 2020 nyarán állt össze a brigád Makón, mégpedig az ex-Thy Catafalque gitáros, Juhász János irányításával. A zene régisulis death metal, a bemutatkozó EP pedig május...

ALESTORM - Jön a koncert DVD, friss előzetes: Drink
ALESTORM - Jön a koncert DVD, friss előzetes: Drink

Live In Tilburg címmel egy koncertanyaggal jelentkezik május 28-án a kalózmetalos Alestorm, Bodor Máté csapata. A CD/DVD/BluRay kiadvány legfrissebb előzetese a Drink nóta felvétele....

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS