ANTHRAX - "1986 óta egy napot sem öregedett..."

Szeptember 12-én jön az új Belladonnás album

2011. július 13. (szerda) 15:52

Az Anthrax régóta ígérgetett új lemeze, az eredetileg még Dan Nelson énekessel rögzített Worship Music szeptember 12-én jelenik a Nuclear Blast gondozásában, a mellékelt borítóval.
Miután Dan Nelson helyét tavaly újra átvette a csapat legsikeresebb korszakának énekese, Joey Belladonna, némiképp átgyúrták a kész anyagot, mondja a dobos Charlie Benante:
"Nagyjából öt dalt hangszereltünk át, és persze Joey újra felénekelte az egész lemezt. Az a legjobb a Worship Musicban, hogy tisztára klasszikus Anthrax anyag lett, Joey pedig jobb formában van, mint bármikor korábban. Tiszta mágia... Frissebben énekel, mint valaha! Ez a fickó kész rejtély, 1986 óta egy napot sem öregedett!" (nevet)
A Worship Music lesz az első Anthrax stúdióalbum az 1990-es Persistence Of Time óta, amelyen ismét Belladonna énekel, aki szintén nagyon lelkes:
"Túl sok idő eltelt a Persistence lemez óta, de a dolgok mai állásával elégedettebb már nem is lehetnék. Elcsépelt az old school kifejezés, nem is nagyon szeretem, de ez az anyag épp ilyen lett!"
A Fight'em 'til You Can't című új nótát már egy ideje le is lehet tölteni, de van egy Judas Priest című tétel is, amiről Charlie ezt mondta:
"A Judas Priest még csak egy munkacím, nem biztos, hogy annál fogunk kikötni. Elég komoly Priest-hatás érződik a nótában, és pont azon a napon dolgoztunk rajta, Scott és jómagam, amikor a Priest bejelentette, hogy az utolsó nagy turnéra készülnek. Ha más is lesz a végső számcím, ez amolyan főhajtás a hatalmas Priest előtt. Néhány évvel ezelőtt elég komolyan aggódtam a metal műfaj jövője miatt, mert úgy éreztem, hogy a legtöbb bandából hiányzik az a bizonyos karcos él, és mindenki a rádiók irányába törekszik, de ma nagyon egészséges a színtér. Még a szűk fekete gatyák is divatba jöttek újra, úgyhogy jobban már nem is érezhetném magam!"
Kattints a folytatáshoz!
 


ANTHRAX - Fight'em 'til You Can't (új dal Joey Belladonnával)
Scott Ian gitáros az első gyermeke, Revel Ian Young megszületése miatt vagy tucatnyi európai Anthrax bulit kényszerül kihagyni mostanában, a helyére viszont a Sepultura gitárosa, Andreas Kisser ugrott be.
Andreas elsőként a gelsenkircheni Big Four bulin lépett fel az Anthrax-szel, még július 2-án, de pár nappal később a milanói koncerten Scott Ian is felbukkant, mondván, hogy annyira szereti Olaszországot, hogy ezt a bulit semmiképpen sem hagyhatta ki.

"Azért választottuk Andreast ezekre a bulikra, mert úgy éreztük, mindenkinél jobban helyt tud állni ezen a poszton. Megvan benne a tűz, a megfelelő hozzáállás és persze megvan hozzá a zúzós jobb keze is! A Roadrunner 25. szülinapi buliján játszottam a Sepulturával, és kiderült, hogy rokonlelkek vagyunk. Minden bulit úgy nyomunk le, ő is és én is, mintha másnap börtönbe kéne vonulnunk, mintha az lenne a legeslegutolsó koncertünk..."
 ANTHRAX - Metal Thrashing Mad (2011/07/06 - Milano)

Az Anthrax teljes svéd bulija három részletben, profi felvétel a svéd tévéből:


 

 A Youtube-on megtalálod a Megadeth, a Slayer és a Metallica komplett svéd buliját, hasonlóan profi felvételben.

Hozzászólások

[008076]
jotun
http://btjunkie.org/search?q=+anthrax+2011
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
FATAL ERROR - Dupla lemezük született, új dal és videoklip: Veled más a helyzet
2021. május 5. (szerda) 17:28

Művirágok karneválja címmel júniusban jelenik meg a Fatal Error negyedik nagylemeze, pontosabban az első fele, ugyanis egy dupla lemezanyaguk készült el. Friss előzetesként a klippel kísért Veled más a helyzet dallal lehet ismerkedni. "Íme, a legújabb klipünk és dalunk, a Veled más a helyzet! Az egyik különlegessége, hogy énekfronton Mirtse Kori közreműködik benne a Kontraszt zenekarból." (Fotó: Bikali Sándor)   www.facebook.com/fatalerrorzenekar   "A 2021-es év tartalmasnak ígérkezik a Fatal Error számára, ugyanis egy dupla lemezzel készülnek Művirágok Karneválja címmel. A lemez első fele júniusban lát napvilágot, most ennek egy előfutárát hozták el Veled más a helyzet címmel;n megszületett az első duett a zenekar történetében. Rimóczi Zsola frontember: 'Amikor megírtuk a dalt, a témája és a dinamikája miatt eleve női énekkel képzeltük el, Korit évek óta ismerjük, a tavalyi...

HAVARIA HONKAKKA - Új dal és videó Hajdú-Biharból: Idealizálj
HAVARIA HONKAKKA - Új dal és videó Hajdú-Biharból: Idealizálj

Idealizálj címmel tette közzé videóval kísért legújabb dalát a Havaria Honkakka zenekar. "Zenekarunk 2009-ben alakult Hajdú-Bihar megyében, azon belül Berettyóújfaluban, ami...

LANTLÔS - Hét év után új album érkezik, klippel az első dal: Lake Fantasy
LANTLÔS - Hét év után új album érkezik, klippel az első dal: Lake Fantasy

Wildhund címmel július 30-án jelenik meg a Lantlős post rock/metal vonalas német Lantlős ötödik albuma, a 2014-es Melting Sun lemez utódja, első előzetesként pedig a videoklippel...

LEPONEXX - Új lemezelőzetes dal és klip a köröstarcsai csapattól: Nem adom
LEPONEXX - Új lemezelőzetes dal és klip a köröstarcsai csapattól: Nem adom

Nagylemezre gyúr a köröstarcsai Leponexx zenekar, friss előzetesük a Nem adom című tétel "Mi vagyunk a Leponexx zenekar Köröstarcsáról. A zenénk leginkább amolyan dallamos groove...

DAMNATION - Új dal a tavaly alakult hazai old school death metal csapattól: The Colossal Dread
DAMNATION - Új dal a tavaly alakult hazai old school death metal csapattól: The Colossal Dread

A banda új, 2020 nyarán állt össze a brigád Makón, mégpedig az ex-Thy Catafalque gitáros, Juhász János irányításával. A zene régisulis death metal, a bemutatkozó EP pedig május...

ALESTORM - Jön a koncert DVD, friss előzetes: Drink
ALESTORM - Jön a koncert DVD, friss előzetes: Drink

Live In Tilburg címmel egy koncertanyaggal jelentkezik május 28-án a kalózmetalos Alestorm, Bodor Máté csapata. A CD/DVD/BluRay kiadvány legfrissebb előzetese a Drink nóta felvétele....

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS